Страница 86 от 223 ПърваПърва ... 3676848586878896136 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

колеги здравейте, имам такъв въпрос искам да си купя лсд или плазма примерно от 37' нагоре за около 2000 лв., можете ли да ми препоръчате някоя марка, тип и да ви питам гледах едно сони и шарп които имат и цифров тунер такова животно трябва ли ми за да гледам предимно каделарка и някое двд благодаря предварително

2.  

3. Тук е от
    Dec 2002

Цитат Първоначално публикувано от vader11
    колеги здравейте, имам такъв въпрос искам да си купя лсд или плазма примерно от 37' нагоре за около 2000 лв., можете ли да ми препоръчате някоя марка, тип и да ви питам гледах едно сони и шарп които имат и цифров тунер такова животно трябва ли ми за да гледам предимно каделарка и някое двд благодаря предварително
    Според мен този цифров тунер няма да ти върши никаква работа. Просто вече всички ще слагат такъв, защото доколкото знам в америка е задължително всички телевизори да имат въпросния. Пък и би ли рискувал да включиш кабела на кабеларката, която го е опънала през покривите на блоковете в телевизор за 2 бона?!

4. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от zizu
    Пък и би ли рискувал да включиш кабела на кабеларката, която го е опънала през покривите на блоковете в телевизор за 2 бона?!
    Това си заслужава да се обмисли... До момента съм изгорил едно дъно и две LAN карти по подобен начин.

5. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от vader11
    Този тунер е за ефирна цифрова телевизия. В момента Канал 1 се излъчва така, но в SD.
    За кабелната не ти върши работа.
    Последните Сонита имат тунер и за кабелна цифрова ТВ. Така си ползваш тунера на ТВ-то а не set top box.
    Шарп 37XD1E е добър избор но е над бюджета ти а и доколкото знам е изчерпан.
    Другият ти вариант е:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09027014

6. Тук е от
    May 2003

Здравейте.
    Тъй като старато TV вече сдава багажа се ориентирам към нещо ново.
    От изчетеното досега съм се спрял на LCD не знам и аз защо го избрах пред PLASMA но така реших.
    Спрял съм се на PHILIPS 32PFL7332, PANASONIC TX-32LM70P, PANASONIC TX-32LX70P, SONY KDL-32V2500, SONY KDL-32V2000
    Ще върви на Булсат, малко DVD, малко DIVX от ПЦто. Цената която съм избрал е макс до 2к.
    Моля ви ако имате наблюдения кьм тези модели или препоръки кажете. Не сяка година мога да отделя за нов TV.
    По добре ли е да почакам до септември да излезнат новите модели да видим какво ще се предложи а и цените на тез ще паднат.
    Благодаря предварително за съветите.

7. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

От тези, които си изброил: PANASONIC TX-32LX70P
    или чакай септември да видиш новите Шарп, Филипс, Тошиба и т.н.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2007

днес ходих в метро и видях на колегата инфото за 37' шарп, вярно ентри левъл е обаче цената кърти 1650 бг кинти, според вас този телевизор добър ли е , видях и jvc do kym 2k само, че едно се чъдя full hd и др. екстри за момента в БГ трябват ли ми, или просто ще се хваля, че имам плосък телевизор, не виждам смисъл да се инвестира в подобна техника такива мангизи. и все пак този шарп добър ли е или просто за такава цена 37-ца не се предлага. много ви благодаря.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2004

днес гледах Сони 40д3000, на ХД беше по-добър като рязкост и цветове от Самсунг и Сони с2530 до него, ама на кабел аналог хич не ме накефи, имам 100хз 29" филипс и смятах да го сменя с нещо по-голямо (от 2,80-3 м гледам) като 37-40' обаче гледам повече ТВ кабел -аналог и май няма смисъл, може пък този сигнал да е бил кофти защото много го хвалят този ТВ за СД ТВ

11. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Те го хвалят но са го тествали на freeview, т.е. цифрово ефирно SD.
    Ако го тестват на наша аналогова кабеларка след дъжд не ми се мисли.

12. Тук е от
    Jun 2007

колеги, кажете този шарп 37SA1E, добър ли е защото спешно ми трябва телевизор да купя или да търся друг телевизор

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

vader11, взимай не го мисли много. ТВ-то си е 6 на тази цена и качеството му е много добро. Има си яркост и контраста му е на място. Определно не ти трябва full HD в момента. след 3-4 години може, но не и сега. ЩЕ останеш много доволен. Само ще те предупредя, незнам от къде ще го взимаш, но си искай проверка за изгорели пиксели. Аз го правя при мен това, но при другите колеги май не. Освен отва дори във вас да се получат пазих кашоните и всички друго и го носиш там на другият ден и да ти го сменят. Досега съм имал проблем с 2 42" ШАрпа и един 26" ШАРП. Но директно си ги връщам на доставчика. Просто има малка възможност при всички LCD ТВ-и и затова си пази цял кашона и всичко от него.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2007

ще го купувам от метро варна или интермаркет въпреки, че мисля е малко по скъп,защото имам чувството, че е останала само мострата, сега отивам и ще видя.

16. Тук е от
    Jun 2007

В събота си го взех този Шарп - 37SA1E! За цената си е перфектен! Кофти пиниз беше, че като си пуснах авто настройката всички канали ми излязоха без звук, но след това така или иначе влизах да си напиша име на канала и си го коригирах ръчно стандарта на звука! Може би просто нещо не съм направил както трябва
    @LUDIA, много ти благодаря! Благодарение на теб и твоите съвети се сдобих с тази машина. Доволен съм и не съжалявам за избора си

17. Тук е от
    May 2003

Друго което ме посъветваха е да изчакам да излене Sharp RD2 тъй като се очаква да е много добър телевизор и може би на цена към 2к. Явно сега ще изчакам.

18. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от phoenix74
    В събота си го взех този Шарп - 37SA1E! За цената си е перфектен! Кофти пиниз беше, че като си пуснах авто настройката всички канали ми излязоха без звук, но след това така или иначе влизах да си напиша име на канала и си го коригирах ръчно стандарта на звука! Може би просто нещо не съм направил както трябва
    @LUDIA, много ти благодаря! Благодарение на теб и твоите съвети се сдобих с тази машина. Доволен съм и не съжалявам за избора си
    a твоя къде е пройзведен погледна ли го?
    ако можеш тествай го с нокиа монитор тест или нещо друго и пусни някоя снимка нещо като ревю можеш ли да му направиш?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе