Страница 66 от 223 ПърваПърва ... 1656646566676876116 ... ПоследноПоследно
Резултати от 976 до 990 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Цитат Първоначално публикувано от bgm
    Бягай далече от Самсунг. Много им надуват цветовете, изглеждат много ярки, матриците им са същите като на Сони, но управлението им куца яко.
    Вземи си едно Шарпче или Тошиба да ти е мирна главата.
    Управлението в смисъл ? менюта такива работи така ли ?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от spyware
    Здравейте съфорумци.Ще помоля някой с 32 инча LCD 1366*768 да ми измери размера на самата матрица.
    Сметни си го сам - правоъгълник с диагонал 32x2,54= 81.28см и страни в съотношение 16:9.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Ballack13, не има впредвид на процесорно ниво, там където се обработват цветовете и ти се представят на екрана. А и от към менюта са мега бедни и никакви опции, от друга страна на шарпа какви опции има за картината и после за HDMI, никъде другаде не съм виждал толкова много, и реално си ги ползваш. Не са сложени колкото за да замажат положението.
    Много ми е интересно на мен, как може да пишат, че тая Плазма на панасоник имала: "# -АНТИОТРАЖАТЕЛНА ТЕХНОЛОГИЯ НА ЕКРАНА" мдам как ли ще стане, като е стъкло отпреде и отдолу ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХА паднах да се хиля, тея май са объркали LCD-то със PDP. Олигофрени!!!

5. Member
    Тук е от
    May 2007

Здравейте на всички!!!Бихте ли дали малко отзиви за LG 32LE2R?!Евентуално,кой е по удачния вариант за 32" LCD в този ценови диапазон?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от centurionX
    Здравейте на всички!!!Бихте ли дали малко отзиви за LG 32LE2R?!Евентуално,кой е по удачния вариант за 32" LCD в този ценови диапазон?
    Абе човек,почети малко!Първо има тема(не голяма,но все пак) точно за него и второ-прочети 5-6 страници назад в тази тема...

7. Member
    Тук е от
    May 2007

Благодаря за отговора,но конкретно за този модел не можах да прочета нищо съществено-и затова отправям отново молба за подробно мнение!

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Хайде, за да ти е по-удобно слях двете теми. Обърни внимание на мнението на LUDIA. На LG силата им е в плазмите, не в LCD телевизорите.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

centurionX - ако искаш истински висококачествен телевизор, изчакай до средата на лятото,
    когато ще се появи и в България този убиец на картина и възможности:
    http://www.sharp.ru/catalog/?r=4&g=25&id=634

11. Member
    Тук е от
    May 2007

Благодаря за съвета,Soon!Вероятно.....сега не е най-подходящия момент...ще изчакам.

12. Тук е от
    May 2007

Съжалявам за поредния такъв въпрос, но е много трудно да се избере нещо.

Та въпросът ми е кое е най-доброто (плазма или кристали) за 1500лв?
    За сега съм се спрял на:
    1) SAMSUNG LE-32S81
    2) DAEWOO PDP DT-42A1+DT-T70N
    3) някое 42' NEO - не ги познавам като телевизори
    4) NEO TF-3708 LCD

Благодаря предварително.

Има един Hyundai PDP 4205 FIX освен че не е HD Ready друго не видях да му има.. но не мога да преценя

13. Тук е от
    Feb 2007

Към всички с Toshiba 37C3000P. Забелязвам че през HDMI входа цветовете са страшно пренаситени, особено топлите около жълто, оранжево, червено и т.н. През PC входа всички цветове са си нормални. Много си личи през HDMI-то като си пусна някои снимки, които аз съм правил от личния ми албум и всичко е много пренаситено червено и нереално.

Исках да отбележа още нещо, което няма връзка с Toshiba-та, че с някои плейъри като си пуснем филм черното го изобразяват малко сивкаво. С Media Player 9/10/11 не можах да го оправя, но който ползва Media Player Classic може да си го оправи като направи следното:
    View -> Options... -> Playback/Output -> на DirectShow Video даваме отметката на Overlay Mixer *. Рестартираме плейъра и вече черното си е черно. Може да си го тествате и изпробвате и ще видете огромна разлика.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Много странно ми звучи това с нереалните цветове по HDMI.
    С какъв плеер си и какви са настройките за цветност - FULL RGB, RGB, Auto или каквито са там наречени?
    Ето тест на Toshiba 32C3030D с DVB-T тунер, естествено за UK модел става дума. Но не вярвам да има фрапиращи разлики в матрицата или функциите с C3000, освен в DVB-T тунера на "англичанина":
    http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=64887

16. Тук е от
    Feb 2007

Говоря за DVI -> HDMI от компютър. Цветвете се пренаситени не само при гледане на филм, ами даже wallpaper-а който съм сложил е така, докато през PC входа цветовете са си супер. Въртях всякакви настройки. Имам цифрова TV при нея си е също ОК. Може би ще е добре да пусна някой HD плейър през HDMI за да видя там как ще е. Нека да кажат и други с такъв TV дали и при тях е така, ако са сръвнявали изобщо HDMI и PC входовете от компютър.

п.с.
    Разлика има доста, но определено ако не се пуснат двата начина в рамките на няколко минути може и да не забележите, но може да сравните с монитора си.

17. Тук е от
    Nov 2005

ludia

Вече си взех 42" тайванския Шарп от Бургас. Но имам един въпрос - стойката трябва да я хвана на стена, дебела 15см, зидана от тухли четворки вертикално. С две думи - притеснен съм да не стане някой фал. ТВ тежи 40кг. Как да хвана най-стабилно стойката към стената?

Sharp LC-42SA1E - телевизор с LCD-экраном
    Основные технические характеристики:
    Экран телевизора Sharp LC-42SA1E с диагональю 42 дюйма поддерживает разрешение 1920x1080 пикселей с яркостью 450 кд/м2 и контрастностью 1600:1.
    Углы обзора экрана по вертикали/горизонтали составляют 176/176 градусов. Устройство поддерживает системы цветности PAL, SECAM, NTSC.
    Наличие телетекста позволяет оперативно получать "горячую" информацию не отрываясь от просмотра телепередач/видео. Аудиосистема состоит из 2 динамиков мощностью 20 Вт. Телевизор Sharp LC-42SA1E можно использовать в качестве монитора.
    Габариты устройства : 1029x709x133.
    Дополнительные функции и характеристики LCD телевизора Sharp LC-42SA1E:
    * Тип — Advanced Super View
    * Количество цветов 16.7 млн
    * Частота изоражения 50 Гц
    * Видеосигнал: 480i/p, 576i/p, 720p, 1080i
    * Система подсветки с 3-мя длинами волн
    * Технология Quick Shoot (чистое и чёткое воспроизведение быстро движущихся объектов)
    * Прогрессивная развертка
    * Оптимизация изображения
    * Разделение сигналов яркости и цветности (Y/C separation) - 3D Y/C (PAL, NTSC
    * Улучшение динамического контраста (D.C.E.)
    * Датчик освещённости (OPC)
    * Стоп-кадр (freeze)
    * Широкоэкранные режимы, SDTV видео: Normal/Zoom 14:9/Panorama/Full/Cinema 16:9/Cinema1 4:9
    * Широкоэкранные режимы для сигнала с ПК: Full/Normal
    * Автоматическая регулировка звука
    * Питание, переменный ток: AC 220-240В, 50Гц
    * Срок службы (лампа подсветки): 60000 часов

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от moni74
    ludia

Вече си взех 42" тайванския Шарп от Бургас. Но имам един въпрос - стойката трябва да я хвана на стена, дебела 15см, зидана от тухли четворки вертикално. С две думи - притеснен съм да не стане някой фал. ТВ тежи 40кг. Как да хвана най-стабилно стойката към стената?
    Има специални дюбели на Хилти за тухлени стени. Потърси в специализираните магазини.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе