Страница 156 от 300 ПърваПърва ... 106146154155156157158166206 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,326 до 2,340 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Абе честно казано и аз не забелязах особенни различия в картината на М и F серията в магазина! Относно А серията бях потресен от мазането (46 цата ) което се получва при HD, което мен направо ме шашна! Наистина след всички ревюта които прочетох и невероятната картина която даваше телевизора докато картината беше отностиелно спокойна, то на рекламното клипче на Хрониките на Нарния направо бях ужасен.... Мазането си личеше от 2 метра което ме обезпокои доста!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Та това същото филмче виждал ли си го как върви на М86?
    Върви така все едно матрицата не е с обявените 8 милисекунди, а е с 2 мс.
    Вече на официални ревюта и статистики НЕ!вярвам!! Лична и чиста проверка!!!
    Давай смело! Втори такъв модел за момента няма в този ранг на цена, а за картина ...без коментар!
    Най-реалистичната SD и HD виждана някога от мен (а аз съм с точни познания какво и как виждат очите в дребен детайл)!

4. Тук е от
    Jul 2003

Разликата М86 <-> М87 е само нещо по пластмасата на корпуса, нали? Има 100 лв разлика в Техномаркет...

5. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Unsigner
    Разликата М86 <-> М87 е само нещо по пластмасата на корпуса, нали? Има 100 лв разлика в Техномаркет...
    Да - М86 - черна основа, М87 сребриста! Относно 100 лв разлика за един цвят... No Comment!

6. Тук е от
    Jun 2008

разликата от 100 лв не е заради основата,а защото М87 е М87-R т.е преработен(renew) и трябва да се надяваш на късмет при покупката.Коментарите ви са интересни ,но човек остава с впе4атлението ,4е сте престрастни тай като за вас само самсунг и панасоник са фирми .В ТМ казват 4е СОНИ са по добри от Самсунг, тъй като правили пове4е изпитания на ЛСД та си преди да ги пуснат от завода ,докато С-Г е разли4на форма с еднакъв пълнеж в пове4ето слу4ай с измислени матрици но не и с ка4ествената S-PVA

7. Тук е от
    Jul 2003

Това ли значело "Samsung Renew Program"? Не звучи добре...

Аз не съм пристрастен, защото нищо не разбирам :-) И затова питам и за Sony D3500, който е на сходна цена, ама няма кой да отговори...

8.  

9. Тук е от
    May 2007

D серията на Сони по принцип не е кой знае какво ...

10. Тук е от
    Dec 2007

Днес бях в Техномаркет и определено очите ми останаха в PHILIPS 37PFL7603D(може би защото са били направение подходящи настройки) http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09038563 ,но за съжаление ми надхвърля драстично бюджета;а иначе между Самсунга и ЛГ-то,сякаш LG 37LF75 ми допадна повече от Самсунг М86,най-вече като външен дизайн.Така че,поне за сега,дилемата кой да бъде продължава...

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Май не сте обърнали какво писах няколко поста по назад за "бръмчащите" нови топ модели на СОНИ?

12. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от pgssi
    ....Коментарите ви са интересни ,но човек остава с впе4атлението ,4е сте престрастни тай като за вас само самсунг и панасоник са фирми...
    pgssi, не мисля, че си съвсем прав. Ако прочетеш стотина страници назад, ще видиш, че по принцип се коментират модели от всички марки - Sony, Sharp, Samsung, Panasonic, Philips, LG, Pioneer, JVC, Toshiba, че даже и ..NEO. Съвсем логично е повече коментарии да се публикуват за модели от тези марки, които са по-близо до джоба на заинтересованата общност от членове на форума и средностатистическия българин :-)

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Не мисля че някой е пристрастен -"pgssi"! Просто се коментира това към което има най - голям интерес! А и не е лошо да попрочетеш темата и по-назад а не само последните 1,2 страници. Ще се учудиш колко много е коментирана марката Сони! Лошото е че се пише без да се чете... и това не е само в този форум! Нета е пълен с въпроси на които е отговорено 2, 3 поста по нагоре. Нищо лично - но не е лошо и да се научиш да пишеш! Четворката е цифра, а не е буква! Ако не си го научил - мисля че е крайно време да го направиш!!!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Първите LCD TV на Pioneer ще се произвеждат от Sharp :
    http://www.cnews.ru/news/line/index....8/05/16/300450

16. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Май не сте обърнали какво писах няколко поста по назад за "бръмчащите" нови топ модели на СОНИ?
    Soon, ако идем в магазина и "нададем ухо" дали ще чуем бръмченето сред всеобщата какафония? Това наистина е важно, ако все пак бръмчат само отделни бройки?

Edit: Преди време се говореше за революции в телевизоростроенето и това ще се обяви по време на олимпиадата (тази). А бе нещо ново (революционно)?

17. Тук е от
    Jan 2006

Здравейте днес се сдобих със ново TV LCD модела е LG 32LG3000 има го на промоция в ТМ
    Има перфектни цветове и картина ...Нооо....не мога да намеря как да превключа на цифровия тунер , дефакто аз най вече заради него се ориентирах към този модел
    Много моля ако някой от разбиращите във форума, ако може да ми даде някаква информация или напътствия ...
    Доста съм разочарован и се надявам това да не е някакъв дефект на ТВ, а резултат от моето незнание
    Ако до 1 седмица не успея да намеря тази опция, най вероятно ще ходя да се разправям и евентуално да го връщам
    Благодаря предварително на всички отзовали се

18. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от trademark
    Здравейте днес се сдобих със ново TV LCD модела е LG 32LG3000 има го на промоция в ТМ
    Има перфектни цветове и картина ...Нооо....не мога да намеря как да превключа на цифровия тунер , дефакто аз най вече заради него се ориентирах към този модел
    Много моля ако някой от разбиращите във форума, ако може да ми даде някаква информация или напътствия ...
    Доста съм разочарован и се надявам това да не е някакъв дефект на ТВ, а резултат от моето незнание
    Ако до 1 седмица не успея да намеря тази опция, най вероятно ще ходя да се разправям и евентуално да го връщам
    Благодаря предварително на всички отзовали се
    Ако не се лъжа тунера му е само DVB-T, което означва, че за да хванеш нещо с него трябва да си от София и ще можеш да хванеш 5-6 цифрови канала ЕФИРНО. Просто уточнявам защото не си уточнил какво точно искаш да постигнеш. Надявам се, че не си разчитал да хващаш цифрова кабелна или сателитна с него.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе