Страница 43 от 300 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно
Резултати от 631 до 645 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Според вас коя е по-добрата плазма : LG 42PT81 http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09034253 или TH-42PV70P, доста добри мнения прочетох за втората .. ии още един въпрос: нали няма да има проблем да пусна която и от 2-те плазми в PC режим със 1080i резолюция, тъй като нейтив рез-а им е 768p?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2007

ivando преди да правиш язвителни забелейки кой каква реклама прави не виждам да предлагаш много голямо разнообразие от марки и модели дори май виждам само една.Всеки малко или много има някакви предпочетения към някаква марка по ред причини.
    Цитат Първоначално публикувано от kokikz
    Според вас коя е по-добрата плазма : LG 42PT81 http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09034253 или TH-42PV70P, доста добри мнения прочетох за втората .. ии още един въпрос: нали няма да има проблем да пусна която и от 2-те плазми в PC режим със 1080i резолюция, тъй като нейтив рез-а им е 768p?
    Сравнявал съм точно тези 2 модела Panasonic-а определено има по реални и по точни цветове,но LG според мен се справя по добре с обработката на движенията и малко по добре изразен контраст също през USB порта плейваш всичко има и вграден кирилизатор за БГ sub.Aко не ти е зор може да изчакаш малко след март и при двете марки ще излязат новите им модели с почти удвоени стойности на контраста.

4. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    ivando преди да правиш язвителни забелейки кой каква реклама прави не виждам да предлагаш много голямо разнообразие от марки и модели дори май виждам само една.Всеки малко или много има някакви предпочетения към някаква марка по ред причини.Сравнявал съм точно тези 2 модела Panasonic-а определено има по реални и по точни цветове,но LG според мен се справя по добре с обработката на движенията и малко по добре изразен контраст също през USB порта плейваш всичко има и вграден кирилизатор за БГ sub.Aко не ти е зор може да изчакаш малко след март и при двете марки ще излязат новите им модели с почти удвоени стойности на контраста.
    Мерси много за отговора .Значи са долу горе на кантар, в такъв случай май ще се спра на LG-то заради хард диска ...

5. Banned
    Тук е от
    Jun 2007
    Живее в
    Usa

Ха така де, най - после някой да попита за LG !?! Начетох се на мнения за марки и модели с цени за космическа совалка !
    Все пак това е телевизор, който се гледа най-вече вечер, след работа. На който не му се дават ненормални суми за телевизор
    с цифров тунер / който така и няма да ползва /, с PIP / ...пак същото / да обърне внимание на тази марка. Визирам моделите
    32, 37, 40 LC51. Аз като "рекламно лице" , демек собственик на модела 37LC51 от няколко месеца мога да дам информация на
    който го интересува. Най - големият плюс за мен е, че има 1080p вход през HDMI въпреки, че тв-то е HD READY /пускам през
    компютъра HD филм или демо и онемявам/. Като единствен забележим минус / понеже притежавам ресийвър/ ,е липсата на
    цифров или оптичен аудио изход , но сещате се че докато няма HD цифрова кабелна или ефирна тв и стерео изхода върши работа
    А за такива ефекти /дефекти/ дето се коментират тука забрави...

P.S. Сори, че пускам мнение без някой да ме пита, но все пак 3-4000 лева за телевизор не е за всеки. Извода за мен е - на добър сигнал
    всички предават добре / даже и NEO /

6. Тук е от
    Aug 2007

Може ли мнение за SAMSUNG LE-32M86 - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027247

7. Тук е от
    Feb 2008

madmax, ivando пише за Samsung когато хората питат за Samsung, и много правилно ги насочва, като подкрепя казаното от него с линкове, а soon нищо, абсолютно нищо съществено не казва...само гола реклама и някакви статии които по никакъв начин не подкрепят неговата позиция!!!Нека НАЙ-НАКРАЯ да пусне тестове и ще му повярваме!!!!!

8.  

9. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Не вярвайте само на тестове, а и на собствените си очи.
    Досега в никой от тестовете не съм срещнал проблема с Panasonic 37PZ70,
    а той е очебиен. Хвалят Sony 32D3000, а всъщност не е нищо особено.
    Бандинг проблема с Шарп доста се преувеличава.
    Когато човек не гледа ТВ, а търси само проблем, винаги ще намери някакъв.
    В ИСУ гледах 42Х20, 42XL2 и 37Х20. И трите мостри бяха без бандинг.
    Така че, е и въпрос на късмет.
    В момента за 40-42 инча FullHD без 100Hz, избора е следният:
    Sony 40W3000, Sharp 42X20E, Toshiba 42X3031.
    Със 100 Hz:
    Sony 40X3000/3500, Sharp 42XL2, JVC LT-42V80BU, Phillips 42PFL9632.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не знам защо всички изведнъж скочиха срещу този Sharp. Истината е, че с перфектната си обработка на сигнала, телевизора има една от най-добрата картина на SD сигнал. Това е може би най-важния параметър при покупка в България заради преобладаващия сигнал с такова качество. Като се прибави и една от най-бързите матрици и 100Hz /за XL2/ и 3 години гаранция, това става едно доста добро предложение.
    Естествено, че има и недостатъци. Факт е, че има "бандинг" и е факт че има проблем с точната настройка на цветовете, но това са показатели, които ако не си с голям опит никога няма да разбереш. Дори и ако някой ти наблегне на това.
    Не искам да се присъединявам към "рекламните агенти" и в никакъв случай не призовавам към "За бога братя - купувайте", но и не виждам каква е тази офанзива срещу тези модели.
    ВСЕКИ модел има поне 1-2 големи недостатъка. Всеки трябва да реши с кое да направи компромис. ТОва е истината.

11. Тук е от
    Nov 2007

Във форума многократно е коментирано разстоянието за гледане на LCD. Споделям личния си непрофесионален опит за тези, които ще гледат предимно телевизия. Докато не се появи сигнал с висока резолюция оптималното разстояние за гледане на аналогов и цифров сигнал е приблизително 4 пъти диагонала. По-близкото уморява очите и поне на мен не ми достави удоволствието, което имам когато отдалечих телевизора.

12. Тук е от
    Sep 2001

Купих Самсунг-а (32R81), но има един изгорял зелен sub-pixel. Вижда се като черна точка на зелен фон. На 1см от горният ръб е. Купих го от Метро. Дали има шанс да ми го заменят заради това?

13. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

Не съм против Шарп. Ами против други неща. Както са отбелязали по-горе, отговарям само на хора ,които питат за Самсунг(имам такъв ТВ и съм чел най-много за него, не че не съм прочел и темите за другите основни марки- за обща култура). Давам им информация. И като давам линкове към форуми не им правя услуга(на Самсунг имам предвид). Защото там положителното върви с отрицателното, ръка за ръка. Но човек трябва да пресее какво е важно за него, кое се отнася за даден модел или е само до определената бройка. Разбира се по-лошо е ако има конструктивен проблем. Най-лесното е да се направят отделни теми за всяка марка ТВ, както е навсякъде по света. Тогава няма да има реклама. Никога не съм препоръчвал Самсунг когато хората са се насочили към нещо друго. Не се осмелявам и да посоча кои са най-добрите ТВ в дадена ценова категория. А пък и клиентите за ТВ над 3000 лв не са толкова много и с право ни упрекват. Лошото е, че като си купят ТВ, хората рядко се връщат да оставят ревю. Това се отнася и гостите, които само прочитат темата. Разбира се гледането на живо е супер и тестването, ама колко хора могат да го направят, и имат търпение да се занимават с "консултанти" в магазина. Аз не работя в тая област за да правя тестове, ходя по магазините като клиент. А за тези които си търсят ТВ, да търсят по-сериозно в интернета и тогава да задават въпроси, ако нещо не им е ясно. Линкове са дадени много тук, преди да питате трябва да сте прочели темата отначало, че и от миналата година. Никой няма да се разрови отново заради вас да Ви смели информацията, както виждате собственици рядко ви отговарят. За парите които ще давате, трябва да вземете информирано решение, а не решение насляпо.
    А за въпроса по-горе за 32S3000 и 32М86(7) има мноого информация, мисля че са добри ТВ и няма да съжалявате, но това е само моето мнение. Успех.
    Alex73- ами трябва тях да ги питаш, но много производители, приемат няколко изгорели или заспали пиксели като нормално. Но зависи и от Метро(мисля че там заменят ама не съм сигурен). От 2 метра виждаш ли го пиксела? На колко дни е ТВ, понякога пикселите се оправят, пробвай да го включиш и изключиш няколко пъти(ТВ-то).

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Метро се държат много кокетно в това отношение лично съм сменял телевизор за по малък проблем от твоя.Отивай в отдел рекламации смятам,че няма да имаш проблем.Гледа се за изгорели пиксели,ако можеш пусни някой монитор тест,равномерна просветка(на черен фон) и шум от лампите(на бял фон при засилени яркост и контраст).

16. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Сега с удовоствие ще можем да си купуваме Сони http://www.sharpbg.com/index.php?news .
    Най-накрая решават стратегическият си проблем със сигурен доставчик и качествена матрица.Казвам го със задоволство,като бивш техен голям привърженик.След ,като не успяха да си осигурят партньор за връщане към плазма панелите,най - накрая стъпват на сигурна почва.С опита,който придобиха във войната на форматите/Blu Ray/ и добрите им маркетингови стратегии,скоро можем да очакваме много изненади.
    В портфолието на критикуваната в този форум марка са вече Pioneer,Toshiba,а сега и Sony .

P.S.Повод за това мнение е ,че случайно попаднах на мои писания от преди една година http://forum.setcom.bg/index.php/topic,30096.260.html .

17. Тук е от
    Sep 2001

Днес ще отида да видя какво ще стане. Дано да не се заядат. До колкото четох dead pixel policy на Самсунг казва че ще го заменят дори и при 1 проблемен пиксел ако го върнеш през първите 14 дена.

18. Тук е от
    Feb 2008

Дано ти го сменят, на мен ми казаха че вечe няма такав вариянт говоря за шарп 46XL2L ще си го гледам така с 5-6 пиксела изгорели ,дано други не изгарят.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 43 от 300 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе