Страница 8 от 223 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Какво мислите за това:

SONY KDF-E42A11E

42" 3LCD ПРОЖЕКЦИОНЕН ТЕЛЕВИЗОР
    -ЦИФРОВ И АНАЛОГОВ ТУНЕРИ
    -HDMI ВХОД (480I, 576I,480P,576P,720P,1080I)
    -РЕЗОЛЮЦИЯ НА ДИСПЛЕЯ 1280 ТОЧКИ X 720 ЛИНИИ
    -МАКСИМАЛНА PC PЕЗОЛЮЦИЯ 1024 Х 768 @ 60 HZ
    -СЛОТ ЗА МОДЕМ
    -ЪГЪЛ НА ВИЖДАНЕ 65°(H) 30°(V) 2М И ПОВЕЧЕ
    -СТЕРЕО ХИПЕРБАНД ТУНЕР
    -ТЕЛЕТЕКСТ И МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ
    -ЦВЕТОВА СИСТЕМА :
    АНАЛОГ(PAL,SECAM;NTSC 3.58:4.43)
    ЦИФРОВ (MPEG-2 MP,ML)
    -MOЩНОСТ 2X10 W

Може ли малко разеснение какво значи 3LCD ПРОЖЕКЦИОНЕН ТЕЛЕВИЗОР. За LCD ясно ама какво значи ПРОЖЕКЦИОНЕН. Нещо по-добро за тези пари?

Благодаря предварително!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

3LCD телевизор (със задно прожектиране)
    3LCD телевизорът е добър избор за купувачи с по-скромни възможности, които нямат намерение да монтират покупката си на стената.

3LCD телевизорите Sony® BRAVIA използват вариант на технология със задно прожектиране, при който прожектор вътре в телевизионния приемник прожектира изображението върху екрана, използвайки сложна система от лещи и призми. В резултат се получава невероятно добро качество на изображението и превъзходно съотношение на стойност и цена в сравнение с LCD телевизорите с подобни размери на екрана.

Това е от сайта на Сони. Иначе аз лично не съм доволен от тази технология. И аз се интересувах от този тип "телевизори" по едно време, но определено изостават като цветове, ъгъл на виждане и "живот". Имат проблем с гледането на светло. А и не се залъгвай, че е "плосък" телевизор. Дълбок е 35-40 см. Не че това е причина да не си го купиш, разбира се. Единствения плюс , че получаваш един сравнително голям екран на доста по-ниска цена от плазма или LCD.

4. Тук е от
    Jan 2006

lazarus18 благодаря за отговора!

Може ли малко разяснение защо разликата в цената на тези два телевизора, които са и двата LCD и са 32 инчови е толкова голяма:

LCD Телевизор Sony KDL-32V2000
    32" (81 см) Широкоекранен LCD телевизор, Резолюция: 1366х768, HD Ready, Контраст: 1300:1, Яркост: 500 cd/m², Ъгъл на видимост: 178°, Време за реакция: 8 ms, Хипербанд стерео тунер, Вграден цифров тунер, Dolby Virtual Surround, Live Colour Creation, Входове: 2xScart, 1xComponent, 1xS-Video, 2xRCA (Audio), 1xHDMI, PC-Вход, Изходи: 1хСтерео жак (за слушалки), 2хRCA (Audio), Размери (със стойка): 792х593х219 мм., Тегло: 15 кг., Гаранция: 24 месеца

Цена: 2799.00 лв

LCD Телевизор Sony KDL-32S2020K
    32" (81 см) Широкоекранен LCD телевизор, Резолюция: 1366 х 768, Контраст: 1300:1, Хипербанд стерео тунер, Вграден цифров тунер, Dolby Virtual Surround, Входове: 2xScart, 1xComponent, 1xS-Video, 2xRCA (Audio), 1xHDMI, PC-вход, Изходи: 1хСтерео жак (за сушалки), 2хRCA (Audio), HD Ready, Гаранция: 24 месеца

Цена: 2239.00 лв

Благодаря предварително!

5. Тук е от
    Dec 2006

Приятели, имам проблем с моя LG 26LC2R, който има PIP но няма 2 тунера. Искам да постигна следното нещо: да разделя екрана на две, на едната половина да гледам телевизия а на другана компютърна програма. Свързал съм компютъра към телевизора с кабел RGB-RGB, в режим RGB давам му картина в картината, тоест вмъквам телевизия като десен екран, и всичко е супер ама няма звук на телевизията явно щото левия екран е основен и той е със звук. Като съм в режим TV не ми позволява да вмъкна картина-компютърна програма и телевизията да си остане от ляво със звук. В книжката на телевизора пише че PIP е възможна само в режим Component, RGB, HDMI, което обеснява защо в режим TV не мога да вмъкна картина. Също така пеше че мога да избера източника на вмъкнатата картина с бутон PIP INPUT но функцията е възможна само в режими TV, AV1 (Video), AV2, S-Video2, AV3, AV4, тоест вмъкнатата картина трябва да влиза в един от изброенике входове. И как ще стане така че в режим TV ще вмъкна компютърна програма, просот незнам. Трябва телевизията да влезе през Component, RGB,или HDMI а компютъра да е свързан към телевизора със AV или S VIDEO. Прав ли съм ?. Какво пробвах днес: Вкарах телевизия през RGB от външен тунер който може да бачка независимо от компютъра и свързах компютъра към телевизора с S VIDEO. Стана това което искам но през S VIDEO беше лошо качеството, но както и да е въпроса че стана, въпреки че тунера е 150 кинта -авермедия тивибокс 27. Моля ви кажете имали друг вариант да постигна това което искам. Само за инфо като свързах компютъра към тивито с кабел DVI-HDMI качеството беше по лошо от колкото през RGB , уж цифров вход е HDMI. Помогнете моля ви.

6. Тук е от
    Jan 2007

на въпроса на midnight - на страницата на Sony пише, че разликата между двата модела е, че в новата V серия е добавена някаква система, с която цветовете изглеждат още по-подобрени и съвършени и т.н. - това е. Иначе всичко друго е еднакво.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Обърнете внимание на новата LB2 серия на LG наблюдавам 32 инчовия вариянт 2 дена и според мен са държи перфекно до S серията на sony и R серията на samsung.Като сложа и 6-мs време за реакция и PIP със 2 тунера,офертата си е много добра.Цена в момента 2249лв.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2006

За сега нещо си харесвам марката Sony, но според вас кои са водещите модели в изработката на LCD теливизори?

10. Тук е от
    Jan 2007

madmaxx, къде го видя тоя LB2 , че аз го търся от доста време, но не го виждам - в магазините има само LB1R серията

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от MIDNIGHT
    За сега нещо си харесвам марката Sony, но според вас кои са водещите модели в изработката на LCD теливизори?
    За твое съжаление и мое разочарование не е Сони. Според моите, а и на други хора тук, Сони не се справят толкова добре при LCD както в други сфери на електрониката. Лично на мен ми харесват само W и Х серията на Сони, но те са FullHD и са доста скъпи все още. V серията също не е лоша, но за тази цена не си струва.
    Според мен лидер в тази област е Philips. С много добро качество и супер цени са Sharp.
    Иначе както по-горе са ти написали разликата в двата модела на Сони е, че са различни серии и V серията има една екстра "Задно осветяване WCG-CCFL", което уж подобрявало значително цветовете.

12. Тук е от
    Jan 2007

Важно е с какъв бюджет разполагаш!!!
    После търси най-доброто за парите си, за мен също са Sharp & Philips!!!!

Важно е също да решиш дали плазма или LCD!!!

13. Member
    Тук е от
    Jan 2007

mstanislavov За сега го видях в Технополис
    + Много детайлна картина
    6 мл. сек.
    Функции които добавят допълнително кадри(по-реялни двивения)
    Много висок контраст(динамичен-5000)
    2 тунера
    - При филми с 24 кадъра реалните движения може и да дразнят
    При черена картина се губят някой детайли

14.  

15. Тук е от
    Jan 2006

Важно е с какъв бюджет разполагаш!!!
    После търси най-доброто за парите си, за мен също са Sharp & Philips!!!!

Важно е също да решиш дали плазма или LCD!!!
    Плазмата според мен не си заслужава парите, ако ще си купувам нещо то то ще е определено LCD.
    Колкото до бюджета то той е в границите на трите модели, които съм пуснал по-горе.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Плазмата според мен не си заслужава парите, ако ще си купувам нещо то то ще е определено LCD.
    Колкото до бюджета то той е в границите на трите модели, които съм пуснал по-горе.
    Не съм съгласен с теб!
    За едни и същи пари плазмата предлага повече от LCD. Кое LCD предлага 37" дисплей с отлична картина за 2500-2900 лева?

17. Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не съм съгласен с теб!
    За едни и същи пари плазмата предлага повече от LCD. Кое LCD предлага 37" дисплей с отлична картина за 2500-2900 лева?
    Поне според мен Sharp LC 37GA9E - 37" за 2700

18. Тук е от
    Jan 2007

SONY KDL 32 U 2000K
    PANASONIC TX 32 LE 60 P
    PHILIPS 32 PF 7331 /12

Моля да ми препоръчате един от тези видове телевизори, защото не мога да преценя сама.
    Предварително благодаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 223 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 10:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 19:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 21:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 22:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 14:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе