Страница 100 от 300 ПърваПърва ... 50909899100101102110150 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,486 до 1,500 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от roughneck
    До колкото разбрах няма да мога да гледам аналогова телевизия. Ще мога ли да гледам цифрова (ITV, BulSAT и т.н.)? Другото, което ме интересува, е да мога да пускам филми през компютъра и евентуално след време и от PS3 или нещо подобно? На кратко казано какво ще загубя?
    Все пак говорим за цена от порядъка на 3700 лв., а нашите юнаци от големите вериги едва ли ще го продават под 5000 лв.
    Да, приемниците на цифровите телевизии имат опция да предават сигнала NTSC, но това ще става с някакво конвертиране, което не знам как ще се отрази на качеството. За HD филми от компютър и блу-рей няма да имаш проблеми.
    Помисли и за гаранцията, която няма да важи тук. Как ще поемеш риска със транспорта за толкова чуплива техника?
    Повечето ми техника е купувана от Щатите, но не бих рискувал с плазма.

2.  

3. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    На телевизора в Setup. Поне на PX80 и другите модели я има.
    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    На телевизора в Setup. Поне на PX80 и другите модели я има.
    Значи менюто ми е на български,намерих опция-зона на сканиране,дали за това става въпрос?

4. Тук е от
    May 2008

Плазмата ще е застрахована и ако и стане нещо да се оправят. За гаранцията не знам. Предполагам, че не е международна и няма да важи в България. Опитах се да проверя в страницата на Панасоник България за продукта, но кога ли е работила тя и кога ли е имало нещо актуално в нея. Интересно ми е къде може да се прочете за този продукт и кога ще го има по нашите родни магазини.
    А ти виждаш ли някаква разлика между модели 800 и 850? Има някой опции, които ги няма има в еини, но ги няма в другия и обратно. Дали знаеш какви са?

5. Тук е от
    May 2008

pci,моля споделете повече за модела на Panasonic,който сте си купили.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Tango 2001,и аз ка то Лазарус съм изненадан,Също си взех самсунег от Метро и цветовете при cold1 i normal не са естествени,можеби заради widegamit...Цвета на кожата на лицето е най естествена при warm1.Имаш настройки на 3-те цвята(контраст и яркост),но без калибратор забрави.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Markony
    Tango 2001,и аз ка то Лазарус съм изненадан,Също си взех самсунег от Метро и цветовете при cold1 i normal не са естествени,можеби заради widegamit...Цвета на кожата на лицето е най естествена при warm1.Имаш настройки на 3-те цвята(контраст и яркост),но без калибратор забрави.
    Тези настройки влияят на баланса на белия цвят, който от своя страна тотално определя цветовете. Всички студия снимат и настройват техниката си на 65000К и обикновено всеки телевизор дава тези градуси при режим Warm. Ако не си избрал правилната настройка на белия цвят нямаш никакъв шанс да постигнеш реални цветове. Някои модели имат отделни настройки за всеки основен цвят и позволяват изключително прецизна настройка. Панасоник нямат такава и се налага това дасе прави от сервизното меню, което обаче е нарушение на гаранцията. Хубавото е, че техните телевизори обикновено идват с доста добра настройка още от завода.

8.  

9. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от P0w3rSlav3
    pci,моля споделете повече за модела на Panasonic,който сте си купили.
    Ами пуснах го на цифрова кабелна,която в Русе не е на кой знае колко добро ниво,вижда се много добре,чак перфектно не бих казал но това е на база сравнение с качеството което показва когато му подам сигнал от компа,това вече е друга бира,изгледах няколко филма с голямо удоволствие.Забелязах че 100 херца имат значение конкректно за този модел,тъй като като ги намаля има разлика в картината към по лошо,в общи линии това е,доволен съм,ако имаш някакви конкректни въпроси питай.А забравих да кажа че този модел го има само в сиво,ако това е от значение за теб.

10. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Мисля, че пределено Panasonic от серията TH-PZ800 си заслужава да се види на живо и оцени внимателно. Колкото до THX, ето какво казват от Panasonic по въпроса.:
    "THX Display certification signifies that VIERA HDTV has been designed and tested to achieve THX's rigorous standards for image performance and quality, ensuring a superb cinematic experience at home."
    Та така. Дали е рекламен трик, или не - само на живо...

11. Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Markony
    Добре, съгласен съм с теб и Lazarus18.
    Аз само споделих първоначалните си впечетления и както писах нямах голяма възможнаст за повече настройки.
    Просто бях очарован от това което видях, след като се смени режим динамик/при който всичко беше мазало/. Не знам защо когато продаваш една стока не я изложиш в най-добрата и светлина.Така ми се струва, че ще има по-малко недоволни клиенти и оттегчени консултанти.
    А за мен е важно да се вижда добре на ДВД и Булсат, а по-късно и на комп. Моля те напиши ми повече отзиви от твойто тиви. Успя ли да се пребориш със засиления червен цвят и да докараш по-нормални цветове? Пиши защото тези дни смятам да посегна към това тв, само не знам как ще се преборя с консултантите да го проверя по-обстойно за мъртви пиксели и подсветка. Дано случа когато LUDIA е на работа, той поне е отзивчив и с удоволствие ти помага при различни настройки и тестове.

12. Тук е от
    May 2008

pci,благодаря ви за отговора!
    Интересува ме какъв е панела-G-10 или G-11 и как се държи на спортни предавания.Според мен цената е добра.

13. Тук е от
    Jan 2005

Бях днес в Метро с идеята да го взема този Самсунг 32Р88. Отварят ми една бройка. На кашона има надпис "Refurbished". Консултанта беше изключително учтив и точен. Каза ми, че тези телевизори са внесени на части и са сглобени в България (поне така са им казали)
    Казах му, че искам да го поизтестваме малко и той каза, че няма проблем и това му е работата.
    Поогледах самия панел - на горната рамка имаше позидраскано, но много ситни драскотини и първоначално не го бях забелязал...но това не ми беше проблем.
    Пуснахме цифрова телевизия..бутнах настройките на"Филм" и "Студено1" наистина си изглеждаше добре. После дадох и на Топло1...и там хиче не беше зле...хареса ми! Проверих за мъртви пиксели, нямаше. Викам, ще се примиря на тази цена с драскотинките и му викам айде ще го опаковаме. В този момент обаче момчето го извикаха някъде, и имаше едно ДВД там за проба с демо диск на ЛГ, и викам ще си ги свържа през скарта и ще го пусна. Пускам го. В началото се избира 16:9 или 4:3. Избира 16:9. Тръгва ДВД-то на фул екран...и изведнъж се сменя с на черни ленти отгоре и отдолу и после пак на цял екран и после пак обратно. Аз гледам като изтрещял. Викам си да не е от диск...бия пауза...картината остава статична и пак. Не може да си избере режим ли...почва да си ги превключва през няколко секунди, даже и по-бързо...почна да става дразнещо, като премигване. Влизам в настройките на менюто и избирам 16:9, сменянето на картините остава само, че с по-малка честота. Избирам Увеличена пак, така. Избирам следващата сменянето става на по-бързи интервали, избирам следващата пак така. Явно имаше някакъв проблем с избирането на аспекта. Както и да е в този момент по уредбата съобщиха, че имат проблем с плащането с дебитни и кредитни карти (аз с такава щях да платя) и го преустановяват временно.
    Ядосах се и си тръгнах...жалко ТВ-то не беше лошо...просто тоя проблем с ДВД-то ми остави лош вкус в устата.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2007

Здравейте.
    Някой може ли да и каже как да се ориентирам в означенията на моделите телевизори на самсунг ???
    Например le-40f86b. Какво точно показва това "f" и това "86" ? Кое е по-добро? F, M, R, A ???? Яко се обърках.
    И сега да питам за точно този модел Samsung LE-40F86B. Какво ще кажете за него? С каква матрица е и добър ли е за тези пари?

16. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от P0w3rSlav3
    pci,благодаря ви за отговора!
    Интересува ме какъв е панела-G-10 или G-11 и как се държи на спортни предавания.Според мен цената е добра.
    Панела е G-11 сега за спортни предавания не съм гледал много,гледах малко футбол по Диема виждаше се добре,но не бих казал перфектно,но при мен качеството на сигнала не е много добро така че при добър сигнал предполагам че ще се вижда много добре.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от ivasim
    Здравейте.
    Някой може ли да и каже как да се ориентирам в означенията на моделите телевизори на самсунг ???
    Например le-40f86b. Какво точно показва това "f" и това "86" ? Кое е по-добро? F, M, R, A ???? Яко се обърках.
    И сега да питам за точно този модел Samsung LE-40F86B. Какво ще кажете за него? С каква матрица е и добър ли е за тези пари?
    Samsung LE-40F86B повечето бройки са със SAMSUNG(S PVA) матрица,моделчето е добро за цената си, иначе се подреждат по следния начин:R>M>F=A,като последните два са от един клас,А серията е по новия модел.

18. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Samsung LE-40F86B повечето бройки са със SAMSUNG(S PVA) матрица,моделчето е добро за цената си, иначе се подреждат по следния начин:R>M>F=A,като последните два са от един клас,А серията е по новия модел.
    благодаря.
    Ако правилно съм разбрал 40F е по добре от 40M.
    Конкретно за въпросният модел някой има ли преки впечатления от ряаботата му. Днес го гледах, но в магазина нямаха телевизионен сигнал за да го видя как се справя с цифрова телевизия. Видях го само с блу рей, но при него е ясно, че ще сияе

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе