Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 119 от 358 ПърваПърва ... 69109117118119120121129169 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,771 до 1,785 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Frezist, процесора Fullpix2, (и Fullpix HD ,Fullpix pro) подобрява картината при SD и при HD.
    Сигурно е така nkd, благодаря за инфото и проявения интерес! За матрицата нищо не мога да ти кажа и нямам точна идея как да разбера каква е. Може да питам чичо Гогол и да успея някак си. Въщност съм фен на плазмите, но бях притиснат от обстоятелствата да купя LCD. За това не съм се вторачвал много-много, беше 31 декември след обяд и Зора даваха хубав процент отстъпка за покупка с кредитна карта, та както се казва "зажмах и скочих". Не съжалявам, защото в къщи идват хора дето имат 42 - 50" Sony с енджин 2 и 3 и им прави добро впечатление картината на Finlux. С телевизорите е като с колите и жените, винаги излизат по-нови и по-хубави

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    мнения много
    на мен от 3м идеално ми идват 50"
    да на филми 16:9 или 21:9 е идеално.но пък като се има в предвид че все по-добри и качествени ще стават и кабелните телевизии,вземаи 50,прав е FearMe.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от PlamenM
    Хайде банда 50G20E е на пазара в Технополис! Ако някой вземе да се похвали и сподели впечатления - на всичко ще съм благодарен, че ... криза е ... май няма да ме огрее този месец! Ама все си мисля да не сбъркам с тези 50 инча, от ТВ-то до диванчето точно 3.00 метра , а и ще се гледа Булсата - 98% SD сигнал , че съм в една размисъл - ами ако не се вижда добре ?
    За мен не е добро решение 50" за тези условия (излишни пари и по-лошо качество от 42") ...Освен ако си пропуснал да кажеш, че в близко бъдеще ще ще намаляваш 98% SD в полза на HD сигнали

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    мнения много
    на мен от 3м идеално ми идват 50"
    Но ти не гледаш тв на него .
    50'' за SD от 3 метра са много. Не, че ще ти стане нещо, просто ще ти се отще да гледаш SD телевизия.

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Frezist
    .... Не съжалявам, защото в къщи идват хора дето имат 42 - 50" Sony с енджин 2 и 3 и им прави добро впечатление картината на Finlux.
    Напълно ти вярвам ,защото пуснах от флашка един рип с ниска резолюция на един Finlux 42" 100хц слим модел и извади много добра картина от това нищожно качество на сигнала . Само цената от 1599лв. нещо ми се вижда висока . Отзад на капака има стикер с една голяма главна буква и една цифра , виж при теб какво пише , може би това е матрицата .На този който гледах имаше L9 , снимах и така като гледам е S-IPS на LG.

7. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте , Моля да ми дадете съвет за този модел телевизор
    http://zora.bg/main.php?p=promo&s_p=...=11534&hotels=

Finelux Модел: 32FLE850PU FULLPIX DVB-T/C
    Ще го гледам от около 2-3 метра и Булсатком
    Дайте мнения за тая фирма , някой има ли такъв телевизор , какви са впечатленията?
    Благодаря предварително !

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Здравейте! nkd погледнах както ме посъветва на гърба на ТВто и пише S1 оградено в правоъгълниче, няма как да съм го сбъркал. Но каква матрица значи не знам. Ако ми остане време ще поровя днес.

СДЗдравков, аз имам 40 инчов LCD същата марка, от три месеца го ползвам и аз съм на същия сат оператор от 20 дена. За сега се държи добре, каквото го натоваря все понася. Държах го към 2 месеца монитор на компа и се справи блестящо. Понеже Булсата си имат приемник и съответно дистанционно, DVB-C тунера ти е излишен, а той товари малко цената, същата работа ще ти свърши модел без тоя тунер. Поинтересувай се дали в настройките за country има BG, не е маловажно. Ако държиш на твоето дистанционно, виж дали отстрани на гърба има гнездо за CI модул. И той обаче струва пари така, че избора е твой. Питай и за гаранцията, също е важно. На мен това ми е първия LCD и съм доволен от избора.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

nkd доста уважаван колега си от всички в форума,но гледам че постоянно и ревностно защитаваш Finlux.ти никога няма да си купиш Finlux а защо ги препоръчваш на хората тогава(може би макар и несъзнателно)?lazarus18 и други хора коментираха многократно че и цените им не са толкова евтини.а и за тези пари можеш да вземеш примерно панасоник или самсунг,които пък са в пъти по хубави.дори сам казваш че цената ти се струва твърде висока.пак казвам че има хора които малко им трябва за да лапнат въдицата.не ги подвеждаите с разни Finlux,CROWN,ELITE и подобни боклуци.за някои такъв коментар е достатачен да хукне веднага за такъв телевизор-

Напълно ти вярвам ,защото пуснах от флашка един рип с ниска резолюция на един Finlux 42" 100хц слим модел и извади много добра картина от това нищожно качество на сигнала . Само цената от 1599лв. нещо ми се вижда висока .

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Колега venci79, мога да добавя след ника си 65 което е рожденната ми година. Мой приятел от казармата се занимава професионално с производство и сервиз на ТВта още от времето когато се правеха български цветни телевизори в завод "Ворошилов" в София. И сега работи в лицензиран сервиз на хвалените от теб панасоници. Ходил съм лично в сервиза и рафтовете преливат от панита. Човека ми каза твърдо и категорично да си взимам Сони с енджин 3 или компромисно LG и да забравя за другите марки. Това без да броим слонските цени на Шарп. Като правех маркетинг навсякъде по магазините панитата бяха на промоция, което е показателно за политиката на търговците. Ако ТВто е добро то се продава и без да е на промоция. За споменатите от теб "боклуци", както знаеш почти всички марки на българския пазар се произвеждат и/или сглобяват в Азия, дали е Турция или Тайланд все тая. Със здраве!

12. Тук е от
    Apr 2010

Привет на всички участници в този страшно полезен форум. От няколко месеца правих- струвах, но бях си планувал за Великден да се снабдя най- сетне и аз с някое качествено LCD телевизорче, като за целта ежедневно препрочитах мненията на по- просветените от мен в тази сфера форумци тук. Но както и при други мои "събратя по съдба" тотално се ошашавих вече и съм напът да "запеча лагерите" отвсякъде.Та имам ГОЛЯЯЯМА МОЛБА- дайте съвет какъв модел и марка да избера. Ще гледам от 2-3 метра разстояние, искам да е FULL HD и ще гледам най- вече спорт, филми от компютъра и кабелната ТВ. Т.е. времето на забавяне а е възможно най-малко и да няма "мазане". Цената да е до 1 300-1 500 лв. Бях се насочил на 40` Samsung B650, но пича от ТМ ми препоръча Sony EX- серия. Каза, че двата модела са със сходни показатели и почти няма разлика в "екстрите". Но все пак Сони-то си е запазена марка от край време. Ненадейно обаче погледа ми попадна и на една Тoshiba 40XV635 и като че ли ме грабна страшно силно. Още повече, че цената беше 1199 лв. и се вписвах перфектно в бюджета си. Реших днес да помисля и утре живот и здраве да вземам крайното решение. Ще съм ви благодарен ако ме насочите на правилен път и избера най-подходящия телевизор.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Вземи един Finlux 42" 100хц слим модел,че вади много добра картина и е само 1600лв.това е в кръга на шегата разбира се,дано не се разсърди nkd.вземи самсунга-1650лв.това е класиката.ако пък решиш EX сериите трябва да е поне от EX500 нагоре а тои е 1750лв.за 1650 можеш да вземеш 40W5500 казват че EX500 е копие на 40W5500 така че ако е вярно и няма разлика в картината ще спестиш 100лв но нека някои ако ги е сравнявал директно да каже така ли е.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Днес разгледах в Зора един Финлукс 40FLHE882PU. Наистина извади добра картина на SD. Сигналът беше от цифрова кабелна. Нямах време да го човъркам с настройки, а само тези фабричните.
    Никого не агитирам да си го купува, а и nkd само споделя наблюдения

Цитат Първоначално публикувано от ta4ko
    Ненадейно обаче погледа ми попадна и на една Тoshiba 40XV635 и като че ли ме грабна страшно силно. Още повече, че цената беше 1199 лв. и се вписвах перфектно в бюджета си. Реших днес да помисля и утре живот и здраве да вземам крайното решение. Ще съм ви благодарен ако ме насочите на правилен път и избера най-подходящия телевизор.
    TOSHIBA 42XV635DG на тази цена няма какво да се чудиш!!!!
    Дано да има запечатани бройки.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

е добре де колко добра картина вади Финлукса.поне същата ли е като на другите телевизори маркови и утвърдени в този ценови диапазон.и аз прескочих ОТНОВО до Зора и отговора е твърдо НЕ.като казвате добра съпоставяите ги с други на тази цена и диагонал и ако може ги сложете един до друг както ги накарах аз днес да направят в Зора.

17. Member
    Тук е от
    Sep 2009

До него имаше 32" SONY EX402 и 37" Филипс 5604.
    Пак казвам, не съм пипал нищо по настройките и не съм сравнявал карината с други от този диагонал.
    Просто картината му не бе с нищо по-лоша от на другите ТВ-та

EDIT: ЛИчно аз не бих си го купил, при наличие на TOSHIBA 42XV635 за 1200 лв.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

ами защо сравняваш модел на сони които е с стар процесор от не знам си колко години BRAVIA ENGINE 2 и всички казвате -лично аз не бих си го купил пък в същото време ....в къщи имам 3 телевизора сони при наще един сони и един самсунг вече колко години стана никакви проблеми нямам и незнам си колко годишно видео сони не е мръднало също.преди си взех DVD -CROWN от Зора с активни субуфер и колони -ами само по сервизите бяха.продадох ги взех ЕЛИТ пак същата работа е сега какво да взема турскят Finlux и пак да си правя експерименти с парите и здравето си.НЕ БЛАГОДАРЯ при положение ча на същите цени мога да взема СОНИ,ПАНАСОНИК,ФИЛИПС, ТОШИБА,САМСУНГ и други.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе