Първоначално публикувано от
ballomed Здравейте колеги,
Това е първият ми пост, все още има доста да чета и да се дообразовам на тема телевизори. Но тъй като в момента съм горд ползвател на цифровата телевизия на мегалан, ми се ще да си купя и добър телевизор да и се радвам. Като чета аз съм тръгнал по обратния път за разлика от повечето пишещи, първо телевизията, после телевизора
. А сега да поискам и съвета:
Бюджета ми е около 1200 лв. ако има промоция на нещо което не е за изпускане, ще се преборя с жената за някой лев отгоре. Мерак ми е да е 1080р и да е по голямо, ама все са плазми над 42" за тия пари, пък като четох тука, че могат да прогорят, страх ме е че ще заспя на нещо ще спре сигнала и от сутринта натам ще си имам "няма сигнал" за винаги. Така че за сега клоня към LCD. Огледал съм се в тези модели Samsung 37B530, SAMSUNG LE-40B530 - но това е само от четене (в смисъл не съм ги гледал на живо), така че ще се вслушам в съветите които надявам се ще получа. И последно да Ви питам заслужава ли си да мисля за закупуване на PANASONIC 46PY8P. Разтоянието в крайна сметка не е кой знае колко голямо, така че може даже да ми дойде малко голям, ако се абстрахираме от 46" заслужава ли си като телевизор.
Ще съм благодарен на всяко мнение, особенно ако е добре аргументирано.