Страница 261 от 300 ПърваПърва ... 211251259260261262263271 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,901 до 3,915 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Аз първоначално се бях наточил за LC-42XL2E. Прочетох няколко ревю-та. За образа нямаше забележки като че ли, но като голяма слабост даваха звука му. Не съм го чувал, не мога да коментирам лично, но това беше като че ли основната забележка. Ето тук го видях това:

http://www.trustedreviews.com/tvs/re...42in-LCD-TV/p1

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

И аз ви благодаря, че ми отговорихте. Всички тези разлики, който сте изброили са верни, но най-съществената заради, която искам да купя модела 7403 не сте посочили, а именно- 100 hz, а 7603 няма 100 hz за съжаление. Лека работа

[THREAD ID:1E-4A49PM]
    Уважаеми Господине,
    Благодарим Ви, че се обърнахте към нас
    За съжаление информацията, която имаме е че този модел не се намира в момента в магазинната мрежа. Има модел със сходни качества (37PFL7603d/10) в Технсмаркет и струва 1999 лв. Разликата се състои в динамичния контраст-44000:1, няма виртуален Dolby Digital, време на отговор 6мсек, ambilight.
    Център за обслужване на клиента
    Фирма Philips

-----Original Message-----

[Comment / Question]
    Здравейте интересувам се от телевизор Philips 37PFL7403, но никъде в магазинната мрежа не го предлагат, въпроса ми е - Внасяте ли този модел(има го на вашата интернет страница), в кои магазини мога да си го купя и на каква цена приблизително?

4. Тук е от
    Aug 2008

Знам че нее по темата но съм сигурен че тук има хора които знаят какво да променя за да си разреша проблема.

Имам проблем пускайки от лаптоп с тази карта(ATI Mobility Radeon™ HD 3470) ХД филм кам това Сони 46w4500 на екрана на Тв-то картината върви забавено все едно една идея по бавно от нормалното което излиза на монитора на лаптопа който е с 13'3 дисплей Sony Vaio SR 29VN.
    защо е това забавяне и насичане може би нещо трябва да се коригира на видео картата настройките или нещо при телевизора трябва да барна?
    връзката е посредством HDMI kabel.

мерси

5. Тук е от
    Oct 2008

Aahau на всички,
    Отново сам аз и този път съм по объркан и от предния път и имам нужда от помощ
    И така спрял съм се на 3 модела:Sony 46w4000; Sony 46w4500; Samsung 46A656.

Tv-to ще се ползва за игри на PS3(FIFA,PES), филми HD и телевизия (след време сателитна).
    Ще се гледат много мачове затова си мисля че трябва да има 100Hz(тези 100Hz при SD телевизия вършат ли работа или само при HD картината)
    До колкото разбрах Samsung-а не се спрявал добре с игрите(може и да не съм разбрал правилно),бил добър за SD телевизия,има си 100Hz и е най-евтиния от 3-те.
    За Sony 46w4000 - дизайна му е добър, цената горе долу, но НЯМА 100Hz,а по-новият модел Sony 46w4500 уж си има всичко пък има оплаквания от него, и е най - скъп от 3-те.Просто незнам кой да избера(то незнам защото не съм от разбиращите в тази област).Ще помоля soon, lazarus18 и всичи по-компетентни от мене за мнения относно тези модели.
    Предварително ВИ благодаря

6. nax
    nax е офлайн

Тук е от
    Sep 2008

Здравейте,
    насочил съм се към тези 3 модела на Samsung - LE-37A550, LE-37A556, LE-37A615 доста се изписа по темата, но чудя се аз гледам параметрите ми изглеждат еднакви каква е разликата и кой е най-добър от тях ако има разлика. Аз искам да си взема нещо, на което да играя PS3 и гледам HD филмчета от PS3 Нз дали Samsung e най-добрия избор затова ако имате нещо друго в предвид казвайте - към тези модели ме дърпа това, че времето за реакция е 5мс, което си е по-добре за игрите а? Мерси предварително за съветите..

ПС: бтв, бюджета ми е около 1800лв, ако се напъна и 2000, но зорно

ПСС: след като ме "изритаха", като мръсно коте от другата тема поствам тук, дано съм разбрал правилно за коя "друга" тема е говорел колегата съфоруммец

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Konstantin
    И аз ви благодаря, че ми отговорихте. Всички тези разлики, който сте изброили са верни, но най-съществената заради, която искам да купя модела 7403 не сте посочили, а именно- 100 hz, а 7603 няма 100 hz за съжаление. Лека работа

[THREAD ID:1E-4A49PM]
    Уважаеми Господине,
    Благодарим Ви, че се обърнахте към нас
    За съжаление информацията, която имаме е че този модел не се намира в момента в магазинната мрежа. Има модел със сходни качества (37PFL7603d/10) в Технсмаркет и струва 1999 лв. Разликата се състои в динамичния контраст-44000:1, няма виртуален Dolby Digital, време на отговор 6мсек, ambilight.
    Център за обслужване на клиента
    Фирма Philips

-----Original Message-----

[Comment / Question]
    Здравейте интересувам се от телевизор Philips 37PFL7403, но никъде в магазинната мрежа не го предлагат, въпроса ми е - Внасяте ли този модел(има го на вашата интернет страница), в кои магазини мога да си го купя и на каква цена приблизително?
    Konstantin-ако беше прочел предпоследният ми пост от другата тема щеше да научиш че модела 7403 вече е спрян от производство
    що се отнася до центъра на филипс-хич ги няма и аз ги бях питал по телефона има ли настроика часовника на техните телевизори
    отговора им направо ме смая и прихнах от смях-само дето не им теглих една майна

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от koxx
    Знам че нее по темата но съм сигурен че тук има хора които знаят какво да променя за да си разреша проблема.

Имам проблем пускайки от лаптоп с тази карта(ATI Mobility Radeon™ HD 3470) ХД филм кам това Сони 46w4500 на екрана на Тв-то картината върви забавено все едно една идея по бавно от нормалното което излиза на монитора на лаптопа който е с 13'3 дисплей Sony Vaio SR 29VN.
    защо е това забавяне и насичане може би нещо трябва да се коригира на видео картата настройките или нещо при телевизора трябва да барна?
    връзката е посредством HDMI kabel.

мерси
    погледни във форума на този сайт http://www.radeon2.ru/
    Там в раздел VIVO, има тема по свързване HDMI за всички видеокарти на този производител. Прочети внимателно, практически всички въпроси са решени

Ура,сделал пиксель в пиксель !!!!!
    Sony 40v4000 + Radeon 1950pro и т.д. :

Настройки TV:
    Меню\Установки\Функции:
    Режим фильм - авто
    Видео/фото - Видео
    Меню\Установки\Настройка\

Настройки экрана\
    Формат экрана - Широкоэкранный
    Автомат.формат- выкл
    Область отображения - макс.разрешение

Меню\Установки\Настройка\Настройки
    HDMI\Контроль - выкл

Далее ставим последние дрова каталиста с Catalyst CC http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...=xp/radeonx-xp и главная настройка в расширенном режиме -

DTV [DVI] 3/Scaling Options/Overscan на максимум и вуаля - никаких полей и тоненькие идеальные текста - получаем супермонитор 40 дюймов

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Konstantin-ако беше прочел предпоследният ми пост от другата тема щеше да научиш че модела 7403 вече е спрян от производство
    що се отнася до центъра на филипс-хич ги няма и аз ги бях питал по телефона има ли настроика часовника на техните телевизори
    отговора им направо ме смая и прихнах от смях-само дето не им теглих една майна
    Абе някой от вас(Филипс България/Христослав) яко ме бъзика ама не знам кой 37PFL7403 се мъдри в секцията най-нови продукти в сайта на Филипс, и ако наистина е спрян от производство тези са е... нещастниците, защо е спрян всъщност, коя е темата където си го постнал?

11. Тук е от
    Dec 2008

здравей те някой може ли да каже разликите между LE-40A615 и LE-40A656 като гледам само в контраста е разликата първия модел е на промоция заслужава ли си тв то при положение че е по евтино с 700 лв

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Някой има ли впечатления от Сони Z4500,гледам че е на промоция в ТМ?Има ли смисъл от тия 200херца?

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от iliianr
    здравей те някой може ли да каже разликите между LE-40A615 и LE-40A656 като гледам само в контраста е разликата първия модел е на промоция заслужава ли си тв то при положение че е по евтино с 700 лв
    Виж темата за Самсунг и Темата за матрици и модели и ще разбереш че има доста съществена разлика!

14.  

15. Тук е от
    Aug 2008

Здравейте пак ,
    след като пообиколих малко отново, пак се сблъсках с дилема PIONEER KRL-46V или SAMSUNG LE-46A956 основно за телевизия "Булсат" и HD от "Popcorn" ще го ползваме ... малко и за игри може би "Xbox360" но основно за предните две ... принципно и всяка друга идея бих приел в долу-горе този ценови диапазон .. Благодаря предварително

16. nax
    nax е офлайн

Тук е от
    Sep 2008

Някой ще помогне ли по моя въпрос? Писал съм малко по-горе, благодаря.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Konstantin
    Абе някой от вас(Филипс България/Христослав) яко ме бъзика ама не знам кой 37PFL7403 се мъдри в секцията най-нови продукти в сайта на Филипс, и ако наистина е спрян от производство тези са е... нещастниците, защо е спрян всъщност, коя е темата където си го постнал?
    Информацията е от руското представителство на Филипс-според тях е спрян от производство-ако някъде по складовете са останали бройки е друг въпрос. http://forum.setcom.bg/index.php/top...22612.html#new
    Цитат Първоначално публикувано от iliianr
    Разликата е в шасито и матрицата.Както вече съм писал LE-40A615 /матрица AUO/ съдържанието е на 5-та серия,само корпуса е на 6-та. Модела LE-40A656 е с матрица -S-PVA/Samsung/по-добрата-има по-добър черен цвят и от там и контраст.
    Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Някой има ли впечатления от Сони Z4500,гледам че е на промоция в ТМ?Има ли смисъл от тия 200херца?
    Естествено че има смисъл-особенно при динамични сцени-спорт.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nax
    Здравейте,
    насочил съм се към тези 3 модела на Samsung - LE-37A550, LE-37A556, LE-37A615 доста се изписа по темата, но чудя се аз гледам параметрите ми изглеждат еднакви каква е разликата и кой е най-добър от тях ако има разлика. Аз искам да си взема нещо, на което да играя PS3 и гледам HD филмчета от PS3 Нз дали Samsung e най-добрия избор затова ако имате нещо друго в предвид казвайте - към тези модели ме дърпа това, че времето за реакция е 5мс, което си е по-добре за игрите а? Мерси предварително за съветите..

ПС: бтв, бюджета ми е около 1800лв, ако се напъна и 2000, но зорно

ПСС: след като ме "изритаха", като мръсно коте от другата тема поствам тук, дано съм разбрал правилно за коя "друга" тема е говорел колегата съфоруммец
    Ввремето за реакция /е 5мс/-няма нищо общо с лага/закъснението/ при игра със PS3
    и трите модела се различават само по входовете и изходите/ 615 е с друг корпус/за съжаление нямам впечатления какъв е лага им-може някой да сподели
    други предложения
    PANASONIC TX-37LZD80F 1,899.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038238
    PHILIPS 37PFL7603D 1,999.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038563
    -има по-голям лаг

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе