Аз не видях цена в този линк
Аз не видях цена в този линк
Абе на мен ми е по интересно дали ще направят промоция на А656 серията и колко ще е....
Ами ако 46'' от 7ма серия струва около 4200(макар ,че ми се вижда оптимистична цената имайки се предвид цените у нас),46 А656 в момента е 4100лв. така ,че със сигурност трябва да му смъкнат цената иначе става не продаваем.В сравнение с А796...няма шанс
Точно така само товаа е примника ,за Филипса мога да кажа,че са правени децата от 4 клас по трудово убочение,имам един такъв беше бонус в пакета на ITV примника 2-3 часа работи и забива,ретстарт на копчето отзад и пак гледаш2-3 часа,това не е само на моя приемник,но и на други хора със същият...ДОбър избор..Първоначално публикувано от zlobarov
http://www.dream-multimedia-tv.de/en..._technical.php
Съжалявам за но ето един перфектен сателитен приемник и на по-ниска цена от Дриймовете!
FERGUSON HF8900 HD USB PVR (2xCI+CAS+EMULATOR)
Цифров приемник HD TV (High Definition Television) с два CI слота,
универсален четец за карти и емулатор.
# Поддържа MPEG-2, MPEG-4, H.264 DVB-S2 стандарт.
# Вграден емулатор.
# Запис на външен хард диск през USB (USB PVR)
# Зареждане на софтуер през USB
# Зареден с последен софтуер.
# Зареждане на емулатора от PC със SOFTCAM.KEY
# 2 CI слота поддържащи: CONAX, CRYPTOWORKS, IRDETO, NAGRAVISION, SECA и VIACCESS.
# Вграден универсален четец за карти.
# 100% съвместим с карти на Булсатком и ИТВ Партнер.
# Управление на DiSEqC1.0/1.2/2.0 автоматичен позиционер.
# Управление на USALS H-H мотор.
# 4000 канала (ТВ и радио)
# Многоезично меню.
# ЕПГ и субтитри на български (VBI & OSD).
# Пълноцветно OSD меню.
# Вакумно фосфорен дисплей - VFD display.
# 2x USB, 1 х HDMI, 1 х Component, 2 х Scarts 1 х Composite Video изходи
# Фаворитно меню и родителски контрол.
# Зареждане на софтуер през RS232 порт.
# Зареждане и редактиране в компютър на каналите през RS232 порт.
# Видео резолюция: 576i, 576p, 720p, 1080i
# Аудио декодер: MPEG/ layer I & II,
# Модулация: QPSK,QAM256,VSB;64QAM
# Симбол рейт: 1~45 Msps/SCPC,MCPC
# S/PDIF цифров оптичен изход за звук с поддръжка на AC3.
# HDMI, COMPONENT и RCA кабели в комплекта.
# 1 година гаранция.
# Произведен в EU.
P.S. - http://www.digitalplus-bg.com/
Тъста ми се обади и ми заяви че иска "телевизор" до към 2000 лева веднага щях да го посъветвам да си вземе като моя но при него хола е 7 метра.... та незнам после да не не "псува" че му малее 42" та основния ми въпрос е "стават" ли някои от тези модели(и какво липсва на втория?
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027519
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09029808
При положение че телевизора в 99% от времето ще се гледа на цифрова телевизия и 1% на ДВД...
Няма да е лошо при този размер панела да е Full HD. Това обече ще вдигне цената доста. От друга страна пък ако се гледа само цифрова SD телевизия може би е добре.
Ясен ми е момента с Full HD с този бюджет няма как да се получи обаче.... та ако имате впечатления от горните модели споделете...
а бе човек, дай да се хванем няколко души да идем с един бус до Австрия, спестяваме към 700 лв на телевизор... ;-) Кви ти промоции тука....Първоначално публикувано от elcos
Хубаво.. Ама трябва и с митниците да се разправяш Пък и гаранцията ти отпада....Иначе съм го мислил този вариант!
Какви мита, няма мита. Дай да бързаме, докато сме още в EU !!!Първоначално публикувано от elcos
А много фирми имат международна гаранция. Въпросът е има ли такова животно у нас.
Май не го разбираш много тези работи...с телевизорите ти чатка главата,но със сателитната техника не те бива...Не можеш да сравняваш мерцедес с москвич.Има къде по добри приемници ХД на добра цена от тофилд под ЛИНУКС ,...........но да не се задълбочавам защото форума не за сат. системиПървоначално публикувано от soon
zaks не се притеснявай и за двете глави! Здраво чаткат и за .... и за телевизори и за сателитите.
Минах и под и над Линукс приемниците и всичко което струва над 1700 лв., но полза никаква... за жалост!!! Скъпите вещи вече не са това което бяха -
От няколко дена гледам промоция в Метро - Sony 40u2510 за 1198лв, цената ми се струва убиец, при условие, че същият в Техномаркет струва 1699 лв!!! Някакви отзиви за този модел?