Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 118 от 358 ПърваПърва ... 68108116117118119120128168 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,756 до 1,770 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Нямам наблюдения върху други ТВ та , но на панасоник плазма не се забелязва абсолютно никакъв лаг.

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Loreti
    bobi700402, опитвам се да помогна !
    Мерси от тази твоя помощ само панита предлагаш наляво и надясно! Аз бях склонен да си купя плазма но само заради по-ниската цена и по-големия диагонал евентуално за бюджета ми! Всъщнос към момента за мен плазмите започват от 50 инча нагоре... Не харесвам да треперя и да се съобразявам дали няма да прогори поради една или друга причина, вземе се случи да е статичен образа докато си спя например или го забравя включен докато ме няма... Ако държиш мога да споделя и други впечетления от плазмената технология въпреки , че тук е така тачена и възхвалявана... От постовете на лазарус (ревностен защитник на плазмите), който много уважавам става ясно къде е силата на плазмите и къде не е! Не съм съгласен да се предлагат само плазми без оглед в какво помещение, осветеност и цел ще се ползва!

4. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    mass_effect, ти ако мислиш, че другите модели нямат забавяне...
    Дори и най-добрите по този показател имат забавяне от по 30 мс и то в GAME режим.
    За да прецениш дали те дразни провери на място. Връзваш един лаптоп и мърдаш мишката. Ако на екрана тя реагира осеаемо по-бавно значи не става.
    Мерси за бързия отговор. Ами щом е така явно ще трябва на място да се провери, но в магазините, които мога да посетя я няма Тошибата. Затова моля, някой ако има преки наблюдения да каже. Иначе измежду тези четири модела, за които питах как бихте ги подредили от най-добър към най-лош?

5. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Мерси от тази твоя помощ само панита предлагаш наляво и надясно! Аз бях склонен да си купя плазма но само заради по-ниската цена и по-големия диагонал евентуално за бюджета ми! Всъщнос към момента за мен плазмите започват от 50 инча нагоре... Не харесвам да треперя и да се съобразявам дали няма да прогори поради една или друга причина, вземе се случи да е статичен образа докато си спя например или го забравя включен докато ме няма... Ако държиш мога да споделя и други впечетления от плазмената технология въпреки , че тук е така тачена и възхвалявана... От постовете на лазарус (ревностен защитник на плазмите), който много уважавам става ясно къде е силата на плазмите и къде не е! Не съм съгласен да се предлагат само плазми без оглед в какво помещение, осветеност и цел ще се ползва!
    Всъщност, относно прогарянето - не виждам как може да стане лесно на съвременните модели. На моето G20 съм задал standbay 2 часа, т.е. и да се забрави на статичен образ - TV-о само се спира след този период (а за 2 часа не може да прогори). Картината е много добра и при осветен дисплей (естествено, не може да се сравнява с тази в затъмнена стая).
    Не споря, че има и много добри LCD, наясно съм и че плазмената технология е отмираща, може би след 5 години привеса на LCD ще е неоспорим....

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз бих ги подредил Tosh/LG/Pan/Phil.
    Усещането за лаг е субективно. На някои не им пречи и са свикнали. Аз като ползва монитор кинескоп направо полудявам.
    То това е проблем ако връзваш компютър към него или играеш игри. За гледане на телевизия/филми не се усеща.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Аз като ползва монитор кинескоп направо полудявам.
    Защо?

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Защо?
    Защото всичко на екрана се движи със закъснение. Особено при игри онлайн е фатално.
    Обикновено повечето маркиимат режим GAME където се изключва почти всичко и лага е малък, но тогава образа е по-гаден.

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

За пръв път чувам CRT монитор да има lag... Имам едно Sony Multiscan FD Trinitron. Никога не съм усещал подобен проблем.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не, точно обратното. Аз работя на кинескоп и като седна на LCD с лаг се дразня. Дори и при някои монитори е висок, а при телевизори чак дразнещ.

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от mass_effect
    Мерси за бързия отговор. Ами щом е така явно ще трябва на място да се провери, но в магазините, които мога да посетя я няма Тошибата. Затова моля, някой ако има преки наблюдения да каже. Иначе измежду тези четири модела, за които питах как бихте ги подредили от най-добър към най-лош?
    Гледам , че вече я няма обявена в сайта на Техномаркет , до скоро имаше тук там , а в ЦУМ София и запечатка .

13. Тук е от
    Mar 2010

Брих да му се не види. Верно като задам параметри(диагонал на екрана, марка, цена, резолюция) и не я изкарва, ама като пусна search по името на модела ми я показва налична в камара магазини в ТМ. Ше се опитам да мина покрай Монтана, че ми е на път - пише че там я има, пък дано съм късметлия.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не, точно обратното. Аз работя на кинескоп и като седна на LCD с лаг се дразня. Дори и при някои монитори е висок, а при телевизори чак дразнещ.
    Явно липсата на една буквичка ме е объркала.
    Аз като ползва монитор кинескоп направо полудявам.
    - реших, че си изпуснал М в ползвам, а ти сигурно си изпуснал Щ
    за CRT мониторите, ама хубавите!

16. Novice
    Тук е от
    Mar 2010

Хайде банда 50G20E е на пазара в Технополис! Ако някой вземе да се похвали и сподели впечатления - на всичко ще съм благодарен, че ... криза е ... май няма да ме огрее този месец! Ама все си мисля да не сбъркам с тези 50 инча, от ТВ-то до диванчето точно 3.00 метра , а и ще се гледа Булсата - 98% SD сигнал , че съм в една размисъл - ами ако не се вижда добре ?

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

вземи 46G20E за 3 метра 50" наистина вече ще ти е много,особенно на SD сигнал.

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    вземи 46G20E за 3 метра 50" наистина вече ще ти е много,особенно на SD сигнал.
    мнения много
    на мен от 3м идеално ми идват 50"

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе