Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 30 от 443 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

2.  

3. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от mimba2005
    Ползвам SAMSUNG SM-T220 и съм много доволен,но това е мнение на любител.stefanus консултирай се с някой по в час.
    ОК. Защото попита за SM-T240HD и помислих че си го пробвал.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Днес бяхме в Технополис за LG 32LG5700 като бяхме приготвили 999 това беше цената вчера за наша голяна изненада беше паднал на 899(-10%),но лапнаха последния пред нас,за наша радост 37LG5000 e паднал на 1100лв. с намалението и отнесохме него,че с две думи има доста добри модели на страхотни цени и не съм и предполагал,че модел от класа на Panasonic 42PV80 например могат да се вземат за около 1100лв.
    Черният петък закъсня с месец.Успех на всеки който още не си е избрал.

5. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Искам да използвам SAMSUNG SM-T240HD като TV но колонките са слаби(2 по 3W).Може ли да се върже към SAMSUNG RTS-E10T и да изкара от там звук докато се гледа телевизия.А към обикновенна CD уредба?Нямам възможност да ползвам PC.
    Оставам  с впечатлението че не си го закупил все още.А аз мисля ,че са му достатъчни 2*3вата.Освен това няма как да съберат в кутията му 10 ватови говорители.Ако решиш ,че не можеш да озвучиш целия апартамент имаш възможност да извадиш звука през скарта или през изхода за слушалки.

6. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте,
    Интересувам се за мнението ви за покупка на 37" LCD (с бюджет не повече от 1800 лв).
    След два дена "изследвания" се спрях на тези двата (и двата на една цена след намаленията):
    LG 42LG6100
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09045179
    PHILIPS 37PFL7603D
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09038563

Първия не е 37 ама по техническите показатели ми се вижда същия като Филипса.

LG-то няма амбилайт както и из нета пише, че звука не е на ниво, но останалите неща изглежда много добре. А за Филипса май е най-доброто от 37" семейството на всички марки.

Какво мислите ?

7. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте,

Чета от доста време този полезен форум, ползвам търсачката, но вместо да ми става по-ясно се обърквам още повече. Искам да си купувам тиви, но...Ето няколко въпроса, на които се чудя от много време:

1. Защо на повечето телевизори има повече от един HDMI порт, какво може да се прави с още източници?

2. USB порта как се използва и за какво, аджеба, би ми послужил?

3. Има ли логика да се каже, че примерно 32 инчов телевизор с 1080п ще изглежда по-добре от 52 с 1080п при еднакви настройки?

4. Ясно, че различните фирми използват различни матрици /мерси за подробните обяснения/, но това има ли някакво практично значение в по-скорошните модели? Ако има кои са по-добрите?

5. Телевизора, който искам да си купя ще го гледам на тв и като монитор за филми от лаптопа. Имам само VGA изход, картата ми е Nvidia GeForce 8400M GT. Ще има ли разлика ако е 1080п, такъв ли да търся?

6. Ще го купувам от Англия - ще работи ли нормално с кабелните/сателитните в Бг?

7. Този - http://www.comet.co.uk/shopcomet/product/513660/TOSHIBA-40XV551D/tab/specification#spec , този - http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...ification#spec или този - http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...ification#spec съм си харесал, но цените са различни, а ми изглеждат еднакви. Хелп, плийз...

8. За всеки случай - защо Техника, Мацуи/ако се пише така/ и други неизвестни марки са доста по-евтини от известните? Дали е само защото си плащаш за името?

Благодаря предварително за обясненията и търпението.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

Искам да използвам SAMSUNG SM-T240HD http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041144 като TV но колонките са слаби(2 по 3W).Може ли да се върже към SAMSUNG RTS-E10T http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039688 и да изкара от там звук докато се гледа телевизия.А към обикновенна CD уредба?Нямам възможност да ползвам PC.

10. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Искам да използвам SAMSUNG SM-T240HD http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041144 като TV но колонките са слаби(2 по 3W).Може ли да се върже към SAMSUNG RTS-E10T http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039688 и да изкара от там звук докато се гледа телевизия.А към обикновенна CD уредба?Нямам възможност да ползвам PC.

Опитах се преди малко да ти обясня ,че може да се свърже дори по два начина
    1.с преходник от скарт буксата към уредбата с 3.5стерео или чинчове
    2.от изхода за слушалки към другото ти устроиство SAMSUNG RTS-E10T със 3.5 стерео към 3.5 или чинчове -стерео жак

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

аз ли нещо недоглеждам или ... освен 7 серия и 5 серия на филипс няма d-sub?

12. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Konstantin
    аз ли нещо недоглеждам или ... освен 7 серия и 5 серия на филипс няма d-sub?
    Philips до преди година изобщо нямаха d-sub на телевизорите си,не ми е  ясно защо го пропускаха ,но в някой от моделите си слагаха преходници DVI-I /component.Oбаче не на всички клиенти им е удобно да ги ползват и много от тях изразяваха възмущението си от този факт.Много хора имаха тогава лаптопи само с VGA и беше немислимо да си свържеш компа с новото тв.
    Явно им е дошъл акъла.

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

в момента Д-суб е излишен порт ,да не забравяме и че е аналогов ... вече всички РСта имат поне 1 ДВИ

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

за всеки влак си има пътници. на мен например ми е нужен - лаптопа ми няма hdmi. за да го свържа с тв-то трябва да купувам кабел dvi - hdmi, а така минах с един vga, който намерих да се въргаля у нас. доколкото разбрах разликата в качеството на картината е пренебрежимо малка. освен това, чета че има възможност да изгори hdmi порта при включване, ако предварително не са загасени и тв-то и пц-то, т.е. трябва да се внимава. Аз постоянно слагам и махам кабела, тъй като си ползвам лаптопа и за други неща (както в момента ) Но иначе си прав - вече май няма нова видеокарта с vga изход.

16. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    в момента Д-суб е излишен порт ,да не забравяме и че е аналогов ... вече всички РСта имат поне 1 ДВИ
    Знам,че сте много компетентни -аз ви говоря как стояха нещата през 2005-2006г.тогава май нямаше много видеокарти с HDMI.Задай си въпроса защо след като е излишен Д-суб порта от Филипс едва сега го слагат на моделите си,ако въобще го слагат.Те бяха единствената марка на която липсваше този порт на телевизорите години наред.

17. Тук е от
    Jan 2009

[quote=granity ]
    2.от изхода за слушалки към другото ти устроиство SAMSUNG RTS-E10T със 3.5 стерео към 3.5 или чинчове -стерео жак
    [/quote

Не разбрах дали не говориш по принцип,защото в Техномаркет твърдят че нямя начин да изкарам звука на вън от ТВ-то.

18. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

[quote=mimba2005 ]
    Цитат Първоначално публикувано от granity
    2.от изхода за слушалки към другото ти устроиство SAMSUNG RTS-E10T  със 3.5 стерео към 3.5 или чинчове -стерео жак
    [/quote                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Не разбрах дали не говориш по принцип,защото в Техномаркет твърдят че нямя начин да изкарам звука на вън от ТВ-то.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
    Там ако и разбираха щеше да е много добре.Не говорех по принцип точно за този модел ставаше въпрос.има един аудиовход и един изход а освен това има и скарт който също е вход изход.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 443 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе