Страница 7 от 223 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Интересен тест има тук

http://zoom.cnews.ru/ru/publication/...=1652&page80=1

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

barkly, само едно ще кажа за тоя METZ -Външният му вид е точно като на 32" CROWN LCD. Незнам какъв панел са сложили вътре, но ако е правен в същият завод просто могат да се застрелят от METZ и нищо повече.

4. Тук е от
    Dec 2006

Здравейте, Форумци,
    Не съм спец и преди избора си на ТВ дълго се лутах и изчетох форума няколко пъти. Благодаря на всички за мненията и препоръките, особено на miro-vampiro и Ludia.
    Първоначалния ми избор бе Филипс 32 ПФ 5331 (благодаря на breiii и McLaren за моменталните отзиви) но се оказа, че е по-голям по габарити от мястото в къщи. В крайна сметка се спрях на Шарп LC-32SV1E най-вече под влиянието на Ludia и заради неубедителните момчета от Техномаркет – В.Търново. От няколко дена се кефя, макар и да не съм му изучил все още всички настройки. Гледам го на Булсатком и картината е супер. Сблъсках се с нещо обаче, което ме дразни и въпроса ми е следния:
    Във Menu→Setup Menu има една настройка WSS. Безпроблемно се гледа когато е на On . Когато е на положение Off телевизора на всеки няколко минути самоволно сменя източниците си (най-вече отива на Ext.2 и Ext.5). Това нормално ли е или е някакъв дефект, който трябва да се отстрани?

Дай Боже всекиму готин ТВ!

5. Тук е от
    Jan 2007

малко за перипетии и отговори на въпроси относно LG 32LC25R с който се сдобих наскоро
    цифровата на естнет е лека бозица, по-добре е от аналоговата им, но аз лично не съм доволен... получава се едно такова намазване характерно за jpeg и mpeg компресията, все едно като искате да си запишете снимка, но с ниско качество... или mpeg2-то на рисийвъра или скоростта на трафика, която тече по кабела не е достатъчна, погледнах и софтуера на рисийвъра им, последна промяна 2004, желязото явно не е по-ново...
    иначе пуснах за пробва няколко divX-а и няколко HD клипчета и нещата са перфектни, картината е сълза...

сега относно премеждията, направих си нещо като медиа център специално за да си гледам филми, сглобих едно компче intel duo core с видео ati X1600PRO HDMI 256. та явно нещата не са тествани още напълно и това се води няква екзотика все още, но като го пуснах и го вързах с HDMI кабел от Hama връзката беше горе долу добре докато не изключих телевизора, тогава монитора започна да ми мига като светофар... снощи преинсталирах бозата, свалих последните драйвери за видеото, които са от преди седмица и сега вече всичко върви почти перфектно... само резолюцията още не мога да я напасна, в момента по HDMI успях само на 1280х720 да го подкарам, като на тв-то забелязах, че по около 10 пиксела отляво и отдясно липсват и има една интерполация, т.е. нещата не са като на монитора... другото, което е че в самото меню на телевизора ми се скрива XGA подменюто къде се избираха разните му там резолюции, което иначе ми се показваше, когато вържа тв-то с лаптопа през VGA изхода...
    ще продължавам да правя още експерименти, въпреки че се поизчерпах откъм идеи, ако някой тук се е борил с подобни неща нека шерне опит.

6. Тук е от
    Jan 2007

а да забравих да кажа, примера на Ludia със скрийншотовете за връзването на PC през DVI/HDMI към LCD и настройките му е много полезен... жалко, че на мен не успя да ми свърши работа, защото карата ми е ATI и софтуера, за тях е малко по-различен...
    та Ludia, ще понахаластвам и ще те помоля, ако се заиграеш с ATI видеокарта метни някакви впечатления насам, дори и да не са толкова детайлни.

7. Тук е от
    Jan 2007

HD клипчетата и DivX -овете през DVD плейър ли ги пусна или от компютъра с HDMI кабел?

8.  

9. Тук е от
    Jan 2007

Здравейте и от мен
    Ходих преди месец в Техномаркета и разгледах почти всички ТВ-та.Останах малко разочарован защото не ми хареса ТВ под 4000лв Имаше само 2 модела при които се замислих - единият беше 37`` ама цената му беше като за 50 Другият беше едно NEO TF-3708 LCD 2 и честно казано останах учуден от картината (в смисъл беше добра ). И сега видях че са пуснали по-големия модел NEO TF-4208 LCD. Линк --> http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023655
    Някой има ли преки впечатления че сериозно се замислих за офертата.Проблема е че нищо не разбирам и ви искам мнението защото този форум е единственото място където може да получа някаква информация (в Техномаркет ме избива на агресия като почнат да ми се правят на велики продавачите или пък не ми обръщат никакво внимание ). А и още нещо - ясно ми е че за 2000 лв. 42``ТВ няма да е с перфектната картина но все пак цената ме изкушава

10. Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от spiroff
    Интересен тест има тук

http://zoom.cnews.ru/ru/publication/...=1652&page80=1
    Много полезни тестове , но да се надяваме че са истински, а не реклама.
    Май при размера на който съм се спрял 37 " везните все повече се накланят в полза на TH-37PV60
    рейтинга му е 9.5 от 10

11. Тук е от
    Jan 2007

mstanislavov
    доколкото разбрах няма divX player който да ти плейне HD формат, поне в бг не се продава, но мога и да греша защото не съм и ровил много задълбочено по темата...
    от компа ги пусках... през VGA изхода на лаптопа и през HDMI на компютъра и от 2те места се плейват безгрижно, без накъсване, насичане или там каквото и да било, картината е перфектна. но и на двете места съм с доста добри видео карти и самите машинки са си сериозни, последното го казвам щот тук прочетох, че някои имали проблеми с качествето на образа, което евентуално може би е от слабо желязо.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dimomit
    mstanislavov
    доколкото разбрах няма divX player който да ти плейне HD формат, поне в бг не се продава, но мога и да греша защото не съм и ровил много задълбочено по темата...
    от компа ги пусках... през VGA изхода на лаптопа и през HDMI на компютъра и от 2те места се плейват безгрижно, без накъсване, насичане или там каквото и да било, картината е перфектна. но и на двете места съм с доста добри видео карти и самите машинки са си сериозни, последното го казвам щот тук прочетох, че някои имали проблеми с качествето на образа, което евентуално може би е от слабо желязо.
    Има един KISS 600, който струва около 800 лв, но нещо отзивите на притежателите му не са много добри.

13. Тук е от
    Jan 2007

ми моя компютър е AMD ATHLON64 3000 2.13 GHz , картата ми е GE FORCE 7300 GS , 128 Mb , DDR2 - не разбирам много, ама ще имам ли проблем да гледам HD филми с DVI-HDMI кабела дето си купих, чувам за насичания и такива разни проблеми

14.  

15. Тук е от
    Jan 2007

влез на някой торент сървър, свали някой HD клип или филм и го пусни на компа си... ако няма насичания значи и на тв-то няма да има.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Няма да имаш проблепи с HDTV,само инсталирай k-lite codec pack и премахни предварително старите кодеци.Ако има накъсване то е от кодеци,хардуера ти е добър.

17. Member
    Тук е от
    May 2003

пак ходих гледах и понеже няма официално инфо за нови модели на Sharp, което ме и караше да поизчакам , а за XD1 серията по UK форумите валят едни проблеми и хората сменят по 2-3 бр. (тука не ми се мисли какво ще е) ... та да питам mirovampiro - тези модели на НЕО 3205 , 3205 lcd2, 3705, 3705 lcd2 - по какво се различават и кое е горе долу поносимо за гледане( едит: и как са сравнени с 32" LG 32LC25R ) - , защото гледах някой от тях в ТМ Варна и да си кажа честно доста добре се виждаха - понеже от много избиране (нали дет се казва да не се разочаровам от нещо скъпо и кофти ) сега карам на един 15" и един 19" Сони, а пък съм вече почти година на iTV ... та поне докато чакам за нещо свястно да взема един NEO за без пари дет се казва и да изчакам есента (че и без това лятото съм се в движение и обикновено не гледам нищо ) за нещо наистина добро ...

Ще те помоля mirovampiro да драснеш едно ЛС с координати , че в ТМ Варна няма много наличност, а пък аз си пътувам и не ми е проблем да си го взема откъдето и да е .. та може и да е поработил 2-3 дена, че да изгори каквото има да му гори ..

18. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    georgebg за LG то мисля че колегата LUDIA каза че ги бива моделите им
    Сега за нео, 3205 работи най добре, 8 милисекунди панел и тн, че и черен цвят има доколкото може да има , така че това е най доброто решение от евтините модели, след него е 3208-2 модела, панел на самсунг, по старо поколение, но с по малък ъгъл на виждане и тн.
    Иначе и двата модела на бързи сцени се държат добре
    barkly TH-37PV60 е един чудесен телевизор , нормално е да го хвалят

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 223 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе