Страница 240 от 300 ПърваПърва ... 190230238239240241242250290 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,586 до 3,600 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от Ronson
    Здравейте и аз се нуждая от съвет. Идват празниците и съм решил да взема за вкъщи един LCD телевизор. Прочетох част от темата, но в последните страници се дискутират основно големи екрани, а мен мен ме интересува добър вариант за 32" lcd tv. Поради големината на стаята и местоположението по-голям размер не ме устройва. Ще се гледа предимно SD - цифров на MSAT, чат пат някое филмче от компютъра и задължително шампионската лига Не държа задължително да е full hd, но искам да е с възможно най-добра картинка, цветове, контраст, шумоподтискане и разните му други шукарии за подобряване на картинката. Бюджета е до около 1500 лв.
    В този ценови клас има няколко добри модела,които могат да се вземат.
    Аз лично бих си взел PHILIPS 32PFL7803,други модели пак от същата серия 7603 и 7403,но факта че си на М САТ накланя везните към SONY 32V4500 поради факта,че има вграден DVB C тунер и за твоят оператор ще ти свърши чудесна работа да ловиш цифровия пакет заедно с HD каналите(5 бр.).За разликите в различните модели потърси в нета,че не ми се пише сега,ако ще сменяш оператора въпросния PHILIPS 32PFL7803 се представя чудесно.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2005

Според мен високия клас ЛЦД ТВ и плазма,а дори и по-евтините варианти си струват,просто нашите ТВ оператори неструват все още!Междудругото в форума няма тема за българските САТ и кабелни оператори,за мнения и т.н.,или аз не го намирам.Поздрави!

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Sony,Samsung,Panasonic свалят цените заради глобалната икономическа криза
    http://hdguru.com/the-economic-downt...ces-again/315/
    има и примери - модели стари и нови цени

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Тук е от
    Aug 2001

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    В този ценови клас има няколко добри модела,които могат да се вземат.
    Аз лично бих си взел PHILIPS 32PFL7803,други модели пак от същата серия 7603 и 7403,но факта че си на М САТ накланя везните към SONY 32V4500 поради факта,че има вграден DVB C тунер и за твоят оператор ще ти свърши чудесна работа да ловиш цифровия пакет заедно с HD каналите(5 бр.).За разликите в различните модели потърси в нета,че не ми се пише сега,ако ще сменяш оператора въпросния PHILIPS 32PFL7803 се представя чудесно.
    Благодаря за отговора.

За Мсат имам въпрос - в момента ползвам тяхно устройство и мисля (не съм сигурен), че без него няма да мога да "ловя" цифровия им сигнал дори телевизора да има цифров тунер. Ако някой може да внесе яснота по въпроса, за да не се окаже вградения в сонито тунер безполезен.

7. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Това mitsubishi като го гледам с този корпус и размер май пак ще е DLP технология.Колко човека са закупили 65 в България.Това нещо не е за нашият пазар.Колко пъти сте виждали и дали въобще сте виждали Sony -R серия или серия А.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте,
    След доста четене тук и умуване в продължение на месец в крайна сметка си закупих Samsung LA-536 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09043188 от Промоцията на Техномаркет!
    Лично аз съм повече от доволен от картината която вади с Булсатком! Трябваше ми нещо не по-малко от 40 инча и тези 1399лв. бяха тавана на възможностите !
    Гледам го от около 3,5-4 метра но и от 2,5-3м образа е също толкова хубав и не се забелязват пиксели! В магазина SD сигнала който пуснаха беше по лош от този който имам реално от Булсат но това е обеснимо.Преди Самсунга ми пуснаха една Тошиба 42XV50PG http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09042784 която ми похвалиха доста но образа и бе очевидно доста по лош от Samsunga! Така че вярвайте на очите и ушите си само!
    Пиша всичко това за тези които не са толкова запознати и като мен се колебаят какъв избор да направят! Мисля че избора си заслужава!
    Относно дизайна - Мисля че Самсунгите като цяло са едни от най-красивите поне според мен!

Благодаря на този форум и на всички активни уастници !Защото в Техномаркет консултантите могат направо те хвърлят в тъча с техните обеснения и коментари и ако човек не е подготвен съвсем се обърква! Единия ми препоръча някакво Сони заради вградения цифров DVB-T тунер който ако трябвало да съм го купувал струвал около хиледарка???!! Дргия до последно искаше да ми продаде плазма при все че бях тръгнал за LCD
    Поздрави!

10. Тук е от
    May 2008

Здравейте,
    търся си LCD телевизор 40/42 инча. Лимита на парите ми е 2500 - 2600 лв. Мога евентуално да се бръкна още 100-200 лв, но не е желателно
    Ще се ползва основно с XBOX 360 - това ми е основно изискване. На второ място са лапето да гледа DVD филми и на трето жената да гледа ТВ (кабеларка).
    Ходих, гледах ... ама като не разбирам
    От всичко което видях се спрях на няколко, но най ми хареса PHILIPS 42PFL7433D - хем влизам точно в цената, хем ми харесва като дизайн, хем е с 2'' повече от LE-40A686. Ма дали е по-добър от него не знам.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040237

Можете ли да предложите за тези пари нещо по-добро? Струва ли си тоя PHILIPS или да си трая и пестя още пари за SAMSUNG LE-40A786. Четох някъде ревю в което пишеше че 40A786 има забавяне на картината и не се препоръчва за конзоли. Някой може ли да потвърди това? 42PFL7433D има ли такова забавяне?

Благодаря предварително.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Поздрави oncho99 и ти благодаря, точно от този модел се интересувам!
    Притесняваше ме най-много как ще се представя на SD сигнал, и аз ползвам Булсатком и от споделенето от теб добих представа.
    Нищо не ми остава освен утре да го погледна за последно (вече обикалям 2-ра седмица) и да го отнасям в къщи.

12. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте.
    Имам едно въпросче за SAMSUNG LE-32A656 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037938. Днес посетих техномаркет и бях отделил 1000-1200 за телевизор, но просто в магазина ме убедиха че е по добре да си купя този модел. Някой може ли да ми даде повече информация за него.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от Ronson
    Благодаря за отговора.

За Мсат имам въпрос - в момента ползвам тяхно устройство и мисля (не съм сигурен), че без него няма да мога да "ловя" цифровия им сигнал дори телевизора да има цифров тунер. Ако някой може да внесе яснота по въпроса, за да не се окаже вградения в сонито тунер безполезен.
    Щом ти го препоръчвам значи става,лично пробвано от мене.Този приемник го ползвай за друг телевизор.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2008

Към oncho99 Аз си купих преди 2 седмици SAMSUNG LE40A536T1F. Бях много зает след покупката, и нямах време да си играя с настройките. Ако ти си доволен от твойте настройки - напиши ги. Мойте си седят още на фабричните в Стандартен режим , и много не ми харесват.
    Другото което искам да те питам е дали си пробвал да си включиш PC-то във PCвхода на телевизора. Пробвах преди 1 час и нещо ми изписва НЕ СЕ ПОДЪРЖА. Не знам - не съм разбирач, но просто входа който свързвам към монитора, свързах към телевизора. Видеокартата ми е ASUS NVIDIA 7300GT. Може и аз да бъркам в нещо, но ако не се подържа този извод, за какво е оставен на телевизора. Когато го купувах питах за извод за компютър - и от магазина ми казаха че има, видях го , но възможно ли е да не работи. Ако при теб работи, сигурно при мен е някакъв дефект и ще трябва да го нося за рекламация.

16. Member Аватара на fikata
    Тук е от
    Apr 2008

Благодаря за отговорите на моя въпрос на lazarus 18 и hristoslav 2. Поне разбрах,че проблемът не е в мене,че не мога да настроя картината на SONY KDL-32L4000. Т.е, че аз не съм тъп а телевизорът е в нисък клас.Възникна въпрос у мене кому е нужно да произвеждат такива изделия през 2008 г. от компания на която много хора все още робуват на името.Влючително и аз бях от тях до последната ми покупка.Имам CRT приемник от същата марка - испанска сглобка.Вече 12 години и толкова часове ежедневна експлоатация, картината му е слънце. Даже на двадесетгодишния "Кристал"/днес малко хора знаят какво е това/ картината е много много по-добра..
    От няколко месеца следя този форум, но за съжаление за този модел не прочетох нищо-нито добро, нито лошо.." Кьорав карти не играе " Набутах се от желанието да "ъпгрейдвам" техниката си в новото жилище.
    Така, че за кандидатите за нова черна техника: "Това е твоя форум!"
    :
    PS Happy end.Телевизорът е много готин.Нищо че е нисък клас.За спалня е разкошен.Просто трябвало да се обзаведе с дигитален сигнал. "Козата си сакала пръч"

17. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от stoyanov79
    Към oncho99 Аз си купих преди 2 седмици SAMSUNG LE40A536T1F. Бях много зает след покупката, и нямах време да си играя с настройките. Ако ти си доволен от твойте настройки - напиши ги. Мойте си седят още на фабричните в Стандартен режим , и много не ми харесват.
    Другото което искам да те питам е дали си пробвал да си включиш PC-то във PCвхода на телевизора. Пробвах преди 1 час и нещо ми изписва НЕ СЕ ПОДЪРЖА. Не знам - не съм разбирач, но просто входа който свързвам към монитора, свързах към телевизора. Видеокартата ми е ASUS NVIDIA 7300GT. Може и аз да бъркам в нещо, но ако не се подържа този извод, за какво е оставен на телевизора. Когато го купувах питах за извод за компютър - и от магазина ми казаха че има, видях го , но възможно ли е да не работи. Ако при теб работи, сигурно при мен е някакъв дефект и ще трябва да го нося за рекламация.
    С какъв кабел се опитваш да свържеш- ако е с VGA опитай с 15 пинов /не 14/ с екранировка.По добрият вариант обаче е с кабел DVI-HDMI.Не бързай да го връщаш проблема не е в телевизора.

18. Тук е от
    Dec 2007

Моля, помогнете за избор на 26 инчов ТВ. Няма място за по-голям в детската стая, цената е без значение!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе