Страница 268 от 300 ПърваПърва ... 218258266267268269270278 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,006 до 4,020 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от maron
    Май моите мъки и терзания са към своя край (SONY46W4000 или SONY46W4500).С това мнение на soon везните се наклониха към SONY46W4000(е няма 100Hz, но ще го преглътна) все пак е и по евтиния от двата а и трябва да остане кеш и за PS3 muahah.Ако някои притежател сподели впечатления ще съм му благодарен, ако ли не ще атакувам 46W4000
    Едно въпросче към soon как изглеждат футболните мачове(ако имаш наблюдения де) на SONY46W4000 и на SONY46W4500 огромна ли е разликата "с" и "без" 100Hz
    Всъщност единствена полза от 100-те херца на W4500 е при мачове/спорт. Там тяхната работа се усеща в положителна посока. Ти си прецени дали това си заслужава 400 лева разлика в цената. Иначе като цяло са на едно ниво на качество на картината.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

maron мачове не съм гледал на този модел, но картината му спрямо W4500 е поне 3 пъти по-добра. Споменатата острота и прецизност на детайлите определено липсва при W4500 незнам защо?

4. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Как ги премери тези "3 пъти" ?
    Имаш склонност да даваш супер крайни мнения.... и не знам защо имам чувството че половината ти от коментарите ти са на база нещо прочетено някъде без дори да си виждал конкретния модел....

5. Тук е от
    Apr 2003

Здравейте, някой има ли закупен от новата серия Д65 на Шарп ? Интересуваме ме модела с 37'' големина на екрана.
    В момента е на цена от 1620 лв.

Има ли по-добър телевизор за тези пари според вас ?

6. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Здравейте, колеги и приятели,
    изчетох бая информация от форума, за която съм благодарен на всички писали...и се обърках тотално. А уж бях наясно...
    Моля Ви, помогнете ми за адекватно решение на горната дилема. Цените на двата тв са 2999 лв.
    Разстоянието за гледане е около 5 м (4 м от други фотьойли), имам сравнително добър компютър (с Athlon 6000+, 2Gb RAM и ATI Radeon HD 3850), но е разположен на другия ъгъл на хола (ще ми трябват по 10 м кабели ) - чудя се заслужава ли си скъпи кабеляци изобщо или да си взема на по-късен етап някое добро 22-32" мониторче.
    В момента съм с ЕВРОКОМ, но мисля да ги сменя с ITV или БУЛСАТ. От друга страна имам син на 3 г., който съвсем скоро ще почне да иска да включваме или конзола или компютър към големия тв, за да играе. Аз също се увличам, макар и по-малко от тези неща...
    Ще полудея вече, не мога да спя Помагайте...
    Специална молба към признатите капацитети - Lazarus18, miro_vampiro, hristoslav, nunu, ceco и др.... без да обидя и останалите...за "научно" обосновано мнение и препоръки.
    Като че ли Панасоника повече ме кефи, а и сина ми го избра в ТМ съвсем произволно(което доста ме учуди)...но е плазма, може да прогори и НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН за игри...нали така казвате. Освен това се притеснявам да не се отпечати някое лого - жена ми оставя тв по цял ден включен. Не знам и дали му "бръмчат" много вентилаторите или това е мит...
    САМСУНГ също е прекрасен, не знам обаче дали има голям лаг - за този модел нищо не казвате. Всъщност каква е разликата между 656 и 686, в ТМ ми казаха че само в дизайна.
    Като разход на ел-енергия май разликата е само 150 W.
    Или накрая да се спра на SAMSUNG 40 A786 - хвалят го доста и казват че става за всичко
    Благодаря Ви!

7. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Божкеее, забравил съм най-важното: избор между SAMSUNG LE 46A656 или PANASONIC TH 46PY 80P

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от soon
    maron мачове не съм гледал на този модел, но картината му спрямо W4500 е поне 3 пъти по-добра. Споменатата острота и прецизност на детайлите определено липсва при W4500 незнам защо?
    Ееее стига де, ти ги направи големи идиоти тея от Сони. Иначе аз W4500 не съм го виждал но когато взимах плазмата я сравнявах директно с един W4000 и сонито загуби по всички показатели... Обаче е вярно, че се представя по-добре от повечето останали ЛЦД-та, които бяха атуални преди 4-5 месеца и бяха в този ценови клас.

10. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@Bojidar_Iliev
    Труден избор, и двата телевизора са много добри. Най-добре ги загледай ти внимателно. Аз лично харесвам повече LCD-та, на други хора им харесва повече картинката на плазмата. Като цяло за мен при сигнал от конзола LCD-то има някак си повече детайли.
    Това с включения цял ден телевизор на един канал е лоша работа. Наистина може да се прогори лого, но ако трябва да сме честни това става трудно и освен това е още по-трудно забележимо дори да се случи. Хубаво е да обърнеш внимание на помещението където ще гледаш - ако светло и гледаш/играеш през деня плазмата няма да разкрива истинското си великолепие. Отчети и този фактор при избора. Аз може би бих взел PY80-ката, но избора(и парите) си е твой.
    ________________________________________________________________________________
    Днес наминах към ТМ и загледах Philips 9803 - определено дисплея се отличава с много добри показатели, да оставим настрана контраста, но зрителния ъгъл беше драстично подобрен в сравнение с другите матрици от тазгодишните модели(които като цяло отстъпват по този показател от 9732 например). Подобренията в нивата на черното при фронтално гледане се виждат, но не са това което трябва да бъде за тези пари. Картината и обработката са на обичайното за високия клас на Philips страхотно ниво.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от vesmes
    Здравейте, някой има ли закупен от новата серия Д65 на Шарп ? Интересуваме ме модела с 37'' големина на екрана.
    В момента е на цена от 1620 лв.

Има ли по-добър телевизор за тези пари според вас ?
    Това е цена само ако се купи от сайта,в магазина е 1699лв.Много добър телевизор според мен,ако не ви трябва бг меню.Съпоставим е с Филипс 5603

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

ето ги и Американските модели на SONY
    http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...tegoryId=28844
    Какви са тези 42 инчови модели LCD на Sony? Много странен размер.

Аз ги чаках да пуснат модели с бяла рамка за техния пазар /Е серията или ЕХ1/, но май няма да я бъде.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2008

Здравейте,какво ще кажете за това LCD: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09035993 Или има нещо по-добро за 1000-1200лв. мах ?! Гледам доста мачове и мисля че 100HZ e предимство! Какво е вашето мнение?!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Какви са тези 42 инчови модели LCD на Sony? Много странен размер.

Аз ги чаках да пуснат модели с бяла рамка за техния пазар /Е серията или ЕХ1/, но май няма да я бъде.
    И аз не знам-но явно има някаква сегрегация-американци -европейци пък и нали знаеш-нас източно европейците ни имат за балами/при нас са икономисали два инча-но не и цената/
    http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...52921665406620
    за съжаление не знам какви матрици слагат в САЩ
    а и за коментара ти за снимката където се сравняват LCD с LED подсветка и плазма-фотоапаратите имат по-голям обхват от човешкото око-хващат и част от инфрачервения спектър-и за това си личат толкова добре блоковете на LED подсветката/отделят топлина/-иначе не се виждат така на око
    виж пълната гама http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...categoryId=558

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

zlobarov ника ти отива много, така че не злобей, а слушай какво говори радиото!
    Аз, съм човек знаещ и най-вече виждащ видимите разлики в дисплейте слагани в уж еднаквите телевизори, които са ПЪК толкова различни, че очите ще ти изкарат. Май само ти нищо невиждаш. 46W4000 - ВИДИМО възпроизвежда точно 3 пъти по-ясно, отчетливо-рязко и точно картината от 46W4500! Лично на тест-сайтовете и грам невярвам и за това което пиша съм го видял, проверил, сравнил и обсъждал с хора себеподобни (такива има доста в този форум) които правят подобни констатации! Все пак, хора разни и ако на тебе не ти правят явните факти впечатление отново проблема си е твой, може би нещо с очите (извинявай, нищо лично!)?
    По начало от доста време SONY нещо не ме кефи, но при 46W4000 работата е различна.

18. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравей Bojidar_Iliev
    както и ти сам вече си разбрал, избора е труден, и двата телевизора са достатъчно добри, според мен панасоника е една идея по добър като цветове и дълбочина на картината, самсунга също работи доста добре
    Ако ще ползваш телевизора на по късен етап и като монитор, избора е самсунга.
    Специално за прогарянето на екрана при плазмите, новите модели, специално панасониците се държат доста добре , трудничко ще ти е да успееш да отпечаташ нещо на екрана, стига наистина да не гледаш по цял ден бтв и после пак бтв и бтв,

Ако си направиш началното разработване на плазмата(200 часа на намален контраст, яркост и тн) не вярвам да имаш каквито и да е проблеми след това, имай в предвид че плазмата харчи ток според това което показва на екрана, тоест реално не харчи чак толкова повече спрямо едно LCD

За лага, самсунга няма проблеми с това, от това което съм чел, не повече от 10 = 15 милисекунди, което не е проблем, панасоника няма проблеми в това отношение

Иначе както zlatko отбелязва, всеки си харесва дадена технология, дали ще е плазма или LCD, важното е човека да си е доволен от телевизора

ПП, пък и аз надали съм от големите капацитети по телевизорите

Колега Soon, на едно и също място държах в магазина W4000 и след това W4500, според мен W4500 е с една малка идея над W4000 - 100 те херца които спомагат за по голяма детайлност при динамични сцени,на двата модела е пускан Blu ray диск с демо клипове, но всеки сам си преценява кое как работи, определено 100 те херца при Сони то, са на едно доста по добро ниво(пуснати на ниско ниво най добре)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе