Само преименуването на входа ще оправи нещата със скейлването на картината???
И Този ли е най-подходящият модел за парите които съм отделил?
Само преименуването на входа ще оправи нещата със скейлването на картината???
И Този ли е най-подходящият модел за парите които съм отделил?
Здравейте
rado_r при самсунг, има опция в менюто, при настройките за формата на картината, точен екран,или по скоро беше сканиране
Както при сони то има същата опция пак в менюто, там вече беше точен екран ако не се лъжа, просто вече грам не мога да мисля по нова година
Но като цяло тогава показва всичко точно както си го подал от компютъра, пиксел по пиксел
Жалко че консултанта който ти е помагал не е знаел за това
Здравейте момчета,
Предложете 32" ТV с DVB-T за гледане на SD до 1300лв
Спрял съм се на следните неща:
PANASONIC TX-32LX80P (може ли да се разчита, че матрицата е IPS alpha?)
PANASONIC TX-32LX70P (някой знае ли защо този модел от миналата година е по-скъп от LX80?)
LG 32LG5xxx
SAMSUNG LE-32A4xx
SONY KDL-32V4500K (някой спомена, че не се държи добре на SD?)
Thanks
PANASONIC TX-32LX70P e 100HZ за разлика отPANASONIC TX-32LX80P който също е със IPS матрица ,от там идва разликата в цената.SONY KDL-32V4500K и на мен не ми харесва как предава на SD.Панасоник нямат DVB-T и в двата модела ако държиш на него маи трябва да се спреш на нещо друго.Първоначално публикувано от tsabu
Дааа, лоша работа за Panasonic. Май само LZD(може би "D" е DVB-T) но там цената е сериозна.Първоначално публикувано от granity
Дали SAMSUNG LE-32A436/456 си заслужава ? Не съм виждал да се коментира 4-та серия тук
Какво мислите за LG 32LG5x00 ? Чувал съм добри отзиви за LG6000, но дизайна не ми харесва
Говорим за 32-ки: Самс. 4-та серия отговарят приблизително на R8 от миналогодишните - при условие, че имат ДВБ/Т и намериш екземпляр с ориг. матрица на Самсунг - стават, но не очаквай на SD да са много по-добре от Сони-то. Снощи си "поиграх" с един S4000 - с настройките "от кашона" си е тих ужас, матрицата е AUO. След малко "ръчкане" на настройките се оказа съвсем приличен ТВ за парите си, хвана и половината програми и радиостанции от цифровия пакет на кабелната ни /другото май е кодирано.../, на програмите, които не са "смазани" твърде много от компресията, се държеше повече от прилично... А V4500 се води по-високо в моделното подреждане, може би има партиди със С-ПВА на Самсунг... Не ги гледайте на кабелна СД в магазините - сигнала е ужасен, а и с настройките "от кашона" са в състояние да разочароват и най-върлите фенове на Сони... Има и отделно регулиране на подсветката, което е важно, повярвайте... За ЛГ 5600/5700 съм писал малко по-нагоре - учудващо добър /за тези пари.../ процесинг, вкл. на СД, но крайно неприемлив хоризонтален ъгъл на матрицата...
Здравейте
колебая се между най евтините модели 42" и 46" lcd а именно на toshiba, samsung, philips, lg 42" ~ 1300лв, 46" ~ 1800лв
моля дайте мнения най вече за тошиба защото нямам идея смислени ли са им настоящите модели. струва ли си разликата от 500лв за 4" повече? като ги гледах в магазина има разлика в размера но не кой знае каква
другия въпрос е за кое има смисъл да се дават повече пари - по голям контраст, 1080р, 100хц..
тв ще се ползва най вече за телевизия, някой друг филм от компа и евентуално xbox 360 (замислил съм се да си зема )
мерси
пп. харесах и това daewoo http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09043143 но съм резервирам към марката ако може някоя надявам се добра дума за него
Baaaaa,
погледни този пост - http://forum.setcom.bg/index.php/topic,37709.0.html, в който един от потребителите е кумулирал невероятна база от данни. Използвам случай да благодаря и изкажа възхищението си от труда на Христослав2(ама наистина!!!).
Здравейте,някои да се е сблъсквал с това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038236 ,дайте някакво мнение
А Самсунг дали знаят ,че имат такъв модел ........ на нашия пазар. Да не стане като с китайските Филипс преди няколко години.Първоначално публикувано от Konstantin
SAMSUNG LE-37A656 за тази цена - да не би да е R/B ?
някой от спецовете ще даде ли за това промо на samsung-а
........ще даде ли МНЕНИЕ........
sorry
Във събота бях в ТМ и един от консултантите ми каза че се очаква голямо намаление на 37 А656 цата. Не мисля че телевизора е "неоригинален" и 656 серията определено е една от най - добрите в момента. Все пак възможно е Самсунг да са сложили друга а не тяхна матрица в новите бройки от серията за да се постигне тази цена.
Може и да е резултат от кризата, може и ТМ да са продали по малко телевизори отколкото са очаквали. Все пак в този ценови диапазон са най - многото продажби. Не е ясно - прсто погледнете на етикета каква е матрицата и сглобката на евтините 37 ци.