Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 94 от 443 ПърваПърва ... 44849293949596104144 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,396 до 1,410 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

В Петък си купих ДВД Рекордер и момчето ми го пробва на едно Сони, ня можах да повярвам каква картина изкара Сонито, пълен отврат от ДВД с HDMI връзка!
    Когато го вързах у нас,вече беше доста по-различно.
    Така че и Аз потвръждавам за "качествата" на Сони.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от androsec
    Здравейте на всички от този прекрасен форум.. имам следните 2 въпроса:

2. Тъй като имам много старо PC (Аthlon XP 1800+, 1G RAM, Video: AGP Geforce Ti4200 VIVO 128 RAM) се чудя дали като свържа ТV-то през преходник DVI-HDMI има шанс да изкарам FULL HD резолюция на телевизора (иначе картата ги поддържа)? Търсих в нета но не можах да намеря дали DVI изхода на видеокартата може да изкара такива високи резолюции.

Мерси предварително на отзовалите се!
    Аз съм с подобно РС и предполагам, че и твоята видеокарта ще поддържа 1920х1080, но ако искаш да гледш филми FullHD, проблема няма да ти е от видеокартата (моята е Радеон 9550), а от процесора. Моят едвам се справя с филми с резолюция 1024х576 и издъхва на 720р, а да не говорим за 1080р.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Това за продавачите и едва ли е точно така- мен в Бургас се опитваха да ме убедят ,че Philips 5403 е ТВ за мен ,след като го виждам ,че е зле. Мой познат ( нищо не разбираше) ми се обажда миналата година от ТМ -отишъл за ТВ и ме пита за модел 46" -препоръчах му да гледа Samsung 7-8-9серия и Sony X.Обажда ми се след около час ,че много му е харесал Samsung 8 и го взема ,а като се връща гледам ,че така са го омаяли ,че е дал близо 2000лв повече за Philips 9803 ( нещо такова беше).....

5. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Искам да попитам някой който знае за един проблем който открих в моя Панасоник 42PZ85EA. Защо в ръководството където е описано основното меню в частност настройки е дадено 1/3 страници, а при мене излиза 1/2. И доста от нещата ги няма именно заради това. Който е наясно да ми обясни на какво се дължи това и какви са евентуалните причини. Предварително ви благодаря.

6. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@svetlio1
    Ами то лошо няма - Philips-a е 47" и 9803 е отличен телевизор, бих го предпочел пред SONY X. Като цена мисля, че са съпоставими, но почти съм сигурен, че Х4500 е по-скъп телевизор.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

То наистина лошо няма, особено ако разполагаш с парите ! Но все пак не мисля , че този Philips е с 2000лв /тогава/ по-добър ТВ от Samsung 8серия/за него ставаше въпрос, а не за Сони Х/.И още нещо -малко е обидно, когато голяма и уважавана компания като Philips не ни "бръсне за слива" и така и не намери за нужно да си сложи в ТВ меню на български /страна членка на ЕС и официален език в Европа/, а всяка неизвестна китайска марка го прави....

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Това за продавачите и едва ли е точно така- мен в Бургас се опитваха да ме убедят ,че Philips 5403 е ТВ за мен ,след като го виждам ,че е зле. Мой познат ( нищо не разбираше) ми се обажда миналата година от ТМ -отишъл за ТВ и ме пита за модел 46" -препоръчах му да гледа Samsung 7-8-9серия и Sony X.Обажда ми се след около час ,че много му е харесал Samsung 8 и го взема ,а като се връща гледам ,че така са го омаяли ,че е дал близо 2000лв повече за Philips 9803 ( нещо такова беше).....
    Да пусна и аз един коментар за продавачите в Техномаркет ,защото никой не споменава че има таргети и бонуси на различните марки и модели телевизори които понякога са доста сериозни /особенно за по стари модели/.За това днес е хубав Самсунг,утре Филипс и т.н.вярно че понякога имат точно мнение но това е много рядко ако им хареса клиента.Просто ти пускат един списък с модели и съответните бонуси при продажбата от офиса и започва голямата заигравка с клиентите ако те нищо не разбират си тръгват с каквото ги посъветваш.А ти си си изкарал някои лев допълнително и така.Ходи после им вярвай кое е по добро.Разбира се има и изключения.

10. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте, след всичко което прочетох и видях на живо пред мен остана дилемата: Samsung LE40B650 или Samsung LE40А856. Кой от двата е по-добрия, какви са им различията, предимствата и недостатъците. Предварително благодаря за отговорите!

11. Тук е от
    Jun 2008

Не искам да защитавам @kaki ,всеки има право на мнение , но според повечето форумци Сони би трябвало да е фалирала ,или да води битка за оцеляване с Фунай,Кроун и Сунаши?!?!Въпреки ,че имам Самсунг за мен Сони са институция при производството на телевизори и е чудно защо ,като купуваш Сони не се интересуваш с каква матрица е ,а при Самсунг вероятността да попаднеш не на китаиска матрица е 50/50 процента?Тук никога не се разглежда цялостно представянето на Сони ,а само на определени марки.Дори не си правите труда да споменете, че при новата серия 5500 на Сони също има мултимедиенно USB и функцията "Интелигентно изображение" за чисти и ясни изображения с аналогов сигнал(който толкова често критикувате) и много други добри характеристики!

12. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от pgssi
    Дори не си правите труда да споменете, че при новата серия 5500 на Сони също има мултимедиенно USB и функцията "Интелигентно изображение" за чисти и ясни изображения с аналогов сигнал(който толкова често критикувате) и много други добри характеристики!
    Относно мултимедийното USB...една от причините да взема V5500 беше точно тази, само дето не бях прочел всичко за модела Както и да е, НЕ чете ави-та,mkv и други, само MPEG1-2. За тази цел ще си взема WD TV и съм оборудван

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    То наистина лошо няма, особено ако разполагаш с парите ! Но все пак не мисля , че този Philips е с 2000лв /тогава/ по-добър ТВ от Samsung 8серия/за него ставаше въпрос, а не за Сони Х/.И още нещо -малко е обидно, когато голяма и уважавана компания като Philips не ни "бръсне за слива" и така и не намери за нужно да си сложи в ТВ меню на български /страна членка на ЕС и официален език в Европа/, а всяка неизвестна китайска марка го прави....
    svetlio1-твоят познат не се е набутал-напротив поздравявам го за избора и малко в себе си му завиждам
    ако е седял пред избора м/у Samsung LE-40A856 който е без LED подсветка и PHILIPS 42PFL9803 който е с LED подсветка- а и с 2 инча по-голям и аз не бих се колебал и бих взел втория
    а за езика в менюто си прав-надявам се скоро да поправят този свой пропуск

Цитат Първоначално публикувано от pgssi
    Не искам да защитавам @kaki ,всеки има право на мнение , но според повечето форумци Сони би трябвало да е фалирала ,или да води битка за оцеляване с Фунай,Кроун и Сунаши?!?!Въпреки ,че имам Самсунг за мен Сони са институция при производството на телевизори и е чудно защо ,като купуваш Сони не се интересуваш с каква матрица е ,а при Самсунг вероятността да попаднеш не на китаиска матрица е 50/50 процента?Тук никога не се разглежда цялостно представянето на Сони ,а само на определени марки.Дори не си правите труда да споменете, че при новата серия 5500 на Сони също има мултимедиенно USB и функцията "Интелигентно изображение" за чисти и ясни изображения с аналогов сигнал(който толкова често критикувате) и много други добри характеристики!
    Сони -БЯХА институция.......сега го докарват повече откъм реклама и се намират много заблудени да им четат рекламите и прес релийзите- "Интелигентно изображение" за чисти и ясни изображения с аналогов сигнал.....
    новата серия 5500 на Сони.....ако си забелязал е с 8 битова матрица вместо 10 битова в старата серия 4500-също така е с CCFL подсветка вместо с WCG CCFL каквато е в старата серия 4500-забелязваш ли отстъплението назад в технологично отношение??
    Правят две стъпки назад -една напред.. Само и само да оцелеят в кризата като намалят себестойноста на телевизора.Предполагам си чул какви огромни съкращения на работници правят в момента и колко завода затварят-/2 в Европа/
    Доскоро Сони също слагаха китайски матрици-погледни моделите им под 40 инча- а и американските им модели които са 42 инча/в щатите няма 40 инчово Сони/И да не забравя-в телевизорите си слагат LCD матрици на Samsung/32",40",46"/
    Преди 10-ина години когато БЯХА институция-купуваха процесори от други производители-триеха щампата отгоре и отпечатваха на нейно място- Сони- уж тяхно производство.....демонстрация на технологичен напредък
    Да си призная и аз бях фен на марката Сони/CD,Ресъвър,тонколони,телевизор/даже първоначално и аз като теб се бях засилил да си купувам LCD SONY ноооо...като видях каква трагедия са ....../с изключение на Х серията/отказах се а и ме заболя като техен фен...
    моят съвет към теб и към всички- НЕ РОБУВАЙТЕ НА МАРКИ !!!! Гледайте модели !!
    Техниката се променя много динамично! Качественото днес-е изместено утре от друг !!

14.  

15. Тук е от
    Mar 2009

Добър ден и от един новак във форума доста четох та сега ми е времето да питам .
    Искам да си закупя LCD 42" , сега въпроса ми е следния и понеже тази оферта ми хареса
    http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=290&group=1

може ли едно две компетентни мнения за големия телевизор искам го за да е вкл. към PC za ТВ (кабелна тв). А цената за комплекта ми е доста добра кажете дали си заслужава самият модел към който имам повече претенции , филми, игри, работа с PC---> "SHARP LC-42SB55E"

Благодаря предварително.

16. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Пичове, премерихте ли си ги? Ако да, добре, хайде стига Левски VS Цска, БМВ VS Мерцедес и.т.н! Заглавието на темата е ПОМОЩ, а не мерене на пишки. Комплексите на друго място, а аз отивам да си хвърля отвратителното Сони в канала под нас!

17. Тук е от
    Mar 2009

svetlio1 мой колега го има този Филипс 9803 и мога да ти кажа, че твоя приятел е направил перфектен избор спрямо моментните модели при покупката. Като гледах подробно си заслужаваше парата.

18. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Няма ли кой да отговори на въпроса ми? lazarus18 и hristoslav2 вие някаква идея защо е така?

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Искам да попитам някой който знае за един проблем който открих в моя Панасоник 42PZ85EA. Защо в ръководството където е описано основното меню в частност настройки е дадено 1/3 страници, а при мене излиза 1/2. И доста от нещата ги няма именно заради това. Който е наясно да ми обясни на какво се дължи това и какви са евентуалните причини. Предварително ви благодаря.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе