Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 34 от 443 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от Messiahbg
    Благодаря за бързия отговор, от препоръчаните ми хареса ЛГ-то, като го видях в магазина...аз не разбирам въобще, но с оглед характеристиките му не е ли по добре да взема PANASONIC TH-42PV80P?
    Да PANASONIC TH-42PV80P е по-добрият избор

2.  

3. Тук е от
    Jan 2009

И аз бях пред същия избор миналата седмица - сега съм с Панасоника,а от днес в ТП цената му под 1090 лева !!!

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zvonko
    Мерси отново за бързата реакция sirgeorge. Първоначално се бях спрял на този модел(LE-40A558) на Самсунг, но просто мястото на което ще стой е тясно за него(забравих да спомена за това), и затова се насочих към 37"-те модели. Наистина по-голям е по-добре, но просто съм зависим(в избора си) от площта на един шкаф.
    То и аз се заблудих хем си го написал, че си се спрял на 37A556 , а аз по навик си мислех за 40A556, затова ти предложиш по-евтино решение.
    Еми щом нямаш място вземай по-малкият размер.
    И аз така като теб нямах място на секцията за 40", но я разделих на две, а по средата сложиш ТВ-то под него ТВ маса, а над него рафт и една картина с подсветка, с две думи импровизирах:
    http://pics.data.bg/categories/1/%D0...d3543/sn850983
    http://pics.data.bg/categories/1/%D0...41919/sn850985

5. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте на всички.
    Изчетох почти всичката информация която имаше в този форум, която беше доста изчерпателна, за което благодаря на всички Ви. Като резултат си закупих Самсунг 40А558 от ТМ, но беше последната бройка, като консултантите ме увериха, че е неотпечатвана все още. Взех го на риск, но наистина изглеждаше, че е неотварян. Искам да ви попитам дали е възможно да проверя на колко часа е !? Също така има някои неща в менюто които са ми в сиво и нямам достъп до тях(в това число и PIP) от вида на сигнала ли е проблема(с аналогова кабелна съм) или нещо друго.
    Благодаря ви предварително. Поздрави

6. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от pana
    И аз бях пред същия избор миналата седмица - сега съм с Панасоника,а от днес в ТП цената му под 1090 лева !!!
    Как е, доволен ли си. Аз четох цялата статия по въпроса, но едно мнение още няма да е излишно...Между другото на сайта си пише 1199 лв. - тъй като промоцията не го хваща.

7. Тук е от
    Jan 2009

Изключителни цветове,контраст и черно,нещо което в другия модел не видях.
    А относно цената :

1079 лева !!!!!!!
    в ТП,а не в ТМ !

Това е 120 лева по евтино от миналия петък !!!

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

Изключителни цветове,контраст и черно,нещо което в другия модел не видях.
    А относно цената :

1079 лева !!!!!!!
    в ТП,а не в ТМ !
    извинявай, като гледах ТП си мислех за ТМ
    след доста постове в този чудесен форум осъзнавам, че това е "must have"

10. Тук е от
    Jan 2009

Хора спешно ми трябва помощ,утре отивам да си купувам LCD-TV и се чудя кой точно,спрял съм се на следните:

1.http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=3289 -глеам 4е е в промоциа в технополис

2.http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=5723

3.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040325

Само забравих да допълня,че ще го ползвам главно за филми ,разбира се ще го свържа ведна с PC за да гледам филмите от компа на TV ,а едва след това и за игри т.е изцяло да замести монитора ми.Така ,че чакам и други предложения в диапазон 37-40 макс 1500лв.Мерси предварително!

11. Тук е от
    Dec 2008

Днес гледах този телевизор в ТМ http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038381 и много ми хареса, но ме интересува как ще се представя като монитор за компа? Има ли телевизор за същите пари макс, който ще е по-добър за монитор на комп (лсд, плазма, няма значение)

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Pana,кой модел точно си купил от ТП?

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dunav_forever
    Днес гледах този телевизор в ТМ http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038381 и много ми хареса, но ме интересува как ще се представя като монитор за компа? Има ли телевизор за същите пари макс, който ще е по-добър за монитор на комп (лсд, плазма, няма значение)
    Изобщо не е добре да го ползваш за монитор. Това е плазма.
    ожеш да си пускаш филми откомпютъра, но не е добре за работа/интернет.
    Няма ЛСД с тоя размер и цена, което да дава дори и подобна картина.
    Купи си отделно монитор.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2009

Аз си купих PANASONIC TH-42PV80PA миналата седмица ,но не от ТП ,а от ТМ за 1199 лв
    От днес в ТП е 1079 !

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Вобщи линии не смятам че сега е момента да се инвестира в подобни телевизори, щото според мен песента на LSD и PLAZMA е изпята. В момента тръгват OLED и лазера на Митсубиши. Още с появата си лазера е с по-ниска цена от сегашните си аналози от LSD и PLAZMA,а и в качество на картината и в пълната липса на видео ехо са в пъти напред.

Първият в света лазерен телевизор е вече на пазара
    30.10.2008 г. | Products

Първият в света лазерен телевизор е вече на пазараКомпанията Mitsubishi Digital Electronics стартира продажбите на територията на САЩ на първия в света лазерен телевизор LaserVue L65-A90.
    Моделът има диагонал 65 инча и поддържа формат Full HD (1920х1080 пиксела). По думите на производителите, телевизорът е способен да изобразява двойно повече цветови оттенъка в сравнение със съвремените течнокристални панели. При това изображението на екрана има изключително висока четимост, реалистичност и наситеност.
    Сред другите достойнства на LaserVue L65-A90 ще отбележим сравнително ниското потребление на енергия – 135W.
    Телевизорът е оборудван със стереоговорители, всеки от които с мощност от 10W, четири порта HDMI и два видеовхода. При дебелина около 25 см, теглото на устройството е около 60 кг.
    Очаква се, че в бъдеще лазерните телевизори ще окажат сериозна конкуренция на течнокристалните и плазмени дисплеи. Стойността на производството на телевизор от новия тип, след старта на масовите продажби, ще бъде с около 50% по-ниска от тази за изработването на TFT панел.
    Цената на LaserVue L65-A90 за американския пазар ще бъде 7000 долара.
    Вашите коментари и предложения във forum.digital.bg

17. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Аз си купих PANASONIC TH-42PV80PA миналата седмица ,но не от ТП ,а от ТМ за 1199 лв
    От днес в ТП е 1079 !
    Сигурен ли си че не става дума за PANASONIC TH-42PV8 ?!?

18. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от _r3sp3c7_
    Здравейте на всички.
    Изчетох почти всичката информация която имаше в този форум, която беше доста изчерпателна, за което благодаря на всички Ви. Като резултат си закупих Самсунг 40А558 от ТМ, но беше последната бройка, като консултантите ме увериха, че е неотпечатвана все още. Взех го на риск, но наистина изглеждаше, че е неотварян. Искам да ви попитам дали е възможно да проверя на колко часа е !? Също така има някои неща в менюто които са ми в сиво и нямам достъп до тях(в това число и PIP) от вида на сигнала ли е проблема(с аналогова кабелна съм) или нещо друго.
    Благодаря ви предварително. Поздрави
    Телевизора ти е сравнително нов и не би трябвало да е навъртял много часове, ако изобщо е ползван.
    Все пак можеш да провериш, колко е работил като влезеш в сервизното меню.
    Много е важно да не променяш нищо за да няма ядове после.
    Влиза се като изгасиш телевизора и натиснеш последователно, почти едновременно за около 1-2 сек. бутоните от ДУ - INFO-MENU-MUTE-POWER. Колко е работил телевизора е изписано още на първият ред - Panel on Time (Hour) 00000. Не се ровичкай много из сервизното меню само си провери времето на работа на панела и след това излез. От сервизното меню се излиза като се изгаси телевизора от бутон POWER.
    За всеки режим или функция си има опции, които са активни при едни и неактивни при други. Например: DNie e активно само при режим Динамик, Ниво HDMI черно само при включен HDMI източник и т.н., режим PIP ще е активен когато закачиш друго устройство (VCR, DVD плейър, PC, игрова конзола) през D-Sub или HDMI към ТВ и избереш режима на съответният вход.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 443 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе