Разбирам за българските канали. А булсатком не може ли поне чуждите канали да предава в формат 16/9.
Разбирам за българските канали. А булсатком не може ли поне чуждите канали да предава в формат 16/9.
Той ги препредава, така, както ги получава и не може да ги промени!Първоначално публикувано от bustarhymes_bg
То на режим Cool на който и да е телевизор става само за гледане на реклами за прах за пране и белина. Където "бялото е наистина бяло" - разбирай синьо.Първоначално публикувано от Lance
Най-простата калибрация на всеки телевизор е просто използването на режим Warm. Досега не съм виждал модел, който да не предава най-добре цветовете тогава. Всички марки залагат цветова температура около D65 на този режим, а D65 е стандарта на всички телевизии.
bustarhymes_bg
Както ги излъчва телевизията така ги предава и БулсатКом. Въпреки, че има няколко случая от оператора да се изрязват мачове, които вървят по немските канали на 16:9, а Диема ги дава 4:3 - ТЪПО!
Демек , даваш 2000+ Лв за ТV и гледаш смачкана картина .
Така ли ?
Ако искаш - гледаш. Няма начин без смачкване или изрязване на част от картината.Първоначално публикувано от lada2107
Иначе това важи само за телевизията. С ДВД-та или HDTV нямаш този проблем.
Притежавам Sharp 32SA1 от 1 година. От няколко дни се появи следния проблем - изчезва картината при запазен звук. Функциите "демо" и "само звук" са изключени. На какво може да се дължи!?
Това значи ли, че с дистанционно с PIP от друг модел на LG ще има тази "екстра" ?Първоначално публикувано от madmaxx
SONY KDL-37P3000K ili PANASONIC TX-37LZ70P koi ot dvata daite mnenie shte se polzva za KTV satelit.
Най вероятно да.Първоначално публикувано от TENiSTANIPANASONIC TX-37LZ70P определено на много добра цена за класа си,SONY-то не FULL HD и със сигурност е с тайванска матрица,взимай Panasonic-а докато е в промоция.Първоначално публикувано от vladedivac
Здравейте вчера отидох в ТМ да си купя най-накрая телевизор с намерението да си купя SONY KDL-32S3000K, но си тръгнах с Toshiba 32R3500, много се колебах но накрая предпочетох Toshiba който има 100Hz. За сега съм го пробвал само на PC през VGA, смятам че качеството на картината е задоволително за цената си, на кабеларка още не съм го пускал. Като си по играя още с него, ще напиша повече впечатления.
Преди време го предрекох и бях охулен тук.Но..както винаги се оказах прав!Пазарна логика.Като приказката затоплата вода.
След Тошиба,Сони и Пайнер,вече и ЛДжи ще купува панели от Шарп:
LG взяла в партнеры Sharp
Компания LG Electronics планирует закупать 32- и 52-дюймовые ЖК-панели у японской корпорации Sharp.
Цели у южно-корейского вендора вполне прозаичные - соответствовать существующему на рынке спросу на плоскоэкранные телевизоры. Как сообщил представитель LG, компания приобретет у Sharp 2 млн 32-дюймовых панелей. Об объемах поставок панелей с диагональю 52 дюйма пока ничего не известно.
LG закупает ЖК-панели, главным образом, у компании LG Display (совместное предприятие LG и Philips), а также у тайваньских производителей. Однако, чтобы достичь желаемого уровня продаж в 14 млн ЖК-телевизоров, южно-корейскому вендору требуется больше соответствующих панелей. По материалам Reuters UK.
@ASTERA, 13.03.2008
Ако не гледаш мачове, Панасоника е супер, а и цената му е много добра в момента.Първоначално публикувано от vladedivac
за гледане на мачове ме интересува кой дава по добре---- PANASONIC TX-37LZ70P или SONY KDL-40P3000K ако е никой от двата тогава кой ,може ли някой да каже който е гледал панасоника на друго освен HD както е в магазина...ще се ползват цифрови приемници за САТ И КАБЕЛНА,БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. :
Нарочно повторение: НЕВЕРОЯТНО, НО ФАКТ!!! Почти всички конкуренти ще ползват услугите на ШАРП!
LG будет закупать LCD панели от Sharp !
Компания LG Electronics заявила о своих планах на покупку 32-дюймовых и 52-дюймовых LCD панелей
у компании Sharp с целью удовлетворить растущий спрос на плоские телевизоры.
Компания планирует приобрести около 2 миллионов 32-дюймовых панелей.
Количество 52-дюймовых панелей, которые будут закуплены у Sharp, не известно.
LG получает телевизионные панели от компании LG Display, ее совместного предприятия с компанией Philips,
а также от тайваньских производителей. В последнее время компании требуется больше панелей, которые позволят повысить уровень продаж.
В этом году LG наметила продать 14 миллионов телевизоров.
russiadiginews.
Не съм гледал сони-то, имам панасоник, с цифрова на кейбълтел съм, мачовете на диема се гледат най-лошо от всички останали програми, за мое най-голямо съжаление, по-добро качество има картината на бТВ и ТВ7, но никой от тях не предава във формат 16:9, така че е малко сплескано, но с това трябва да си се примирил предварително като купуваш въобще такъв телевизор. Изхода е да зуумнеш картината или просто да я направиш 4:3. Щом си с "цифрова" телевизия, можеш да гледаш по немските програми УЕФА, там вече всичко е наред - размери, цветове и т.н.Първоначално публикувано от vladedivac