Страница 67 от 223 ПърваПърва ... 1757656667686977117 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2005

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

lupus

Много благодаря - ще потърся. И още един въпрос - кг, които пише на кашона, само на тв ли са или на целия пакет? Защото в един немски сайт пише, че този модел е 32кг?

На този руски сайт има инфо за доста модели LCD - http://www.podberi.tv/lcd/sharp/LC-42SA1E.htm

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от Bobster
    Говоря за DVI -> HDMI от компютър. Цветвете се пренаситени не само при гледане на филм, ами даже wallpaper-а който съм сложил е така, докато през PC входа цветовете са си супер. Въртях всякакви настройки. Имам цифрова TV при нея си е също ОК. Може би ще е добре да пусна някой HD плейър през HDMI за да видя там как ще е. Нека да кажат и други с такъв TV дали и при тях е така, ако са сръвнявали изобщо HDMI и PC входовете от компютър.

п.с.
    Разлика има доста, но определено ако не се пуснат двата начина в рамките на няколко минути може и да не забележите, но може да сравните с монитора си.
    АЗ използвам само DVI -> HDMI от компютър и не съм сравнявал.Благодаря за информацията ще опитам през РC.

4. Тук е от
    Jun 2001

До заместник ръководител отдел RTV METRO ВАРНА
    Чакаме инфо кога ще има 37 инча шарпове 100 хз за да хукваме да пазарим . За новите модели става въпрос .

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Здравейте,моля дайте мнение за този PHILIPS http://www.koopinfo.nl/prodb_product...productid=2191
    Много ми хареса .Споделете и ваши впечатления

6. Тук е от
    Apr 2007

.здравеите
    днес по работа ходих в Констанца и разбира се посетих магазини за ТВ
    или нямат големи маркети като нашите или аз не ги намерих все пак намерих 2 , 3
    lcd тата са подредени по размери а не по марки да можеш да сравняваш с еднакви настроики и наи вече в затамнено помещение
    всичките на перфектен sat сигнал ,в другиа магазин бяха отделили full hd и високиа клас плазми на сигнал от HD генератор отново с изравнени настроики и перфектен сигнал ,хората се стараят не като тук
    цените са сащите или до 15% нагоре
    направи ми впечетление тошиба 37wl67z , http://domo.ro/Audio-Video/Televizoa...shiba_37WL67ZG , okolo 2500лв. идеална цена за full hd,нисак контраст 800:1 но на живо до 3000p разлика не видях за 37 full hd e самнително евтино
    за Метро то им нямах време вапреки че е на патя варна-констанца,sharp не видйах никаде
    не по темата:скоро няма да ги стигнем руманците всичко е по скапо от 20 до 50% но не им е проблем,патищата им като в германия

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Днес успях да видя новата серия на Panasonic LCD TX-xxLX70P. За съжаление при нас имаше само 26" версия, а може би другата седмица ще докарат и 32". Цената на 32" е колкото на Philips 32PFL7332_12, но за разлика от него резолюцията на PC се дава по документи поне 1366x768.
    Мога да кажа само следното - възхитен съм от изображението! IPS матрицата си е IPS. Въобще не може да става въпрос даже за сравнение с другите призводители. Ако не са си сменили доставчика на чиповете, то те са на Micronas. Същият производител използват и Sharp в TruD моделите.
    Вероятно ще мога да сравня 100Hz TX-32LX70P със новите 100Hz серии на Sony KVL-32D3000 и Toshiba 32WL68. Sharp 100Hz не знам с каква матрица са, но май не са IPS, а няма и как да ги сравня с останалите. Колкото до Sony - най-вероятно е S-PVA, а при Toshiba има различни серии за различните пазари с различни матрици IPS и A-MVA.

8.  

9. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от mmmiirrr
    тошиба 37wl67z , http://domo.ro/Audio-Video/Televizoa...shiba_37WL67ZG , okolo 2500лв. идеална цена за full hd,нисак контраст 800:1 но на живо до 3000p разлика не видях за 37 full hd e самнително евтино
    Изглежда доста добре на данни. Динамичният контраст е по-нисък от другите марки.
    Как беше цветопредаването и черното?
    Има ли оптичен сензор?

10. Тук е от
    Dec 2006

Здравейте. Страх ме е да питам защото знам какво ще ми кажете ... да се върна и да чета преди да питам Четох , но не ми стига инфото за LCD. Търся си телевизор 32" около 1200лв и най важното за мен е да го ползвам като монитор за pc с максимална резолюзия 1366x768, ще гледам филми и играя на игри, с булсат съм, звукът му няма значение , ще ползвам външно 5.1, да не е над 8ms матрица ... абе аз много искам ама няма такова чудо за тез пари и затова питам вас какво да бъде - шарпа (32св...1е) от метро или филипса (5331) от техномаркета? Ако има и други модели който да ми вършат работа покажете ми плс че в сряда ще трябва да купя нещо което ми кажете.

11. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от freeborn
    Здравейте. Страх ме е да питам защото знам какво ще ми кажете ... да се върна и да чета преди да питам Четох , но не ми стига инфото за LCD. Търся си телевизор 32" около 1200лв и най важното за мен е да го ползвам като монитор за pc с максимална резолюзия 1366x768, ще гледам филми и играя на игри, с булсат съм, звукът му няма значение , ще ползвам външно 5.1, да не е над 8ms матрица ... абе аз много искам ама няма такова чудо за тез пари и затова питам вас какво да бъде - шарпа (32св...1е) от метро или филипса (5331) от техномаркета? Ако има и други модели който да ми вършат работа покажете ми плс че в сряда ще трябва да купя нещо което ми кажете.
    http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09026337

Това отговаря на всичките ти изисквания. Лично съм го тествал и мога да кажа че е много добър за цената си!

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

freeborn - смело купувай TOSHIBA-та! Няма да съжаляваш!!! Успех и късмет в сряда!

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

moni74, ТВ-то е 32 кила, тея 40 кг. на кашона са за целият кашон, т.е. всичко какеото е в кашона. Стойка 3-4 кила, стереопори, кабели и тем подобни. Последвай съвета на LUPUS за дюбелите. Макар, че ако си взимаш готова стойка то вътре си има дюбели и всичките необходими винтове, болтове и гайки.
    noises, очаквам ги през средата на юни, засега това ми е инфото. Щом ги получа веднага ще пиша. Вече получих новите RA модели, но нямах време да ги тествам въобще и да ги гледам. На първи и бърз поглед само, не съм доволен от яркоста, и контраста нещо. Инак съм сложил 32RA до 32S2500 и мога да кажа, че СОНИ SUCKS евтините им модели. Мазна картина и това си е надул съм му всичко което има като подобрения на картината, повече от тези на шарпа и пак няма детайл. Ще направя 2 снимки за сравнение. На една водна повърхност, на Шарпа се виждаъ малките вълнички от вятъра, на Сони-то, нищо или само по-големите вълни и мазен образ, за кой ли път.
    Относно какви матрици ползват Шарп и аз се чудя, но се опитах да поогледам набързо с просто око и забелязах, че са с наклонените пиксели. Инак RA моделите освен, че са по скъпи имат цифров DVB-T тунер и външният вид на XD1E серията.

P.S. Поразрових се малко аз и ето какво искочи от дупката, не било заек, не било камилче, ами било ASV
    Advanced Super View (ASV) - This technology was developed by Sharp for use in some of their TFT displays. It consists of several improvements that Sharp claim to have made, mainly to counter the drawbacks of the popular TN Film technology.

They have introduced an Anti-Glare / Anti-Reflection (AGAR) screen coating which forms a quarter-wavelength filter. Incident light is reflected back from front and rear surfaces 180° out of phase, thus canceling reflection rather diffusing it as others do. As well as reducing glare and reflection from the screen, this is marketed as being able to offer deeper black levels. Sharp also claim to offer better contrast ratios than any competing technology (VA and IPS); but with more emphasis on improving these other technologies, this is probably not the case with more modern panels.

Ultra Wide Viewing Angles - Offering wide viewing angles of at least 170 in all directions. This is like VA and IPS technologies do, but Sharp claim that this doesn't impact response time as much as other technologies do. This is achieved thanks to a specially designed cell structure, which supposedly offers blur free images on moving video. It is interesting to note that Sharp's description of this technology doesn't mention gaming, only that fast moving movies are fine with their ASV displays. There are very few ASV monitors around really, with the majority of the market being dominated by TN, VA and IPS panels.
    Источника на информация е http://www.tftcentral.co.uk/speccontent.htm
    P.S.S. http://www.engadgethd.com/2007/01/15...s-regular-lcd/ вижте галерията със снимките.

14.  

15. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Видях новия 32" Panasonic 100HZ в Техномаркет.
    Много са дръпнали напред. Контраст, цветове. И цената беше много добра, за това качество.
    До него другите Панасоници изглеждаха като евтини имитации.
    Нямам търпение да видя и новите модели на Sony и Sharp.
    Юни ще е много интересен месец.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Юни ще е интересен, а Коледата разстърсваща за тази тема!

17. Тук е от
    May 2007

Здравейте на всички-не съм писал досега в този форум!
    Ето един линк,в който има таблица на 100Hz телевизори,който са излезли или предстоят да излязат на пазара до септември:
    http://209.85.135.104/search?q=cache:-KThcgWf7a0J:www.zettavolt.co.uk/HDTV/100Hz.html+LC-42RD2E&hl=bg&ct=clnk&cd=7&gl=bg&lr=lang_en|lang_ru

18. Тук е от
    Jun 2003

От дадения линк ,виждам че само Sharp са с 8 бит ,дълбочина на цветовете това не ли е определящо все пак за цветопредаването.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе