Първоначално публикувано от
ta4ko Привет на всички участници в този страшно полезен форум. От няколко месеца правих- струвах, но бях си планувал за Великден да се снабдя най- сетне и аз с някое качествено LCD телевизорче, като за целта ежедневно препрочитах мненията на по- просветените от мен в тази сфера форумци тук. Но както и при други мои "събратя по съдба" тотално се ошашавих вече и съм напът да "запеча лагерите" отвсякъде.Та имам ГОЛЯЯЯМА МОЛБА- дайте съвет какъв модел и марка да избера. Ще гледам от 2-3 метра разстояние, искам да е FULL HD и ще гледам най- вече спорт, филми от компютъра и кабелната ТВ. Т.е. времето на забавяне а е възможно най-малко и да няма "мазане". Цената да е до 1 300-1 500 лв. Бях се насочил на 40` Samsung B650, но пича от ТМ ми препоръча Sony EX- серия. Каза, че двата модела са със сходни показатели и почти няма разлика в "екстрите". Но все пак Сони-то си е запазена марка от край време. Ненадейно обаче погледа ми попадна и на една Тoshiba 40XV635 и като че ли ме грабна страшно силно. Още повече, че цената беше 1199 лв. и се вписвах перфектно в бюджета си. Реших днес да помисля и утре живот и здраве да вземам крайното решение. Ще съм ви благодарен ако ме насочите на правилен път и избера най-подходящия телевизор.