JVC LT-32G80SU е по добрия избор.36 мец. гаранция,правен във Великобритания,6ms и още други предимства пред SONY,иначе варианти около тези пари има добри модели PHILIPS 32PFL5322,32RA1E на SHARP
JVC LT-32G80SU е по добрия избор.36 мец. гаранция,правен във Великобритания,6ms и още други предимства пред SONY,иначе варианти около тези пари има добри модели PHILIPS 32PFL5322,32RA1E на SHARP
Имам малък проблем с моя Шарп, когато го пусна през ПЦ-то ми скрива част от иконите и таскбара. Някой може ли да помогне? Използвам DVI to HDMI кабел.
едит: видео картата е радеон 9550
Мерси за отговора, до 1 седмица ще отида до Технополис да си купя JVC-то!Първоначално публикувано от madmaxx
Днес се сдобих с Шарп 32RA1E. И искам да БЛАГОДАРЯ на всички който ми помогнаха
![]()
Беше точно така както каза Ludia бяха намалили цената в Метро на шарпа на 1438.80 За съжаление консултантите бяха леко казано незаинтерсовани ,чаках 30мин докато най-накрая намерих един консултант който не беше много отзивчив. Накрая грабнах кашона , платих и си заминах. За сега не съм го тествал много ,но съм доста доволен засега
Еми това е искам още един път да ви благодаря .
П.С Някой ако знае точните настройки на картината моля да ги напише
Айде честито! Добър избор си направил![]()
stivig, не знам как е при АТИ, но при НВидиа си има OVERSCAN configuration и от там си наместваш картината да е почти на 100%, в едната (дасната) страна губиш 3-4 пиксела, но не е болка за умиране поне на 720р си е 6 картинката.
john9, честито и от кой магазин го взе ТВ-а и как така е нямало половин час човек??? То вярно че при нас се губят понякога в склада или за манджа, но чак пък толкова.
няокой да има лични впечатления за SONY 40D3000?
Благодаря LUDIA, ще видя какво може да се направи.
LUDIA, би ли ни светнал малко! И аз гледам, че в Шарп Германия килограмите на LC-37 SA1E са 20.1 а в сайта на интерсервиза са 26.6! Малко странно! На кой ли да вярвам? Предполагам на кой, но ще се радвам, ако го чуя и от теб или от някой друг, който е запознатПървоначално публикувано от lio76
Утре ще ида до ТМ-Варна да го видя на живо че ми е интересно как е картината му (Предполагам по-добра от на моя 32V2500). И ще пиша тук.Първоначално публикувано от rudy
Ами от Метро Бургас. Наложи се да ходя до информацията за да извикат някой.Първоначално публикувано от LUDIA
Днес ходих до ТМ Пловдив специално да го видя.В ТМ продават само 32" и 46"-я.Понеже никой от консултантите не се появи сам ръчках 46"-я около 45мин.Картината на 1080i сигнал от демо,вързана с чинчове беше перфектна.Контраста е значително по-добър от V2500(за TODD).Цветовете са балансирани и ярки.Черното е отлично.Менюто е на български и е подробно.Прочетох отзад на етикета ,че е сглобен в Испания.На антена мен лично не ми хареса как работи,но това е сигурно от лошия сигнал.Не зная да ли е така при всички,но не ми хареса и че при разпъването на картината изрязва част от нея.Например знака на Канал 1 беше наполовина.Като цяло според мен си заслужава този телевизор, ако не излезе RD2 навреме или не ме впечатли с нещо повече бих го взел.Първоначално публикувано от rudy
john9,
Да ти е честито!Ползвай го със здраве.
Напиши отзиви.
Спрял съм се на един от двата модела - JVC LT-42A80SU http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=54&f=3701 и на PANASONIC TX-32LE7P http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027006. Първия модел ме изкушава с цената и 3г. гаранция, но Панасоник-а е с IPS матрица и контраст 7000:1 (?). Освен това ще го гледам от около 3м и размера също има значение. Благодаря предварително на всички.
За тези, които искат да видят SHARP RA1 в ТМ - Варна да знаят, че е свързан към кабеларката и няма достъчно добър сигнал за да се види качеството му.
Здравейте на всички днес видях на живо SONY 32D3000. Мога да ви кажа че картината която вади е не сравнима просто се едно гледате през прозореца на вън (сега малко ме е яд че не изчаках два месеца и да купя него но ко да се прави). Първо беше пуснат на кабелна картината беше по добра от моя телевизор и от на Панасоник TX-32LX700P. След това го пуснаха 1080P с разни демота на Дискавъри ченъл. Толкова е реално че се едно можеш да го пипнеш. А относно това което е писал borko7 просто е вклучен смарта на картината и за това се вижда така като се изключи картината си е както трябва то това го има при всички телевизори на SONY. Просто ако някой е решил да си взема за тези пари телевизор това е избора. Поне за сега.Единственото което не ми хареса беше поставката му. Но това може да се прежали за сметка на другите му екстри. Много ми е интересно дали вградения тунер DVB-C ще е съвместим с нашите оператори.