Управлението в смисъл ? менюта такива работи така ли ?Първоначално публикувано от bgm
Управлението в смисъл ? менюта такива работи така ли ?Първоначално публикувано от bgm
Сметни си го сам - правоъгълник с диагонал 32x2,54= 81.28см и страни в съотношение 16:9.Първоначално публикувано от spyware
Ballack13, не има впредвид на процесорно ниво, там където се обработват цветовете и ти се представят на екрана. А и от към менюта са мега бедни и никакви опции, от друга страна на шарпа какви опции има за картината и после за HDMI, никъде другаде не съм виждал толкова много, и реално си ги ползваш. Не са сложени колкото за да замажат положението.
Много ми е интересно на мен, как може да пишат, че тая Плазма на панасоник имала: "# -АНТИОТРАЖАТЕЛНА ТЕХНОЛОГИЯ НА ЕКРАНА" мдам как ли ще стане, като е стъкло отпреде и отдолу ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХА паднах да се хиля, тея май са объркали LCD-то със PDP. Олигофрени!!!
Здравейте на всички!!!Бихте ли дали малко отзиви за LG 32LE2R?!Евентуално,кой е по удачния вариант за 32" LCD в този ценови диапазон?![]()
Абе човек,почети малко!Първо има тема(не голяма,но все пак) точно за него и второ-прочети 5-6 страници назад в тази тема...Първоначално публикувано от centurionX
Благодаря за отговора,но конкретно за този модел не можах да прочета нищо съществено-и затова отправям отново молба за подробно мнение!
Хайде, за да ти е по-удобно слях двете теми. Обърни внимание на мнението на LUDIA. На LG силата им е в плазмите, не в LCD телевизорите.
centurionX - ако искаш истински висококачествен телевизор, изчакай до средата на лятото,
когато ще се появи и в България този убиец на картина и възможности:
http://www.sharp.ru/catalog/?r=4&g=25&id=634![]()
Благодаря за съвета,Soon!Вероятно.....сега не е най-подходящия момент...ще изчакам.
Съжалявам за поредния такъв въпрос, но е много трудно да се избере нещо.
Та въпросът ми е кое е най-доброто (плазма или кристали) за 1500лв?
За сега съм се спрял на:
1) SAMSUNG LE-32S81
2) DAEWOO PDP DT-42A1+DT-T70N
3) някое 42' NEO - не ги познавам като телевизори
4) NEO TF-3708 LCD
Благодаря предварително.
Има един Hyundai PDP 4205 FIX освен че не е HD Ready друго не видях да му има.. но не мога да преценя
Към всички с Toshiba 37C3000P. Забелязвам че през HDMI входа цветовете са страшно пренаситени, особено топлите около жълто, оранжево, червено и т.н. През PC входа всички цветове са си нормални. Много си личи през HDMI-то като си пусна някои снимки, които аз съм правил от личния ми албум и всичко е много пренаситено червено и нереално.
Исках да отбележа още нещо, което няма връзка с Toshiba-та, че с някои плейъри като си пуснем филм черното го изобразяват малко сивкаво. С Media Player 9/10/11 не можах да го оправя, но който ползва Media Player Classic може да си го оправи като направи следното:
View -> Options... -> Playback/Output -> на DirectShow Video даваме отметката на Overlay Mixer *. Рестартираме плейъра и вече черното си е черно. Може да си го тествате и изпробвате и ще видете огромна разлика.
Много странно ми звучи това с нереалните цветове по HDMI.
С какъв плеер си и какви са настройките за цветност - FULL RGB, RGB, Auto или каквито са там наречени?
Ето тест на Toshiba 32C3030D с DVB-T тунер, естествено за UK модел става дума. Но не вярвам да има фрапиращи разлики в матрицата или функциите с C3000, освен в DVB-T тунера на "англичанина":
http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=64887
Говоря за DVI -> HDMI от компютър. Цветвете се пренаситени не само при гледане на филм, ами даже wallpaper-а който съм сложил е така, докато през PC входа цветовете са си супер. Въртях всякакви настройки. Имам цифрова TV при нея си е също ОК. Може би ще е добре да пусна някой HD плейър през HDMI за да видя там как ще е. Нека да кажат и други с такъв TV дали и при тях е така, ако са сръвнявали изобщо HDMI и PC входовете от компютър.
п.с.
Разлика има доста, но определено ако не се пуснат двата начина в рамките на няколко минути може и да не забележите, но може да сравните с монитора си.
ludia
Вече си взех 42" тайванския Шарп от Бургас. Но имам един въпрос - стойката трябва да я хвана на стена, дебела 15см, зидана от тухли четворки вертикално. С две думи - притеснен съм да не стане някой фал. ТВ тежи 40кг. Как да хвана най-стабилно стойката към стената?
Sharp LC-42SA1E - телевизор с LCD-экраном
Основные технические характеристики:
Экран телевизора Sharp LC-42SA1E с диагональю 42 дюйма поддерживает разрешение 1920x1080 пикселей с яркостью 450 кд/м2 и контрастностью 1600:1.
Углы обзора экрана по вертикали/горизонтали составляют 176/176 градусов. Устройство поддерживает системы цветности PAL, SECAM, NTSC.
Наличие телетекста позволяет оперативно получать "горячую" информацию не отрываясь от просмотра телепередач/видео. Аудиосистема состоит из 2 динамиков мощностью 20 Вт. Телевизор Sharp LC-42SA1E можно использовать в качестве монитора.
Габариты устройства : 1029x709x133.
Дополнительные функции и характеристики LCD телевизора Sharp LC-42SA1E:
* Тип — Advanced Super View
* Количество цветов 16.7 млн
* Частота изоражения 50 Гц
* Видеосигнал: 480i/p, 576i/p, 720p, 1080i
* Система подсветки с 3-мя длинами волн
* Технология Quick Shoot (чистое и чёткое воспроизведение быстро движущихся объектов)
* Прогрессивная развертка
* Оптимизация изображения
* Разделение сигналов яркости и цветности (Y/C separation) - 3D Y/C (PAL, NTSC
* Улучшение динамического контраста (D.C.E.)
* Датчик освещённости (OPC)
* Стоп-кадр (freeze)
* Широкоэкранные режимы, SDTV видео: Normal/Zoom 14:9/Panorama/Full/Cinema 16:9/Cinema1 4:9
* Широкоэкранные режимы для сигнала с ПК: Full/Normal
* Автоматическая регулировка звука
* Питание, переменный ток: AC 220-240В, 50Гц
* Срок службы (лампа подсветки): 60000 часов
Има специални дюбели на Хилти за тухлени стени. Потърси в специализираните магазини.Първоначално публикувано от moni74