Страница 22 от 300 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2003

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от plameo
    Пич утре отивам в магазина и точно тези два модела, които ни интересуват смятам да разгледам. Ще взема и xbox360 конзолата си и ще я пробвам и на двата модела/ ще поискам и разни видео материали да ми пуснат за сравнение. Като се върна веднага ще ти напиша кой е по-добрия според мен. Да те питам ти ходил ли си в магазините , разглеждал ли си ги лично?
    За съжаление в ТМ-Бургас LG-то което е изложено е 42" и не можах да преценя точно, но като че ли по ми падна на сърцето като дизаин пък и богатсвото от интерфейси, но пак казвам изложения модел беше 42". Надявам се да споделиш впечатления от представянето им с XBOX. За съжаление в момента нямям нищо под ръка за тестове. В магазина нарочно ги погледнах на TV сигнал и двата с разпъване на сигнала, за съжаление сравнени с 29"CRT и двата бяха зле. Добре се виждаше на анимации. Даваха и Ласи по едната телевизия направо ужасно изглеждаше. Намалената цветност /филма е стар/ изпъкваше по отвратителен начин на LCD-то. Малко повече ми хареса Toshiba-та, дори и при 37" или пък именно заради тях.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2007

jivko незнам като какво я пласират ама май са осрали положението ЯКО!!!Как е разстоянието от ляво и от дясно м-ду активния панел и рамката?При мен има разлика.Защо не го върна?Трябваше да си искаш нова бройка.Колко време работи при теб преди да почне да ''стачкува"?

4. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от wert7544
    Първия внос е в края на януари, което като гледам календара е скоро Може би в магазините ще е в началото на февруари.
    40w3000 ще е интересен модел разглеждал съм 52" модел,макар че 40" на някой тестове се представил доста зле.
    http://www.cnews.ru/news/top/index.s...7/11/19/275526

5. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Видях филипс PHILIPS 37PF9946/12 на цена 1399, бях решил да си зема ЛСД за такава цена 37 ама Самсунг?

тая плазма какви са и минусите пред ЛСД? пиксел мемори ли има? по добре ли е ЛСЦто? май не поддържа ХДреди? резолюцията и е странна... помогнете

6. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Единствено мога да кажа,че по магазините има много залежала стока,като този модел на PHILIPS,а най жалкото е че някой заблуден човечец ще си го кипи.

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

dick,
    Според мен Toshiba-та! Само където е стар модел. Сегашните са 3030 и 3500 най-новите.
    Има и 1080p/24Hz поддръжка през HDMI и има HDMI v.1.3.
    Ето тук има упътване за 37LC51:
    http://bg.lgservice.com/index_2bc.jsp
    Каква е разликата в цената все пак? Би трябвало матриците и на двата телевизора да са S-IPS от завода на LG в Полша, в който дял има Toshiba.Не помня точно колко голям.
    Тук има доста инфо за почти всички марки:
    http://forum.ixbt.com/?id=62

8.  

9. Тук е от
    Mar 2003

Ами 120 лв в по;за на LG-to 1479 <-> 1599 е Тoshibata. И като сложа и 5ms / 8ms. Samo Faroudja-та ме блазни в Toshiba-та. LG-то е с XD.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Ами нека ти кажа,че и LC51 ползва DCDI by Faroudja с чип на Cortes 6.11

11. Тук е от
    Dec 2007

В Технополис има добра промоция.Поне така мисля!Това е LG 32LC41.Цената му е 1099 лв.
    5000 контраст,може би 1200 реален.XD Engine,който и видях на място как работи с демонстрация при разделен екран...и входове всякакви...НО най-якото е,че е с 5мс.

12. Тук е от
    Mar 2003

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Ами нека ти кажа,че и LC51 ползва DCDI by Faroudja с чип на Cortes 6.11
    Само да попитам откъде се получава подобна информация?
    Това последното ако е вярно силно накланя везните в полза на LG. 120 лв по тънко, по-бърз дисплей и същия DCDi или поне подобен. Ще изчакам отговора на plameo, но като че ли се навих. По принцип харесвам марката /откакто са LG, не GoldStar/.
    Личи и от подписа

13. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от mitrez
    jivko незнам като какво я пласират ама май са осрали положението ЯКО!!!Как е разстоянието от ляво и от дясно м-ду активния панел и рамката?При мен има разлика.Защо не го върна?Трябваше да си искаш нова бройка.Колко време работи при теб преди да почне да ''стачкува"?
    здравей mitrez ,
    ами работи около 2 седмици и след това леко полека започна да създава проблем
    засега е вече 4 -ти ден в сервиза , ходих вчера и им подхвърлих за твоите проблеми че е вероятно софтуер , но те явно не бяха чували за такова нещо , бил отворен , работели ит.н. , ако не стане ще искам замяна , но в никакъв случай същия модел - явно тази партида е правена като за умрели хора.

PS зa тези които не са чели преди - става дума за ШАРП модел 32wd1

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от dick
    Само да попитам откъде се получава подобна информация?
    Това последното ако е вярно силно накланя везните в полза на LG. 120 лв по тънко, по-бърз дисплей и същия DCDi или поне подобен. Ще изчакам отговора на plameo, но като че ли се навих. По принцип харесвам марката /откакто са LG, не GoldStar/.
    Личи и от подписа
    Soryy днеска проверих май съм се заблудил става дума за серии LC 56,46,които са малко по скъпи за LC51 не съм сигурен.LC51 съм го пускал към PC с VGA кабел държеше се мн. добре пусна си веднага 1360x768 60Hz на няколко леки игрички(Revolt) не забелязах никакво замазване,при HD Rip 720p без забележки,горе долу добър NR при по лош сигнал.Минусите които видях малко нисък контраст.ъгълът виждане малко нисък нормално за S IPS и загуба на детайл при по тъмни участъци.Според мен моделчето е супер за този ценови клас.

16. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

dick,
    Това с ms на матрицата е ала-бала. По-важното е колко битова е тя, какъв е процесора, колко битова е цветовата му обработка.
    Пак ти пиша, най-вероятно са с еднакви матрици!
    Има и по-стара Toshiba 100Hz WL68, за която имаше отлични отзиви.
    Потърси тестове за моделите!

17. Тук е от
    Mar 2003

Свърши се!
    LG-то спечели с по-ниската цена най-вече!
    Пасна чудесно в хола . Не че Toshiba-ta нямаше да има място за нея . Първите впечатления са от размера. Сравнен със старото 21"CRT огромен. Засега единственото нещо което ме дразни са леко засветените ъгли при смяна на програмата, но това е на Default. Утре ако имам време ще си поиграя с настройките. На Cabletel се държи добре, като се има предвид че е трети телевизор.
    Благодаря на всички дет' се отзоваха !

18. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

8ms са достатъчни. По-малко е по-добре, но не е достатъчен критерий за избор на LCD.
    Примерно компютърния ми монитор е Belinea с PVA 8ms.
    HD е перфектно, а SD аналогово с DScaler е на много добро ниво. Няма насичане, няма замазване.
    Така че, минимума според мен е 8-битов панел (TN са 6 битови), 8мс реакция,
    1000 - нативен контраст, 5000 - динамичен.
    24p поддръжка - ако гледаш блурей или филми от компа.
    Естествени цветове, истински черен цвят.
    Достатъчно мощен процесор (много често насичането е от процесора, не от матрицата),
    подържащ добър деинтерлейс и скалинг за SD.
    И не забравяйте, че различните производители мерят характеристиките по-различен начин.
    Viewsonic свалиха времето на реакция на един от мониторите си, като промениха начина на мерене.
    Така че, най-важният критерий остава това, което ни харесва като образ,
    защото ние ще си го гледаме. Успешен избор!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 300 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 10:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 19:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 17:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 22:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 14:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе