Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 198 от 358 ПърваПърва ... 148188196197198199200208248 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,956 до 2,970 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Цитат Първоначално публикувано от German
    hristoslav2, благодаря за ценните съвети!
    Абсолютно точно си улучил за поколението и секциите. Но "войната" с половинката ми е обречена предварително. А и освен това, къде ще дявам всички тия книги, дискове и т.н., които понастоящем са поместени там. Аз си мислех, че LCD-тв не греят толкова.. Както и да е. Ще обмисля вариант с разместване на секциите така, че помежду им да остане място за тв-то. Макар, че въпроса е доста комплициран, тъй като навремето, за икономия(нали съм старо поколение ) зад тях не залепихме тапет, щото така и така не се вижда. И въобще, обстановката е такава, че разбутам ли нещо, то повлича след себе си друти ядове... Но ще взема предвид този съвет. Още повече, че ако избера 40 инча, както предлагаш, тогава и да искам не мога да го побера в секция.
    Така или иначе, ще огледам внимателно твоите предложения.
    Благодаря отново, а също и на Momchil!
    Не се засягай това е приятелска критика /аз съм на 40г/
    Щом не ти се прави разместване и ремонт/да не говорим за войната със жената.../ то ,тогава си вземи един 37" ,но махни рафта над него в секцията - да има 20-ина сантиметра свободно пространство отгоре за да циркулира въздуха свободно.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2008

Благодаря за мненията, проблемът ми e същият като на German, нямам възможно9ст към момента да махна голямата чайка, тъй като след последният ремонт недалновидно не бе преместена и отзад не е мазано, а паркета отдолу не е циклен. При първа възможност я махам и слагам нещо по-свежо.

Има ли бургазлии да препоръчат цифрова в Бургас?

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Малко офтопик. Гледам, че намесихте и жените, та се сетих, че моята преди няколко дни ми каза, че няма нищо против да си вземем по-голям телевизор. Нейна грижа била мястото му, аз да съм се занимавал с финансовия въпрос. Абе каквото и да си говорим, размера винаги е от значение.

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

тъй, тъй......

ние първо рипахме срещу 42-та инча. сега обаче 50-те ни се виждат не само правилния размер, ами има и изречения от рода на "добре, че взехме него"

(при разговор с жена задължително се избягва логичната последваща фраза "аз нали ти казвах"... )

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Не се засягай това е приятелска критика /аз съм на 40г/
    Щом не ти се прави разместване и ремонт/да не говорим за войната със жената.../ то ,тогава си вземи един 37" ,но махни рафта над него в секцията - да има 20-ина сантиметра свободно пространство отгоре за да циркулира въздуха свободно.
    Аз така и я приех критиката - като приятелска(аз съм на 49), така че не може да става дума за никакво засягане. По принцип и аз обмислях разместване на рафтове, но можете ли да си представите, че днес на обяд като се срещнах в обедната почивка с половинката и плахо й намекнах за евентуална хипотеза "местене и дори изхвърляне на някоя секция", останах като гръмнат, тя като сподели, че също отдавна си мисли за това. Думите й буквално бяха: "Трябва да взема 2-3 валериана предварително и да се реша да разчистя всички боклуци". Лошото е, че бюджета едва ще стигне за LCD, камо ли за нова мебелировка, че и за ремонт на стените.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Аз така и я приех критиката - като приятелска(аз съм на 49), така че не може да става дума за никакво засягане. По принцип и аз обмислях разместване на рафтове, но можете ли да си представите, че днес на обяд като се срещнах в обедната почивка с половинката и плахо й намекнах за евентуална хипотеза "местене и дори изхвърляне на някоя секция", останах като гръмнат, тя като сподели, че също отдавна си мисли за това. Думите й буквално бяха: "Трябва да взема 2-3 валериана предварително и да се реша да разчистя всички боклуци". Лошото е, че бюджета едва ще стигне за LCD, камо ли за нова мебелировка, че и за ремонт на стените.
    Е твоята е лесна - купуваш и една опаковка валериан и си готов
    Някои колеги тука не минават толкова евтино. Минимум нова пералня или съдомиална машина + бутилка Бейлис- за да преглътне жената по лесно промяната....
    Та на твоят проблем. Махаш две от секциите. Или ги разглобяваш - става лесно и бързо. Оставяш само долната част/шкафа/ - на нея ще поставиш телевизора.
    За книгите не се тревожи. Купуваш си едни рафтчета /или си правиш сам от останалите плоскости от секцията/и ги монтираш на стената над телевизора.
    В краен случай има антикварни книжарници които изкупуват книги.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

За книгите не се тревожи. Купуваш си едни рафтчета /или си правиш сам от останалите плоскости от секцията/и ги монтираш на стената над телевизора.
    В краен случай има антикварни книжарници които изкупуват книги.
    Засега реших после да му мисля. Нека първо да избера добичето. След това всичко ще се натъманява според него.

10. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Само едно последно питане. Казвате, че трябва да има пространство зад LCD-то и отстрани за циркулация на въздуха. Добре де, как стои тогава въпросът с окачването му на стена като картина - отзад няма да остане никакъв арълък?!

11. Тук е от
    May 2010

Чудя се между тези два модела LG 32LH3000 http://www.lg.com/bg/televizor-audio...r-32LH3000.jsp и PHILIPS 32PFL5404H http://www.consumer.philips.com/c/te...04h_12/prd/bg/ кой е по добрия а може и предложения от ваша страна но бюджета ми е 800лв знам че е малак.И мястото ми е малко за 32 инча.

12. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Само едно последно питане. Казвате, че трябва да има пространство зад LCD-то и отстрани за циркулация на въздуха. Добре де, как стои тогава въпросът с окачването му на стена като картина - отзад няма да остане никакъв арълък?!
    Стойките така са направени че никога не може да го залепиш за стената-остава ти място отзад а при положение ,че и отстрани е свободно няма никакъв проблем да е закачено като картина.Излишно се затормозяваш с тоя проблем според мен.Виждал съм по магазините вкарани в ниши или облечени изцяло с гипскартон лсд и пак си работят.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Е телевизора не се залепва с лепило за стената

Има си стойки на които се закача при които остава на поне 8см от стената. Единствено при новата система на окачване в Samsung Led 2010г модели растоянието е минимално

http://www.samsung.com/uk/consumer/t...tor&returnurl=

Системата за окачване на стена в C7000 - демонстрацията е върху плексигласов панел

двете метални шайби са монтирани на плексигласа/стената/

[img width=433 height=600]http://img215.imageshack.us/img215/980/image00158m.jpg[/img]

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Четенето на книги е вредно,гледането на телевизия здравословно!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Много хубаво не е на хубаво хайде сега малко оплаквания от собственици на телевизори Samsung
    http://www.consumeraffairs.com/home_...amsung_tv.html

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Цитат Първоначално публикувано от gepi
    Чудя се между тези два модела LG 32LH3000 http://www.lg.com/bg/televizor-audio...r-32LH3000.jsp и PHILIPS 32PFL5404H http://www.consumer.philips.com/c/te...04h_12/prd/bg/ кой е по добрия а може и предложения от ваша страна но бюджета ми е 800лв знам че е малак.И мястото ми е малко за 32 инча.
    За LG-то нищо не мога да кажа. По Коледа си купих PHILIPS 32PFL5404H след 4 часов избор и едномесечна теоретична подготовка. Трудно се избира телевизор с малко пари. Всеки вика дай още 100 лева и вземи еди какво си и така до безкрай. Аз съм доволен от телевизора. Гледам цифрова кабелна с вградения тунер и картината ме устройва напълно. Хващам и четири HD канала с перфектно качество. С вградения тунер картината е осезаемо по-добра от външния приемник, който закупих от кабелния доставчик. За тези пари има и недостатъци. Ъгълът на гледане не е много голям, но в къщи гледаме фронтално и не ни пречи. Макар, че модела е от 2009 година в момента цената е много добра и за хора с малък бюджет върши идеална работа. Забравих да спомена за USB плеера. Възпроизвежда снимки, МР3-ки и филми в avi-формат. Недостатък е, че не възпроизвежда субтитри и трябва допълнително да се вграждат във филма.
    Толкова от мен. Сигурно за 2-3000 лева могат да се купят перфектни телевизори, но всеки според способностите си.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе