Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 329 от 443 ПърваПърва ... 279319327328329330331339379 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,921 до 4,935 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Колега nkd от Горна Оряховица съм ,но ВИДЕОСАТ от В Търново излъчват честотите ги знам не е кодирана и ням анужда от модули , звънял съм в кабелната там носи ТВ , намира каналите по честота но после ми изписва липсва сигнал , казаха ми че други марки ги гасят на Швеция , но уви я няма като опция , ходих в един приятел който е на евроком пуснах там намери 10 канала и го спрях ,защото търси бавно , но там си бачка

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Пробва ли да зададеш страна Германия и да сканираш ?
    При мен със Германия хвана само 8 цифрови (BBC Cable)
    С Финландия всички около 100, но пък точно тези 8 ги хвана като аналогови.
    Ако имате идея защо е така споделете.
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Обхвата на цифровият кабелен тунер в Германия,Швеция,Финландия е същият като нашите-един стандарт са.
    Повечето държави са си определили свои стандарти за честотен обхват на тунерите.

4. Тук е от
    Sep 2009

Зравейте отново,
    Преди няколко седмици бях писал, че върху панела на телевизора, който бях купил току-що (Panasonic L42S10E№) забелязах мъртъв пиксел. Ето че няколко седмици по-късно... забелязах още един. Сигурен съм, че този е нов - нямаше втори преди няколко седмици, бях огледал екранаобстойно.
    ...обезпокоен съм: как е възможно така - през седмица - да се появява мъртъв пиксел? Има ли шанс да съм попаднал на дефектен панел? Има ли шанс нещо да провокира "умъртвяването" на пиксели (сигнал, напрежение в ел. мрежата, друго)? Трябва ли да очаквам появата на нови такива пиксели? В какъв случай мога да претендирам за гаранционен дефект?

Благодаря предварително!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mirix
    намира каналите по честота но после ми изписва липсва сигнал
    Е това как да го разбирам ????Нали за да ги намери има сигнал ,а ти твърдиш ,че ти изписва - НЯМА СИГНАЛ

казаха ми че други марки ги гасят на Швеция , но уви я няма като опция , ходих в един приятел който е на евроком пуснах там намери 10 канала и го спрях ,защото търси бавно , но там си бачка
    Правилно са ти казали-Скандинавските държави и Германия имат същият стандарт като нашия за кабелна телевизия.
    Щом работи нормално на Евроком- си смени кабелният оператор.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ejko
    Зравейте отново,
    Преди няколко седмици бях писал, че върху панела на телевизора, който бях купил току-що (Panasonic L42S10E№) забелязах мъртъв пиксел. Ето че няколко седмици по-късно... забелязах още един. Сигурен съм, че този е нов - нямаше втори преди няколко седмици, бях огледал екранаобстойно.
    ...обезпокоен съм: как е възможно така - през седмица - да се появява мъртъв пиксел? Има ли шанс да съм попаднал на дефектен панел? Има ли шанс нещо да провокира "умъртвяването" на пиксели (сигнал, напрежение в ел. мрежата, друго)? Трябва ли да очаквам появата на нови такива пиксели? В какъв случай мога да претендирам за гаранционен дефект?

Благодаря предварително!
    Ако пиксела е в централната област на екрана може да претендираш за подмяна с нов.От сигнала няма какво да провокира "умъртвяването" на пиксели.Вероятно транзистора отговарящ за този пиксел е дефектирал.Не би трябвало да го забелязваш ако гледаш от 3 метра.

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Колега gadinoid ти от къде си и със какъв ТВ

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от chupakabra
    Швейцария.
    37LH4000
    37LH5000
    37B650
    40B651
    Разликите са малки, затова се чудя кой точно.
    Франкът е 1.3 към лев.
    Получих писмо от тези герои, че не доставят до България - само до Швейцария. Така че ако не живееш там изобщо не ги гледай като цени.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Колега gadinoid ти от къде си и със какъв ТВ
    Казанлък - PHILIPS 32PFL5604H

11. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Получих писмо от тези герои, че не доставят до България - само до Швейцария. Така че ако не живееш там изобщо не ги гледай като цени.
    Никой от техните онлайн магазини не доставя извън Швейцария. Даже и като нов клиент не приемат плащане с кредитна карта, а само препейд - с банков превод. Имам роднини, които пътуват регулярно до там и това е единственият начин за доставка, който го ползвам от няколко години. В интерес на истината телевизор не съм купувал досега от там, но сега ще пробвам. Все пак при техните цени, ти кой от моделите би избрал? При 90% Булсат.

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Казанлък - PHILIPS 32PFL5604H
    При Филипс не знам как е точно , но при Панасоник ако не изчистиш предишните настройки ,там става от системното меню, новото сканиране е или невъзможно или непълно .

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от chupakabra
    Никой от техните онлайн магазини не доставя извън Швейцария. Даже и като нов клиент не приемат плащане с кредитна карта, а само препейд - с банков превод. Имам роднини, които пътуват регулярно до там и това е единственият начин за доставка, който го ползвам от няколко години. В интерес на истината телевизор не съм купувал досега от там, но сега ще пробвам. Все пак при техните цени, ти кой от моделите би избрал? При 90% Булсат.
    Ако имаш кой да го донесе е възможно. Остава само да прецениш риска от евентуална повреда и липсата на гаранция у нас.
    Аз вече ти казах кой - най-големия възможен.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

hristoslav2 и аз не мога д аси го обясня това нещо сигнала ми го дава между сренен и силен и от врее на време пълни изцяло силен , качество на сигнала ми го дава слабо , а какво е това качество на сигнала ,
    ето тук нагледно http://mirix.snimka.bg/other/toshiba.429531

[img]http://mirix.snimka.bg/other/toshiba.429531.15267465[img]

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

gadinoid аз и за това с ечудя защото винаги има подводни камъни , а най добре е който е ползвал да ти каже отзиви , а още по добре ти сам да се убедиш

17. Тук е от
    Jul 2007

Здравейте,

Стана вече близо година си избирам телевизор и събирам пари . Спрял съм се на 2 модела които са доста популярни във форума: Панасоник TX-50G10E i Philips 52PFL7404H. При предишният ми подобен пост Lazarus18 ми препоръча Панасоника, в един друг скорошен пост (не мой) пък Hristoslav2 въоб6те не посочи Филипса като добър модел от изброените , а постави g10 на първо място.
    Молбата ми е ако може да опишете по подробно защо Панасоника според вас е по добър от Филипса?
    Телевизорът ще се ползва основно за гледане на телевизия. В момента съм на цифрова СКАТ , евентуално в последствие Булсатком. Ще искам дa спестя едно дистанционно, а в Техномаркет пише че панасоника няма DVB-C тунер. Lazarus18 пък спомена че и двата имат DVB-C тунер. При Панасоника да не би да се пуска допълнително от сервизното меню?
    Ще гледам филми от компютър но през XBOX360 така че не ми е необходимо Телевизора да чете различни формати (примерно от флашка или друго) и няма значение дали чете субтитри или не.
    Телевизорът ще се гледа от 4-4.5 метра в голяма осветена стая. Ще се гледа както през деня така и вечер.
    Простете за дългия пост но наистина съм раздвоен между двата модела , а покупката не е евтина че да бъркам в торбата и квото изкарам .. Затова съм се опитал да ви предоставя максимално информация и ще очаквам вашите коментари. Моля
    за повече подробности например дали Филипа е с матрица Sharp , etc. Очаквам коментарите на всички съфорумци.
    Благодаря предварително и поздрави

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

goliampraz ако ще купуваш към днешна дата плазма ориентирай се към PANASONIC серията V10.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе