Само преименуването на входа ще оправи нещата със скейлването на картината???
И Този ли е най-подходящият модел за парите които съм отделил?
Само преименуването на входа ще оправи нещата със скейлването на картината???
И Този ли е най-подходящият модел за парите които съм отделил?
Здравейте
rado_r при самсунг, има опция в менюто, при настройките за формата на картината, точен екран,или по скоро беше сканиране
Както при сони то има същата опция пак в менюто, там вече беше точен екран ако не се лъжа, просто вече грам не мога да мисля по нова година![]()
Но като цяло тогава показва всичко точно както си го подал от компютъра, пиксел по пиксел
Жалко че консултанта който ти е помагал не е знаел за това
![]()
Здравейте момчета,
Предложете 32" ТV с DVB-T за гледане на SD до 1300лв
Спрял съм се на следните неща:
PANASONIC TX-32LX80P (може ли да се разчита, че матрицата е IPS alpha?)
PANASONIC TX-32LX70P (някой знае ли защо този модел от миналата година е по-скъп от LX80?)
LG 32LG5xxx
SAMSUNG LE-32A4xx
SONY KDL-32V4500K (някой спомена, че не се държи добре на SD?)
Thanks
PANASONIC TX-32LX70P e 100HZ за разлика отPANASONIC TX-32LX80P който също е със IPS матрица ,от там идва разликата в цената.SONY KDL-32V4500K и на мен не ми харесва как предава на SD.Панасоник нямат DVB-T и в двата модела ако държиш на него маи трябва да се спреш на нещо друго.Първоначално публикувано от tsabu
Дааа, лоша работа за Panasonic. Май само LZD(може би "D" е DVB-T) но там цената е сериозна.Първоначално публикувано от granity
Дали SAMSUNG LE-32A436/456 си заслужава ? Не съм виждал да се коментира 4-та серия тук
Какво мислите за LG 32LG5x00 ? Чувал съм добри отзиви за LG6000, но дизайна не ми харесва
Говорим за 32-ки: Самс. 4-та серия отговарят приблизително на R8 от миналогодишните - при условие, че имат ДВБ/Т и намериш екземпляр с ориг. матрица на Самсунг - стават, но не очаквай на SD да са много по-добре от Сони-то. Снощи си "поиграх" с един S4000 - с настройките "от кашона" си е тих ужас, матрицата е AUO. След малко "ръчкане" на настройките се оказа съвсем приличен ТВ за парите си, хвана и половината програми и радиостанции от цифровия пакет на кабелната ни /другото май е кодирано.../, на програмите, които не са "смазани" твърде много от компресията, се държеше повече от прилично... А V4500 се води по-високо в моделното подреждане, може би има партиди със С-ПВА на Самсунг... Не ги гледайте на кабелна СД в магазините - сигнала е ужасен, а и с настройките "от кашона" са в състояние да разочароват и най-върлите фенове на Сони... Има и отделно регулиране на подсветката, което е важно, повярвайте... За ЛГ 5600/5700 съм писал малко по-нагоре - учудващо добър /за тези пари.../ процесинг, вкл. на СД, но крайно неприемлив хоризонтален ъгъл на матрицата...
Здравейте
колебая се между най евтините модели 42" и 46" lcd а именно на toshiba, samsung, philips, lg 42" ~ 1300лв, 46" ~ 1800лв
моля дайте мнения най вече за тошиба защото нямам идея смислени ли са им настоящите модели. струва ли си разликата от 500лв за 4" повече? като ги гледах в магазина има разлика в размера но не кой знае каква
другия въпрос е за кое има смисъл да се дават повече пари - по голям контраст, 1080р, 100хц..
тв ще се ползва най вече за телевизия, някой друг филм от компа и евентуално xbox 360 (замислил съм се да си зема )
мерси
пп. харесах и това daewoo http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09043143 но съм резервирам към маркатаако може някоя надявам се добра дума за него
Baaaaa,
погледни този пост - http://forum.setcom.bg/index.php/topic,37709.0.html, в който един от потребителите е кумулирал невероятна база от данни. Използвам случай да благодаря и изкажа възхищението си от труда на Христослав2(ама наистина!!!).
Здравейте,някои да се е сблъсквал с това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038236 ,дайте някакво мнение
![]()
А Самсунг дали знаят ,че имат такъв модел ........ на нашия пазар.Първоначално публикувано от Konstantin
Да не стане като с китайските Филипс преди няколко години.
![]()
SAMSUNG LE-37A656 за тази цена - да не би да е R/B ?
някой от спецовете ще даде ли за това промо на samsung-а
........ще даде ли МНЕНИЕ........
sorry
Във събота бях в ТМ и един от консултантите ми каза че се очаква голямо намаление на 37 А656 цата. Не мисля че телевизора е "неоригинален" и 656 серията определено е една от най - добрите в момента. Все пак възможно е Самсунг да са сложили друга а не тяхна матрица в новите бройки от серията за да се постигне тази цена.
Може и да е резултат от кризата, може и ТМ да са продали по малко телевизори отколкото са очаквали. Все пак в този ценови диапазон са най - многото продажби. Не е ясно - прсто погледнете на етикета каква е матрицата и сглобката на евтините 37 ци.