аз съм си го харесал, чакам цената да му падне малко само, или по нова година нещо промоция, мисля, че едно момче от тук го има от 1 месец вечеПървоначално публикувано от soon
аз съм си го харесал, чакам цената да му падне малко само, или по нова година нещо промоция, мисля, че едно момче от тук го има от 1 месец вечеПървоначално публикувано от soon
Не видях никаква разлика в описанието на характеристиките.Но незнам в кой магазин на Технополис си го видял.При мен в Силистра няма разлика.За тези пари си заслужава.ОбърниПървоначално публикувано от samboro
внимание на 32W4000.
samboro-няма разлика KDL е регионален код на 32U4000,ако има разлика в параметрите то Технополис са объркали брошурата Всички телевизори на Сони които се продават в момента започват с този код-KDL.Не зная каква е цената му но ако е над 1000 аз лично бих си избрал друг.
След като изчетох 3 ревюта за SONY40W4500 , отидох да го видя на живо.
Хубаво телевизорче, но с нищо не превъзхожда ВИДИМО за цената си другите в категорията си.
За сетен път се убедих на MAX, че момента за скъпа покупка на ТВ все още не е оправдан.
С ужас се повтарям, но който иска нещо добро да го търси сред най-евтините (разбира се най-качествените от тях!!!) модели.
Все още цената не покрива очакваното качество на повечето топ модели.
soon,осъзнай се хубаво lcd няма и няма да има всичко е компромис.
granity прав си! Лошото, че в страшна сила важи и за Plasma Tv. Чакането продължава с нещо за пълнеж до по-хубави времена. Аз грижи нямам с М86 - перфект, но ми се щеше нещо ново и луксозно, но уви. Край на мисленето ми за второ ТВ. Отивам за една 46А656 - най-удачния вариянт в златната категория цена/качество.
А поглеждал ли си http://avitel-bg.com/for_home/plasma...tv/pdp-lx5090/ и ако да какво не ти хареса?Първоначално публикувано от soon
zlobarov добър е, но този размер е вече много голям за моето място. Кофтито е,че всички у нас си падат по високо контрастна и остро детайлна картина, а това при плазмената технология не го виждам.
Здравейте и аз се нуждая от съвет. Идват празниците и съм решил да взема за вкъщи един LCD телевизор. Прочетох част от темата, но в последните страници се дискутират основно големи екрани, а мен мен ме интересува добър вариант за 32" lcd tv. Поради големината на стаята и местоположението по-голям размер не ме устройва. Ще се гледа предимно SD - цифров на MSAT, чат пат някое филмче от компютъра и задължително шампионската лига Не държа задължително да е full hd, но искам да е с възможно най-добра картинка, цветове, контраст, шумоподтискане и разните му други шукарии за подобряване на картинката. Бюджета е до около 1500 лв.
Бъркаш високо-контрастна със ярка. От тази плазма няма по-висококонтрастен LCD. Дори и тези с LED при гледане на реален материалн издишат пред него. Те успяват да постигнат тези стойности чрез auto-dimming способ, но тези 1 000 000:1 се постигат само на статични тестови схеми. При гледане на видео/филм в подходяща обстановка не могат да достигнат до нивата на черно и контраст на Kuro-то.Първоначално публикувано от soon
Да не говорим за LCD-тата с обикновената подсветка.
Прекалено ярката картина на LCD-тата всъщност е недостатък, а не плюс. Ако говорим за гледане на филми де.
lazarus18 определено говорим за филми (90%).
Добре, искам помощ за плазмите на PIONEER Kuro има ли 42-ка, FullHD с всички екстри и отлична крайна картина?
Кой модел може да ми препоръчате, че вече наистина няма какво да се купи.
Няма!Първоначално публикувано от soon
Единствения им 42 инча модел е "само" HD Ready, но това не му пречи да постига изключителни резултати.
http://www.avitel-bg.com/for_home/pl..._tv/pdp-428xd/
http://www.electron.bg/product_info....roducts_id=993
Цената му, обаче е малко стряскаща.
Догодина ще пуснат нови модели с панели на Панасоник и се надявам да има и 42 и 46 инчови модели.
lazarus18 изключително уважавам твоето и на всички компетентни съфорумци мнения, НО ...
е това (но) прецаква избора и за това спасението е в нещо с по-малко лошо и на възможно най-ниската цена.
И к'во стана пак отидох при 46А656. Стига - отивам да го купя. Просто няма друг на такава цена с това оправдано качество.
Съжалявам колеги! Ходих гледах, но картината на LCD то на мен ми харесва повече! Говоря за HD. Лично мнение! Просто сравнявах Панасоник и други модели добри плазми, това е! По "студената" картина на LCD ми харесва повече! Може би защото стоя все пред монитор, може и по друга причина, но моето мнение се различава от общото. Именно "топлата" картина и по видимия пиксел на плазмите не ми харесват. Иначе като се има предвид че цените им са относително по ниски избора на плазма би бил по-лесен. Но това е както казвам лично предпочитание. Определено не бих си взел плазма, колкото и добър контраст да има и колкото и да е добро черното.
а какво ще кажеш за дълбочината на образа