BGM,
а за тези пари не трябва ли да се справя отлично?
BGM,
а за тези пари не трябва ли да се справя отлично?
Не. На аналогова отлично ще се справи едно CRT на 100Hz.
На компютър едно LCD с добро предаване на цветовете и относително бърза реакция.
Като се искат и двете има някакви компромиси.
Примерно SD е с резолюция 720х576. ТВ-то трябва да я превърне на
1920х1080, т.е. да добави несъществуваща информация,
да съедини кадрите по някакъв алгоритъм, защото те са презредови,
така че, движението да не е назъбено, да подтисне шума от аналоговата,
защото с увеличаването се увеличава и шума.
Идвам от Техномаркет(Ц. шосе) там вече имат Сони - 40W4000К та това К май ще рече, че е правен в Китай и затова е на такава добра цена!!! А, че е правен там видях лично!!!
Е, не знам какво си видял, само че моя е от Техномаркет - Люлин и е сглобка от Испания! Не вярвам двата Техномаркета да са заредили различни партиди, но може и така да е!Първоначално публикувано от alien_1
А за цената - не си прав, просто такава е цената в цяла Европа!
Значи ще се идва до Люлин!!! Харесал съм го този 40W4000, но не и правен в Китай!!!
Провери и в ТМ в МОЛ София и там го имаше, но не съм гледал какво производство е!Първоначално публикувано от alien_1
Смех))) Едва ли някой друг освен нас и братята руснаци пише Китай с К И що решихте, че испанците работят по-качествено от китайците? Всичко зависи от качествения контрол...Първоначално публикувано от alien_1
К със сигурност не означава Китай(какво не се знае),а това къде е произведен може да се види лесно на ТВто
К в маркировката на Sony означава региона за който е предназначен за продажба.
И аз съм заинтересован от 40w4000.
Az mislq, che choveka prosto se buzikashe za "K"-to, no ne mu hvanahte ironiqta.
A tova, 4e e ot Kitai toi si kaza, 4e go e proveril li4no
Може ли да попитам запознатите , кой е най-добрия 26 инчов телевизор в момента ?
Вижте новите плазмени зверове на Panasonic (серии 800 и 850) с THX сертификат :-)
http://www2.panasonic.com/consumer-e...00000000005702
http://www2.panasonic.com/consumer-e...00000000005702
С нетърпение чакам да ги зърна у родното БГ. А най-любопитно - на каква цена :-)
:-))))
to6e, по принцип си прав, но виж са... Гледал съм няколко 50 - 52 инчови ТВ по магазините, подключени към Full HD сигнал, точно от разстоянието, от което бих ги гледал у дома (3 - 3.5 m). напълно съм удовлетворен, що се отнася до съотношението резолюция/разстояние. Предполагам, че спокойно ще издържа недостатъците на SD сигнала, тъй като и без това засега не притежавам нещо кой знае какво, пък и този тип сигнал ще си е до време... Пък и DVD-плеъра ми е ъпскейлващ до 1080 .. та така...Първоначално публикувано от to6e
:-)
:-)
К при Сони обозначава цвета на корпуса /К - BLACK; S - SILVER/ и т.н.
Здравейте,
Снощи ходих до Метро да разгледам промо Samsung LE-32R87
Няма такова обслужване !?
Тивито беше пуснато на ДВД през компонент, като филма естествено беше на меню.
Тръгнах да диря консултант. След като открих един, сгушен да си слуша любимата музика, и го помолих за помощ той се провлачи след мен с такова оттекчение, че аз загубих всякакво желание за тестове. Помолих го само да ми пусне ДВД-то да тръгне. Стори ми се, че му беше за първи път - извади диска и го стартира пак при положение, че трябваше да натисне само плей-бутона. Тивито беше на динамичен режим и се виждаше ужасно/голямо мазане/.Защо навсякъде всички тивита са пуснати на този режим, при който не можеш да си извадиш никакви положителни изводи и гледайки не би си взел никога LCD. Помолих го с моя помощ да променим режима от динамичен на кино и да сменим средата от топла на студена1. Всичко си дойде на мястото и тивито блесна. Просто се очаровах - никаква пикселизация никакво мазане.Искаше ми се до си поиграем малко с другите настройко но уви.....!
Ъгъла на виждане беше добър, черното също беше добро изобщо 32 ТВ за 898 лв. си е супер. Единственото което не ми хареса и не знам дали може да се коригира, беше малко засиленото червено. Нека тези които имат по обстойни наблюдения върху това тиви да кажат.
По етикетите отзад не пишеше нищо обозначаващо матрицата. Може ли да е на самсунг/не вярвам/ и как може да се разбере. Не пише и страна производител. И тук вече беше върха на сладоледа. Консултанта гордо ми обясни че тези тивита са сглобявани в БГ. Да в Бг с части от словакия.
В първия момент ми стана много смешно, но след като внимателно огледах кашона на него имаше залепен стикер B/R. Първото за което се сетих е дали тези тивита не са като тези R във Домо.
Помощ от хората които са вътре в нещата.