52X3000 от лаптопПървоначално публикувано от ghost_of_sparta
52X3000 от лаптопПървоначално публикувано от ghost_of_sparta
soon, благодаря за включването
Бях останал с впечатлението, от написаното във форума, че поне за някои неща (мачове мисля беше) 100 херца имат положителен ефект!
И все пак между тези модели:
TX-32LZD80F
TX-32LZD85F
TX-37LZ70P
на Panasonic, вие които разбирате повече, кой модел бихте избрали, ако ще гледате SD и от PC?
jezoff, честито за плазмата!
И аз казвам, че плазмата е по-добо от LCD, ама иди обяснявай, еле пък PY85. Предполагам, че става дума за 42".
Вчера видях въпросния телевизор как предаваше на кабеларката в ТМ и останах поразен как се справяше с отстнаряването на всички дефекти в картината, представям си как ще изглежда на цифров сигнал или през HDMI.
Ох към половин час киснах пред него при последното си ходене в ТМ. Един приятел ме бъзикаше че съм щял да го "изтъркам" от зяпане ! Мноооого ме кефи всичко в него..... Освен ценатаПървоначално публикувано от lazarus18
Човече, повярвай цената си струва, имайки предвид, че за LCD с подобни характеристики и от добра марка ти трябват >4000 лв.Първоначално публикувано от elcos
Най-вероятно скоро ще вкарат PZ серията и предната ще падне малко. Друг въпрос е, че в нормалните страни цените са значително по-ниски.
Амиии - ДАНО! Дано да падне поне малко скоро, че ми е трудно да се прежаля за тази цена независимо че машината по мое мнение не отстъпва на която и да е от другите марки... Поне аз не забелязах нещо друго в магазина което да дава подобна картина. Е нека не забравяме че има ралични сигнали и настройки... Но все пак !
soon, както вече писах по-напред, този модел на Philips (7603) има сериозни проблеми с цвето- и черно-предаването при гледане от позиция, различна от фронталната. Лично наблюдение.Първоначално публикувано от soon
:-)
elcos, подобна картина може да видиш в X3500 сериията на Sony, но те са скъпи модели. Да не забравяме и очакваните нови плазми на Panasonic (с. 800).Първоначално публикувано от elcos
Е това вече не мога да го разбера!
http://www.totaldigital.biz/index.ph...oducts_id=2613
За информация курса на паунда е 2,47667лв/паунд
Цената излиза 2090.31 с ДДС.
За сравнение :
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037780
Как стават тия работи?!?!? А ние се радваме на 100лв промоция! После върви кажи че не сме идиотска държава пък не ми се коментира. В Англия заплатите 10 пъти по високи, а цената 1000 лв отдолу! И то с даниците !
elcos, ако имаше само и банани в нашата джунгла в която живеем, ценя нямаше да имаме!
Айде сега малко тестове на скъпата стока:
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40A656/
Хора, я ми обяснете един момент с гледането на DVD Rip от компютър (лаптоп) на телевизор 16:9.
Свързах TV-то като втори монитор през PC входа и пуснах едно филмче (Cleaner), картинката беше супер, но аспектът не беше 16:9, а стеснен отгоре и отдолу.
Дали невъзможността да се разпъне докрай образа (по вертикала) се дължи на начина на свързване или просто форматът на файла е бил такъв?
Ако е от изхода, как мога да го свържа, при условие, че нямам HDMI, май имам само S-Video или както там се казва.
Моля помогнете на лаика!
Някакви отзиви за 47LG5000?
jezoff, какъв е аспекта на същия филм върху дисплея на компютъра?
Video: 720x480, 3.40 Mbps
Това са характеристиките на файла, ама мисля, че Power DVD-то автоматично го наглася. Ако трябва ще проверя довечера.
jezoff, филмът вероятно ти е от NTSC DVD свален, разпъни го на цял екран на компа и ако изглежда като на телевизора - няма да се учудя, защото най-вероятно активната част от картината ти е с формат 2.35:1 и няма как да запълни цял екран на 16:9 телевизор, чието отношение е 1,7777..:1
Сигурно си прав, защото не само, че ми дава черни ивици отгоре и отдолу, ами май и част от активната картина е с допълнителни тъмно-сиви ивици пак и отгоре и отдолу.