Какви са тези 10% намаление в сайта на Техномаркет, да не би да е грешка или да бягам към магазина !!!![]()
![]()
![]()
![]()
10 Години Техномаркет![]()
![]()
![]()
![]()
Честито на всички !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какви са тези 10% намаление в сайта на Техномаркет, да не би да е грешка или да бягам към магазина !!!![]()
![]()
![]()
![]()
10 Години Техномаркет![]()
![]()
![]()
![]()
Честито на всички !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво мислите за този телевизор http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027060 Има ли по-добър за макс 1000 лева 37инча?
До сега звънях на всички Техномаркети в страната, никой не знае още за промоцията си![]()
![]()
![]()
![]()
доколкото разбрах от написаното в сайта на ТМ, промоцията е само за покупки онлайн....Първоначално публикувано от CX-65
Да и аз това го разбрах, ама не е ясно до кога ще е промоцията... малко на късмет май е това Онлайн пазаруванеПървоначално публикувано от seriousval
![]()
От утре и Технополис дават 10%.
Имам един познат, който се занимава с поправка на LCD монитори и телевизори. Той има едно радикално мнение, което аз напоследък все повече споделям. А то е, че ако искаме да имаме наистина качествено цифрово видеопредаване, трябва да изхвърлим всички атавистични понятия понятия от CRT ерата, като "Гама", "цветна температура", "лума", "баланс на бялото" и др. Всичко, което се изисква, е достатъчно количество битове за съхраняване на информацията от отделен пиксел - при регистриране (запис на изображението) и възпроизвеждане. Колкото повече битове, толкова по-добре. Е, това изисква най-вече възможност за пренос и обработка на огромно количество информация. Явно човечестото не притежава все още тези възможности и трябва да робува на тежкото аналогово наследство. Засега.Първоначално публикувано от lazarus18
:-)
Всъщност в новите технологии няма нищо нова. Цветната картина и видео сигнала се подчинява на същите правила отпреди 30-40 години. Променят се само маркетинговите понятия на вече установени процеси.
Интересно е като заредиш едно сервизно меню на един топ телевизор и видиш същите имена на настройките на опциите като на един 20 годишен кинескоп.
Някой има ли инфо дали при тази 10% отстъпка важат картите за отстъпка? При промоциите са валидни, само че с карта за 5% ползваш 3%. Ако някой знае нека да сподели.
Някой има ли инфо дали при тази 10% отстъпка важат картите за отстъпка? При промоциите са валидни, само че с карта за 5% ползваш 3%. Ако някой знае нека да сподели. dijon4i
И мен живо ме интересува![]()
Здравейте, може ли някой да ми каже тази тошиба 42AV500PG - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039298 с каква матрица е точно? Знам, че е евтин модел, но особено сега цената му ми се струва много привлекателна – 1080лв. с он-лайн отстъпката.
Другият ми вариант е Samsung SAMSUNG LE-40A558 - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041318 за 1400 лв.
Обаче не знам заслужава ли си – не виждам голям смисъл нито от цифровия тунер за ефирна телевизия, нито от full-hd – единственото полезно за мен остава по-високия контраст и обикновения вход за компютър (D-SUB), но пък е 2” по малък от тошибата и по-скъп. Питам за матрицата на тошибата понеже не можах да преценя добре – в магазина беше сложен почти на пода и гледан отгоре под голям ъгъл не ми хареса – иначе директно срещу екрана картината си беше почти като на самсунга. Самсунга нямаше как да го погледна под ъгъл отгоре понеже беше сложен на рафт, доста високо (на нивото на погледа ми точно).
Иначе според вас сега ли са най-добри цените или си заслужава да почакам още малко докато докарат новите модели на Самсунг и тогава да си взема някой от старата 5-а серия (като 558, за който писах по-горе)? В смисъл има ли вероятност в близките 1-2 месеца да ги направят по 1200 да речем? Само да уточня, че категорично не искам плазма - просто предпочитам да не ми се налага да се замислям като съм го включил към компютър какво стои на екрана, дали е с черни ленти филма и т.н.....
Благодаря предварително![]()
Искам да използвам SAMSUNG SM-T240HD като TV но колонките са слаби(2 по 3W).Може ли да се върже към SAMSUNG RTS-E10T и да изкара от там звук докато се гледа телевизия.А към обикновенна CD уредба?Нямам възможност да ползвам PC.
mimba2005 ползвал ли си SAMSUNG SM-T240HD като монитор. Какво ти е впечатлението от него.
http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=5723
до вчера беше с 200 лв повече......
Ползвам SAMSUNG SM-T220 и съм много доволен,но това е мнение на любител.stefanus консултирай се с някой по в час.