Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 322 от 443 ПърваПърва ... 272312320321322323324332372 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,816 до 4,830 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от samara69
    Какво имаш предвид двата тунера да роботят едновременно, PIP ли ...едва ли .... а и за какво ти e вход за РС, нали има HDMI
    Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Ако имаш предвид аналоговия и цифровите тунери те се сменят от копчето"TV" на дистанционното,разбира се ако правилно е направено настройването . При първоначалната настройка на Панасоник трябва да се зададе държава Финландия район Хелзинки. За повторно настройване виж в темата за Панасоник от днес.
    Да, това имам предвид, за мен това е неудобство. Не знам дали при другите ЛСД-та е така, но при Панасоника е така.

samara69
    , Панасоника има HDMI, но нито компютърът, нито лаптопа ми го имат, така, че не ми върши работа

2.  

3. Тук е от
    May 2009

Нямах много време. Имам WD HD TV multimedia player, който вързах през HDMI. Много е добре. Просто е супер. Иначе съм с кабелна – там си е отврат, но ТВ-то няма вина. Преди него ползвах Samsung 32’’ май М51 беше модела. Няма място за сравнение. Менюто ми е малко странно – голям зор видях докато сортирам програмите. Но не съм чел и упътването все още. С две думи: - доволен съм! За 1500 лв. в Техномаркет мисля че отношението цена/качество е перфектно. 200 Hz още не съм ги видял, но има време))

4. Тук е от
    May 2009

По-горния коментар е за sokola!

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Santangela
    Да, това имам предвид, за мен това е неудобство. Не знам дали при другите ЛСД-та е така, но при Панасоника е така.

samara69
    , Панасоника има HDMI, но нито компютърът, нито лаптопа ми го имат, така, че не ми върши работа
    Имаш право ,че е малко досадно 1. натискаш" ТВ" 2. с бутоните нагоре надолу за да избереш вида тунер 3. ОК , но и при други марки има врътня. ПП. При Филипс е още по-сложно , а и за всеки тунер трябва да правиш отделно сканиране, настройка. Остава да преживееш РС входа.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

При Самсунг цифровите и аналоговите са на едно място с различна иконка.

7. Тук е от
    Sep 2008

За това разстояние трябва да помислиш за по- голям размер, спокойно 42".По-добре без USB екстрите за филми ,но по-голям. Иначе ако си държиш на 32" и USB -LH5000,но той е над лимита ти.LH4000 имаше възможност за активиране на плейването на филми през USB от сервизното меню,но в по-новите версии нещо ги отрязаха.Ако имаш предвид аналоговия и цифровите тунери те се сменят от копчето"TV" на дистанционното,разбира се ако правилно е направено настройването . При първоначалната настройка на Панасоник трябва да се зададе държава Финландия район Хелзинки. За повторно настройване виж в темата за Панасоник от днес.
    LG LH5000 в момента е 1199лв. в ТМ и заслужава ли си? Скоро го сравнявах с LH4000 щото в МЕТРО бяха един до друг и 4000 предаваше по-добре макар,че е 50 херца.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от zizu
    По принцип отговарям на поста по-горе, който съм цитирал"не са важни екстрите, важно е качеството на картината". Това, че ти не виждаш нищо полезно в поста ми е друга тема. Ще ти дам един пример, за да разбереш за какво става въпрос. Даже ако искаш може да го пробваме. Взимаме един дриймбокс или айпибокс примерно 500s. Използваме булсатком и пускаме сигнала през скарта, като използваме композитния изход на приемника. Донеси който и да е Панасоник и ако успееш да извадиш поне задоволително качествена картина - ще те черпя. След това използваме същия скарт, но го пускаме през компонентния изход да приемника. Ще се убедиш очевидно с разликата на качеството и каквото и крайно устройство да сложиш, ще предава добре. Т.е ако имаш калпав сигнал или бози от кейбълтел, каквито и настройки и филтри и дрън дрън не може да помогне. Само може леко да се замаже и да се лъжем че гледаме нещо.
    Според мен качеството на картината относително понятие, защото е съставка от доста компоненти, в които естествено влиза и крайното устройство.
    Сигнала е важен , но и според мен най-важно е крайното устройство . Например при мен на един и същ гаден сигнал от Булсатком , с един и същ скарт кабел нa LG37LG5000 картината си е пак толкоа гадна , докато на Samsung 40B750 е като HD (от около 2,5-3 м и от двата ТВ ).

10. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Здравейте!
    Реших да си купя TV-32", и както обикновено цената за мен се оказа решаваща. Сложих си таван 1000 лв.
    Аз се имам за лаик в тази област (LCD, Plasma), но напоследък претръсках много магазини, изчетох много инфо по форуми и се ограмотих в някои неща. Само че, от прекалено много информация за кратко време, в област в която не съм се занимавал започнах да се обърквам. Какви ли не телевизори не гледах, в какви ли не магазини, как ли не ги сравнявах и най-накрая си купих PHILIPS 32PFL5604H за 999 лв. И както обикновено става в такива случаи веднага започнах да се съмнявам дали изборът ми е бил най-правилен.
    Ще съм благодарен ако изкажете мнения за него. Сравнявах го с LG 32LH3000 и LG 32LF2510

11. Тук е от
    Sep 2009

Здравейте,

Сигурно ви е писнало от въпроси 'какво да си купя', затова предварително се извинявам, че и аз ще питам същото.

Търся си 32'' телевизор. Нямам твърд бюджет, но си мисля нещо с таван от около максимум 1500, като предпочитам по - малко разбира се. В началото се засилих към Sony, но в последствия чух изключително добри неща за Sharp. Не държа на марка, а на качество, така че очаквам предложенията ви в тази насока.

Благодаря!

12. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    http://forum.bulsat.com/viewtopic.ph...1247&start=135
    Някой да има идея какъв е проблема ?

Привет GMIR
    ето ти ги подредени
    1,TOSHIBA 42ZV635DG 1,899.00 лв
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054615

2,TOSHIBA 42XV635DG 1,699.00 лв
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09057078

3,SAMSUNG LE-40B550/551 1,649.00 лв
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051789

4,LG 42LH4000 1,649.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052009

обръщам ти внимание на първият-поразгледай го добре в магазина-тествай
    благодаря за съвета но няма първия как да го разгледам не съм от софия и понеже трябва да се достави а условието им е ако ще го купувам..
    а сега има промоция на 47 PFL5604H на същата цена , колко битов е панела възможно ли е още инфо и струва ли си ?
    http://www.technomarket.bg/promo.php

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Yo.OZ
    Здравейте,

Сигурно ви е писнало от въпроси 'какво да си купя', затова предварително се извинявам, че и аз ще питам същото.

Търся си 32'' телевизор. Нямам твърд бюджет, но си мисля нещо с таван от около максимум 1500, като предпочитам по - малко разбира се. В началото се засилих към Sony, но в последствия чух изключително добри неща за Sharp. Не държа на марка, а на качество, така че очаквам предложенията ви в тази насока.

Благодаря!
    От какво разстояние ще се гледа и на какъв сигнал ? При този бюджет може да помислиш за по-голям размер .
    Цитат Първоначално публикувано от GMIR
    благодаря за съвета но няма първия как да го разгледам не съм от софия и понеже трябва да се достави а условието им е ако ще го купувам..
    а сега има промоция на 47 PFL5604H на същата цена , колко битов е панела възможно ли е още инфо и струва ли си ?
    http://www.technomarket.bg/promo.php
    Този Филипс е 50хц. , вярно е,че по-големият размер е за предпочитане ,но 100/200-те херца,според мен, са си необходими.От TOSHIBA 42 ZV/XV 635 в момента има в София Техномаркет- Цариградско шосе и Люлин и то само мостри ( от ZV имаше една" запечатка"преди седмица) , но ми казаха ,че очакват 60бр. скоро да пристигнат и сигурно ще заредят повече магазини. Имай предвид ,че ZV серията е с гланцов панел , а XV с матов.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2009

От какво разстояние ще се гледа и на какъв сигнал ? При този бюджет може да помислиш за по-голям размер .
    Не искам по - голям размер, защото разстоянието е доста малко - 2 - 2.3м, сигнала - цифров

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Yo.OZ
    Не искам по - голям размер, защото разстоянието е доста малко - 2 - 2.3м, сигнала - цифров
    Разгледай: PANASONIC L32G10E-1499 лв.,PHILIPS 32PFL7404H-1299лв. ,SAMSUNG 32B650-1499лв.,LG 32LH5000-1199 лв. ,SHARP 32DH77E-1600лв. Все пак помисли за 37" това разстояние го позволява виж тези: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054614 и http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053587

17. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от infinitybeta
    Нямах много време. Имам WD HD TV multimedia player, който вързах през HDMI. Много е добре. Просто е супер. Иначе съм с кабелна – там си е отврат, но ТВ-то няма вина. Преди него ползвах Samsung 32’’ май М51 беше модела. Няма място за сравнение. Менюто ми е малко странно – голям зор видях докато сортирам програмите. Но не съм чел и упътването все още. С две думи: - доволен съм! За 1500 лв. в Техномаркет мисля че отношението цена/качество е перфектно. 200 Hz още не съм ги видял, но има време))
    След като четох доста за този телевизор LG LH5000, разбрах, че има един малък проблем, който всъщност е доста досаден.
    Ти можеш ли да го потвърдиш?
    За да се гледа цифрова кабелна телевизия трябва да се избере страна Финландия(при избор на България софтуерно е заложено да се изключва тунера и не е наличен в менюто) след което излизат цифровите програми, но когато искаш да пуснеш филм през флашката със субтитри, излизат на маимуница и е необходимо в менюто да избереш България, но ти изчезват цифровите програми и трябва да ги търсиш отново, което е доста досаден проблем. Това се отнася за всички модели телевизори на LG, но проблема е при тези, които възпроизвеждат филми през USB-то.
    Тези Корейци нас ни смятат за някакви изостанали та да не е активен цифровият тунер при избор на страна България.
    Дали може да им се пише да отсранят този проблем?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Какви ли не телевизори не гледах, в какви ли не магазини, как ли не ги сравнявах и най-накрая си купих PHILIPS 32PFL5604H за 999 лв. И както обикновено става в такива случаи веднага започнах да се съмнявам дали изборът ми е бил най-правилен.
    Ще съм благодарен ако изкажете мнения за него. Сравнявах го с LG 32LH3000 и LG 32LF2510
    32PFL5604H e по-добър от LG 32LH3000 и LG 32LF2510

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе