Нямам наблюдения върху други ТВ та , но на панасоник плазма не се забелязва абсолютно никакъв лаг.
Нямам наблюдения върху други ТВ та , но на панасоник плазма не се забелязва абсолютно никакъв лаг.
Мерси от тази твоя помощ само панита предлагаш наляво и надясно! Аз бях склонен да си купя плазма но само заради по-ниската цена и по-големия диагонал евентуално за бюджета ми! Всъщнос към момента за мен плазмите започват от 50 инча нагоре... Не харесвам да треперя и да се съобразявам дали няма да прогори поради една или друга причина, вземе се случи да е статичен образа докато си спя например или го забравя включен докато ме няма... Ако държиш мога да споделя и други впечетления от плазмената технология въпреки , че тук е така тачена и възхвалявана... От постовете на лазарус (ревностен защитник на плазмите), който много уважавам става ясно къде е силата на плазмите и къде не е! Не съм съгласен да се предлагат само плазми без оглед в какво помещение, осветеност и цел ще се ползва!Първоначално публикувано от Loreti
Мерси за бързия отговор. Ами щом е така явно ще трябва на място да се провери, но в магазините, които мога да посетя я няма Тошибата. Затова моля, някой ако има преки наблюдения да каже. Иначе измежду тези четири модела, за които питах как бихте ги подредили от най-добър към най-лош?Първоначално публикувано от lazarus18
Всъщност, относно прогарянето - не виждам как може да стане лесно на съвременните модели. На моето G20 съм задал standbay 2 часа, т.е. и да се забрави на статичен образ - TV-о само се спира след този период (а за 2 часа не може да прогори). Картината е много добра и при осветен дисплей (естествено, не може да се сравнява с тази в затъмнена стая).Първоначално публикувано от ivodivo
Не споря, че има и много добри LCD, наясно съм и че плазмената технология е отмираща, може би след 5 години привеса на LCD ще е неоспорим....
Аз бих ги подредил Tosh/LG/Pan/Phil.
Усещането за лаг е субективно. На някои не им пречи и са свикнали. Аз като ползва монитор кинескоп направо полудявам.
То това е проблем ако връзваш компютър към него или играеш игри. За гледане на телевизия/филми не се усеща.
Защо?Първоначално публикувано от lazarus18
![]()
Защото всичко на екрана се движи със закъснение. Особено при игри онлайн е фатално.Първоначално публикувано от deian
Обикновено повечето маркиимат режим GAME където се изключва почти всичко и лага е малък, но тогава образа е по-гаден.
За пръв път чувам CRT монитор да има lag... Имам едно Sony Multiscan FD Trinitron. Никога не съм усещал подобен проблем.
Не, точно обратното. Аз работя на кинескоп и като седна на LCD с лаг се дразня. Дори и при някои монитори е висок, а при телевизори чак дразнещ.
Гледам , че вече я няма обявена в сайта на Техномаркет , до скоро имаше тук там , а в ЦУМ София и запечатка .Първоначално публикувано от mass_effect
Брих да му се не види. Верно като задам параметри(диагонал на екрана, марка, цена, резолюция) и не я изкарва, ама като пусна search по името на модела ми я показва налична в камара магазини в ТМ. Ше се опитам да мина покрай Монтана, че ми е на път - пише че там я има, пък дано съм късметлия.
Явно липсата на една буквичка ме е объркала.Първоначално публикувано от lazarus18
- реших, че си изпуснал М в ползвам, а ти сигурно си изпуснал ЩАз като ползва монитор кинескоп направо полудявам.
за CRT мониторите, ама хубавите!
Хайде банда 50G20E е на пазара в Технополис! Ако някой вземе да се похвали и сподели впечатления - на всичко ще съм благодарен, че ... криза е ... май няма да ме огрее този месец! Ама все си мисля да не сбъркам с тези 50 инча, от ТВ-то до диванчето точно 3.00 метра , а и ще се гледа Булсата - 98% SD сигнал , че съм в една размисъл - ами ако не се вижда добре ?
вземи 46G20E за 3 метра 50" наистина вече ще ти е много,особенно на SD сигнал.
мнения многоПървоначално публикувано от venci79
на мен от 3м идеално ми идват 50"