Страница 238 от 300 ПърваПърва ... 188228236237238239240248288 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,556 до 3,570 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от soon
    И аз мисля, че е от кабелната и по точно нещо близко около теб.
    Някакви преки впечатления от този модел:
    http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=10583
    аз съм си го харесал, чакам цената да му падне малко само, или по нова година нещо промоция, мисля, че едно момче от тук го има от 1 месец вече

2.  

3. Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от samboro
    Здравейте! Харесах си SONY KDL-32U4000, който в Технополис се продава промоционално за 1199 лв. Потърсих параметрите на този TV в sony.bg и се оказа, че има разлика от посочените в брошурата на Технополис. Въпроса ми е има ли модел с обозначение само 32U4000 (без КDL отпред - така е посочен в брошурата), каква е разликата между двата и заслужава ли си парите?
    Не видях никаква разлика в описанието на характеристиките.Но незнам в кой магазин на Технополис си го видял.При мен в Силистра няма разлика.За тези пари си заслужава.Обърни
    внимание на 32W4000.

4. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

samboro-няма разлика KDL е регионален код на 32U4000,ако има разлика в параметрите то Технополис са объркали брошурата Всички телевизори на Сони които се продават в момента започват с този код-KDL.Не зная каква е цената му но ако е над 1000 аз лично бих си избрал друг.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

След като изчетох 3 ревюта за SONY40W4500 , отидох да го видя на живо.
    Хубаво телевизорче, но с нищо не превъзхожда ВИДИМО за цената си другите в категорията си.
    За сетен път се убедих на MAX, че момента за скъпа покупка на ТВ все още не е оправдан.
    С ужас се повтарям, но който иска нещо добро да го търси сред най-евтините (разбира се най-качествените от тях!!!) модели.
    Все още цената не покрива очакваното качество на повечето топ модели.

6. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

soon,осъзнай се хубаво lcd няма и няма да има всичко е компромис.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

granity прав си! Лошото, че в страшна сила важи и за Plasma Tv. Чакането продължава с нещо за пълнеж до по-хубави времена. Аз грижи нямам с М86 - перфект, но ми се щеше нещо ново и луксозно, но уви. Край на мисленето ми за второ ТВ. Отивам за една 46А656 - най-удачния вариянт в златната категория цена/качество.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2008

granity прав си! Лошото, че в страшна сила важи и за Plasma Tv
    А поглеждал ли си http://avitel-bg.com/for_home/plasma...tv/pdp-lx5090/ и ако да какво не ти хареса?

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

zlobarov добър е, но този размер е вече много голям за моето място. Кофтито е,че всички у нас си падат по високо контрастна и остро детайлна картина, а това при плазмената технология не го виждам.

11. Тук е от
    Aug 2001

Здравейте и аз се нуждая от съвет. Идват празниците и съм решил да взема за вкъщи един LCD телевизор. Прочетох част от темата, но в последните страници се дискутират основно големи екрани, а мен мен ме интересува добър вариант за 32" lcd tv. Поради големината на стаята и местоположението по-голям размер не ме устройва. Ще се гледа предимно SD - цифров на MSAT, чат пат някое филмче от компютъра и задължително шампионската лига Не държа задължително да е full hd, но искам да е с възможно най-добра картинка, цветове, контраст, шумоподтискане и разните му други шукарии за подобряване на картинката. Бюджета е до около 1500 лв.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

zlobarov добър е, но този размер е вече много голям за моето място. Кофтито е,че всички у нас си падат по високо контрастна и остро детайлна картина, а това при плазмената технология не го виждам.
    Бъркаш високо-контрастна със ярка. От тази плазма няма по-висококонтрастен LCD. Дори и тези с LED при гледане на реален материалн издишат пред него. Те успяват да постигнат тези стойности чрез auto-dimming способ, но тези 1 000 000:1 се постигат само на статични тестови схеми. При гледане на видео/филм в подходяща обстановка не могат да достигнат до нивата на черно и контраст на Kuro-то.
    Да не говорим за LCD-тата с обикновената подсветка.
    Прекалено ярката картина на LCD-тата всъщност е недостатък, а не плюс. Ако говорим за гледане на филми де.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

lazarus18 определено говорим за филми (90%).
    Добре, искам помощ за плазмите на PIONEER Kuro има ли 42-ка, FullHD с всички екстри и отлична крайна картина?
    Кой модел може да ми препоръчате, че вече наистина няма какво да се купи.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

lazarus18 определено говорим за филми (90%).
    Добре, искам помощ за плазмите на PIONEER Kuro има ли 42-ка, FullHD с всички екстри и отлична крайна картина?
    Кой модел може да ми препоръчате, че вече наистина няма какво да се купи.
    Няма!
    Единствения им 42 инча модел е "само" HD Ready, но това не му пречи да постига изключителни резултати.
    http://www.avitel-bg.com/for_home/pl..._tv/pdp-428xd/
    http://www.electron.bg/product_info....roducts_id=993

Цената му, обаче е малко стряскаща.
    Догодина ще пуснат нови модели с панели на Панасоник и се надявам да има и 42 и 46 инчови модели.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

lazarus18 изключително уважавам твоето и на всички компетентни съфорумци мнения, НО ...
    е това (но) прецаква избора и за това спасението е в нещо с по-малко лошо и на възможно най-ниската цена.
    И к'во стана пак отидох при 46А656. Стига - отивам да го купя. Просто няма друг на такава цена с това оправдано качество.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Съжалявам колеги! Ходих гледах, но картината на LCD то на мен ми харесва повече! Говоря за HD. Лично мнение! Просто сравнявах Панасоник и други модели добри плазми, това е! По "студената" картина на LCD ми харесва повече! Може би защото стоя все пред монитор, може и по друга причина, но моето мнение се различава от общото. Именно "топлата" картина и по видимия пиксел на плазмите не ми харесват. Иначе като се има предвид че цените им са относително по ниски избора на плазма би бил по-лесен. Но това е както казвам лично предпочитание. Определено не бих си взел плазма, колкото и добър контраст да има и колкото и да е добро черното.

18. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

а какво ще кажеш за дълбочината на образа

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе