Страница 236 от 300 ПърваПърва ... 186226234235236237238246286 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,526 до 3,540 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от kart
    За момента (от една седмица) го гледам само на кабелна (цифрова МСАТ) - поносимо е, честно казано очаквах да е по-зле. Не знам какво се има предвид под "хубаво черно", но май на този е наистина хубаво - поне като го сравнявам с тези по магазините. Дистанционното му е май по-ергономчно от това на LG-то.
    Ако някой иска повече инфо или да тествам нещо - да пита!
    Здрасти,
    много ме интересува този модел Sharp 37d65 защото съм ограничен във височината на телевизора - 64см. мах със поставката, иначе трябва да взема 32"
    та ме интересува как предава на SD какво означава "поносимо е, честно казано очаквах да е по-зле". Бях се спрял на Сони 32W4000 или Sharp 37x20

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте,
    Току що се регистрирах, за да се допитам до вашите мнения. Наближава Коледа и искаме да си вземем телевизор. Изчетох темите тука, но пак съм изправен пред дилема. Спрял съм се на три модела до сега, а именно: Х4500, Z4500 на Сони и LG7100 на LG. Размера около 40 -42. Ще се гледа предимно телевизия - цифрова най-вероятно. Та ако имате мнения ще съм благодарен. Ако има някой подобен модел да споделите също ще съм благодарен

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Човек - какво направи ти бе! Това ще е егати решението!
    Това е най-евтиното решение-да докараш цвета на телевизора в синхрон с интериора

Pioneer спечели съдебния иск против компанията Samsung, уличавайки я в нарушение на патентните права при производството на плазменни телевизори. Компанията Samsung при производството на своите плазменни телевизори е исползвала технологии, запатентовани от компаниията Pioneer. Сега компанията Samsung трябва да изплати на Pioneer около 60 млн долара.
    Panasonic постъпи по "честно" - тя просто купи плазменното подразделение на Pioneer заедно с ценните технологии и патенти

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от TATI
    Здравейте,
    Току що се регистрирах, за да се допитам до вашите мнения. Наближава Коледа и искаме да си вземем телевизор. Изчетох темите тука, но пак съм изправен пред дилема. Спрял съм се на три модела до сега, а именно: Х4500, Z4500 на Сони и LG7100 на LG. Размера около 40 -42. Ще се гледа предимно телевизия - цифрова най-вероятно. Та ако имате мнения ще съм благодарен. Ако има някой подобен модел да споделите също ще съм благодарен
    За съжаление едва ли ще намериш някой със впечатления от тези модели. Те или не се предлагат още в БГ или пък го няма никъде изложен.
    Може да разгледаш мненията във avforums.com. Там хората имат достъп до тези модели.
    Това, което съм чел е, че дори и това LG7100 не е чак толкова добро като цяло.
    Убеден съм, че Х4500 ще е много добър модел, но нека го видим все пак.

6. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@hristoslav2
    Ако покажеш на някого това ревю и го убедиш да купи този телевизор на цена като Philips 42PFL 9803 - само кажи имам един!;-)
    После ще делим!;-)
    Sorry за спама.

7. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Sofia, Bulgaria

Здравейте и от мен.
    Тъй като предстои покупка (може да не е веднага но все пак предстои), и аз да питам.
    Понеже ще е само за ТВ и филми, реших да е плазма на Панасоник. Твърдо определен бюджет още няма.
    Ще може ли някой да сподели каква е разликата между TH-42PZ8ES и TH-42PY8P освен наличието в първия на DVB-C, с какво са по-лоши от TH-42PY80P и с какво са по-добри от TH-42PV80P освен че последния не е FullHD?

За момента (без да знам разликите), май TH-42PZ8ES ми се вижда оптималното...

8.  

9. Member Аватара на fikata
    Тук е от
    Apr 2008

Здравейте,
    Бих помолил за съвет за оптималните настройки на SONY KDL-32L4000.Казвам оптимални,защото зная,че нюансите се настройват индивидуално.В Техномаркет този модел все още се води от най-продаваните продукти,но вече месец си играя с настройките му и все не мога да получа резултат, които да ме удовлетворява.Настройвам, настройвам и накрая ми писне и бягам в хола да си гледам телевизия на PHILIPS-a - LCD 42" 9-а серия.Е зная,че не мога да постигна картината му от "сонито",но все пак сигнала и за двата приемника е един същ - SD.
    Благодаря предварително!

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от fikata
    Здравейте,
    Бих помолил за съвет за оптималните настройки на SONY KDL-32L4000.Казвам оптимални,защото зная,че нюансите се настройват индивидуално.В Техномаркет този модел все още се води от най-продаваните продукти,но вече месец си играя с настройките му и все не мога да получа резултат, които да ме удовлетворява.Настройвам, настройвам и накрая ми писне и бягам в хола да си гледам телевизия на PHILIPS-a - LCD 42" 9-а серия.Е зная,че не мога да постигна картината му от "сонито",но все пак сигнала и за двата приемника е един същ - SD.
    Благодаря предварително!
    Ако ставаше с настройки хората нямаше да купуват скъпи модели изобщо. Без да съм виждал L4000 ще ти кажа, че е невъзможно да постигнеш нищо близко до 9-та серия Philips.
    Свали си този диск и поне следвайки инструкциите си настрой якост и контраст, че това е най-важното за правилната картина.
    http://thepiratebay.org/torrent/3869...deo_Essentials

11. Member Аватара на fikata
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ако ставаше с настройки хората нямаше да купуват скъпи модели изобщо. Без да съм виждал L4000 ще ти кажа, че е невъзможно да постигнеш нищо близко до 9-та серия Philips.
    Свали си този диск и поне следвайки инструкциите си настрой якост и контраст, че това е най-важното за правилната картина.
    http://thepiratebay.org/torrent/3869...deo_Essentials
    Благодаря,маестро!

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Lazarus18-двата модела Sony се предлагат в момента от Electron.bg http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=3097
    http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=1982
    и си прав че X4500 е по-добрият вариант

Zlatko -може да се уговорим да излъжем някого за този Technisat После може и да делим-пък човекът в същото време може да получи инфаркт дето се е набутал и така след 40 дена ще има помен ядене и пиене- пък знае ли човек може и жена му да почерпи че се е отървала от него Ако имаш някого наум прати го насам

13. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте !Видях ,че коментирате Samsung a536.Имам въпрос свързан с него.Вчера си купих такъв/след дълги колебания/ и имам следния проблем-на кабелна /при всички програми/ на екрана "вървят" три светли ленти.Особено са дразнещи при по-тъмна картина.Някой може ли да даде съвет ?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

lazarus18 като каза 9 серия, та и аз:
    Ех, 9-та, 9-та Филипсова! Що нямаше по-добър контраст, черно, ъгъл на гледане, липсващо дразнещо дори и леко бръмчене и беше на по-реална цена -
    пък щях да та взема?!
    Стига замаяване в търсене на големия и хубав телевизор! Видях, че на този етап на развитие на технологията той не съществува дори и за куфар пари!!! От преките ми наблюдения за последната година и половина, разбрах най-важното правило за този момент с продължителност на давност поне още 3-4 години. Който иска супер телевизор за който да не съжалява, когато го хвърли след изтичането на гаранцията му да си избере днес! - не утре! - компромисно НАЙ-ЕВТИНИЯ КАЧЕСТВЕН телевизор спрямо своите възприятия и да се кефи!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

fikata-моделите от серия L- са много нисък клас-не знам как си се набутал с него-но каквито и настройки да му правиш картината си остава гадна.Преди 4 месеца се мъчих и аз да настроя един такъв във съседа-измъчих се-липсва му добра обработка на видеосигнала- картината няма хубава острота.Сори за покупката.Един съвет-продай го/не си вземай Sony-серии L, D, S, P/
    Цитат Първоначално публикувано от stevepy
    Здравейте !Видях ,че коментирате Samsung a536.Имам въпрос свързан с него.Вчера си купих такъв/след дълги колебания/ и имам следния проблем-на кабелна /при всички програми/ на екрана "вървят" три светли ленти.Особено са дразнещи при по-тъмна картина.Някой може ли да даде съвет ?
    Ако лентите са хоризонтални-имаш проблем с неравномерна подсветка.Ако е в гаранция-го върни в сервиза за ремонт

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    lazarus18 като каза 9 серия, та и аз:
    Ех, 9-та, 9-та Филипсова! Що нямаше по-добър контраст, черно, ъгъл на гледане, липсващо дразнещо дори и леко бръмчене и беше на по-реална цена -
    пък щях да та взема?!
    Стига замаяване в търсене на големия и хубав телевизор! Видях, че на този етап на развитие на технологията той не съществува дори и за куфар пари!!! От преките ми наблюдения за последната година и половина, разбрах най-важното правило за този момент с продължителност на давност поне още 3-4 години. Който иска супер телевизор за който да не съжалява, когато го хвърли след изтичането на гаранцията му да си избере днес! - не утре! - компромисно НАЙ-ЕВТИНИЯ КАЧЕСТВЕН телевизор спрямо своите възприятия и да се кефи!
    Виж, идеален модел няма, няма и да има. 9-та серия на Филипс си има нейните предимства пред моделите с S-PVA матрици и според единствения й сериозен недостатък е високата цена.

18. Тук е от
    Nov 2008

Hristoslav,блатгодаря за включването.Поразрових се да проверя какво представлява неравномерната подсветка и си мисля,че в моя случай не става въпрос за същото.При мен става дума по-скоро за черти не за ленти,които са ясно изразени /ограничени/.При светла картина на практика не се забелязват.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе