след доста гледане си взех това SONY KDL-32S3000K пак ще видиме дали съм збъркал
ако ниакои го има да каже ако има нещо по специфично по настроиките ще съм му мн. благодарен
след доста гледане си взех това SONY KDL-32S3000K пак ще видиме дали съм збъркал
ако ниакои го има да каже ако има нещо по специфично по настроиките ще съм му мн. благодарен
Е, не е чак толкова зле, при условие, че на братушките Panasonic 37PZ70 им го пробутва за близо 3 бона.Първоначално публикувано от Vanquished
И да ви питам - някй гледа ли този ТВ на кабелна/цифрова? Преди малко беше тук техник от кейбълтел и ми показа на моя компютър, понеже и интернета ми е от тях, че сигнала ми е 67 dB, което е горе-долу нормално, но образът е много зле - размазано, пикселизации. Моля споделете как го ползвате този телевизор, дали сателитна телевизия би оправила нещата или просто тв-то е по-скоро за двд или монитор!
Murrey, за 37X3000 ли питаш ?
някои може ли да каже нещо за DAEWOO-DLP32C3FB,някаква информация
Не, за Panasonic 37LZ70, направо ме е яд като гледам телевизията!Първоначално публикувано от sw2v
Аз го нямам този модел , но до колкото четох отзивите за него в интернет , даже в опътването пише че не подържа връзка с PC през HDMI , през 2 HDMI е само за аудио.Първоначално публикувано от miro_vampiro
Здравей ste1
няма проблеми с такова връзване, пробвано е доста пъти от мене, освен че всеки ден работи на точно такова взъзване, за клиенти съм го тествал отново и отново, работи си перфектно
За DAEWOO-DLP32C3FB, не е лош модела, а и цената му е повече от добра, само че в момента LG 32LC52 е на 999 лв, и все си мисля че е малко по добрия избор от нормалния клас телевизори, пък и цената до скоро му беше 1200 лв на LC52 !
Murrey ,
пробвай на обикновенна антена какъв ще образа или си пусни кабелната.Ако цифровата ти е с нисък битрейд,сигнала ще е лош.Аз съм с плазма на Panasonic и картината на кабелна е по-хубава от цифровата.
С обикновена антена не съм пробвал, на "цифровата" се държи относително най добре, на аналоговата е просто мазало. Снощи гледах един мач по немската ZDF (те излъчват във формат 16:9) и там вече се виждаше наистина добре, просто нашите програми са с лошо качество, уви.Първоначално публикувано от n8852
И аз съм с PANASONIC TX-37LZ70P, но на Евроком аналогова и цифрова - на двете картината е що годе добре. На цифровата понякога има пикселизация при по-бързи движения на камерата, но това е заради ниския битрейт, на който излъчват. При аналоговата го няма този (д)ефек, но пък там се виждат смущенията, ако има такива.Първоначално публикувано от Murrey
За нашите програми си е ясно, че колкото и да ги дигитализират кабелните/сателитните оператори, щом източникът им е аналогов, ще си останат винаги с ниско качество.
Тествах ТВ-то с филми с висока разделителна от PC-то през S-Video и въпреки, че от РС-то не можах да вдигна повече от 1024*768 (с вградено видео Intel съм ), картината беше перфектна!
Междо другото, като купувахме TX-37LZ70P-ката (от Техномаркет), до него имаше една плазма PANASONIC TH-42PY70P. Почти нямаше осезаема разлика между картината на двата, а тя беше с много добро качество. Е, плазмата беше с по-контрастен образ, но иначе LCD-то не отстъпваше по другите показатели (опресняване, черното си беше черно...).
За мен PANASONIC TX-37LZ70P е доста добър избор.
PS: Въпреки LCD изключението TX-37LZ70P, още съм убеден, че плазмите са по-добрия избор...
В TECHNOPOLIS са пуснали LG LF75 37' и 42'. Някой виждал ли го е, как му е FULL HD-то какви са условията за да се пусне DVB сигнал (освен, че трябва такъв източник), има ли вход за компютър, наистина ли не се намесва прекадриране за 1080р. (спецялно за 37' - тои отговаря на размера), по какъв вход се приема HD-то от TV-то и какво е значението на контраст 10000:1 - вижда ли се разлика спрямо 5000:1 (освен, че цифрата е двойна качеството двоино ли е).
Едно уточнение: до сега не съм се занимавал с LCD TV, тоя модел ми се струва задоволителен от към интерфеиси, възможности и цена.
Някой ако може да ми каже разликите м/у тези модели и кой от тях е най-добър.
http://www.electron.bg/product_info....=1200&pto=1600
Между P и S серията разликата е че в Р серията няма Live Colour Creation(въпреки,че са го писали) и няма цифров тунер за кабелна(dvb c)в/у Т серията нямам наблюдения.
http://www.sony.ru/view/ShowArticle....site=odw_ru_RU
За тези дизайнерски модели на LG съм чел в списанията HI-FI и DIJITAL , може би са рекламни публикации но бяха много положителни.Първоначално публикувано от totonis
Изобщо от началото на форума чакам някой да каже нещо лошо за марката LG , но чета само за хвалебствия и съответно дефекти за останалите
прехвалени марки като цитирам по памет " ...покупката на SAMSUNG е късметлийска, щото можеш да попаднеш на еди какъв си китайски панел"
или "...черното при SONY е лилаво..." или "... бандинг при SHARP..." и др. глупусти. Така, че братче взимай една от тези красоти и продължавай, като
мен да четеш за проблемите при големите марки /дано не се обиди някой / и продължавам да се интересувам за новостите.
P.S. Дано да греша, но не очаквай някой да ти даде подробни впечатления за LG /който и да е модел/ понеже съм изчел всички теми и коментари!
Или нямат официални дистрибутори в големите маркети или нямам обяснение !?!
Здравейте!Ходих по много магазини,за да си купя телевизор -LCD,но информацията която получавах от консултантите е доста противоречива и неточна.Доста време разглеждах и написаното в този форум,и в крайна сметка реших да помоля за съвет.Искам да си купя 37" LCD,който ще гледам от 2,5-3 м.Разполагам с около 2800-3000лв.От това което сега се предлага в търговската мрежа мога ли да намеря нещо свястно,или да изчакам.Всеки съвет ще ми бъде от полза,за което Ви благодаря предварително.