Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 95 от 358 ПърваПърва ... 45859394959697105145 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,411 до 1,425 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Няма начин говорители с тези размери и разположение в плоските ТВ-та да дадат качествен саунд.Въпреки това има модели ,в които са постигнали отличен резултат / при тези обстоятелства/ ,който задоволява масовият потребител.Виждал съм хора дали хиляди за качествена звукова система ,които после намаляват басите, отрязват високите и оставят средните да те убият ...Е за този потребител звука на плоския телевизор е перфектен.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2009

ivodivo,защо закачваш и откачваш PC oт TV ми е много интересно ?
    Свържеш ли го един път и настроиш всичко добре ,няма какво да пипаш !!

А относно аудиото : Страхотен саунд имаха хубавите кинескопни и особено прожекционните телевизори защото имаше място за големи качествени високоговорители !!
    Колкото по-тънки стават телевизорите толкова нещата все повече се влошават и единствения начин е външна озвучителна система !!!
    Lazarus 18 e прав ! В ТМ продават от години едни дървени колонки 2.0 без субуфер за 49 лева / напромоция са на 39 лева /.
    Купил съм поне на десетина приятели и роднини такива !!!
    Резултатът е ....перфектен саунд /за цената разбира се /. Повечето вече не ги изключват защото звукът на телевизора им се струва трагичен !

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Sony BRAVIA KDL-40EX700
    http://www.fullhd.gr/images/stories/...0/SG203394.JPG
    Няма как говорители от този тип да изкарат хубав звук /5см на 2см/
    Сони, Панасоник, LG -поставят такива в долната част на моделоте си-насочени надолу
    Най-добрият звук сред телевизорите имат Philips 9-та серия /8 и 7 също/
    погледнете отзад на гърба им -имат пo 2 броя кръгли по 8см /в 9-та са 4 броя -2 средни и 2 нискочестотни/
    проблема че ако е монтиран на стена звука бие директно в стената

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Аз съм си пуснал звука през стерео усилвател, колоните са ми правени, като аз си ги доработвах едно време по собствен вкус. Сигнал получавам по НЧ от тунера на Stereo VCR. Трябва да ви кажа, че звукът от ефирната телевизия е ужасен! Изключение правят само новините...

6. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Gena_bs , явно има нещо да куца в системата ,или е от сигнала или от свързването !!!
    Преди 5 години гледах по-същият начин като теб и всичко си беше ОК !

7. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Между другото на Panasonic 42PV80 ,звукът е приличен ,говорителите са насочени напред ,има си бас и високи ,за телевизия става !!!
    За филми система с DTS декодер минимум !!!

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

мерси за полезната информация , разгледах ги тв'тата и си харесах 1 SONY : http://electra.bg/?act=show_prod&id=4386 ,

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Само звукът на HD каналите го бива и то през външна озвучителна система - на останалите програми е трагедия.

Звукът на SD програмите е орязан от към високи и ниски /както при радиостанциите/.

11. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Loreti
    ivodivo,защо закачваш и откачваш PC oт TV ми е много интересно ?
    Свържеш ли го един път и настроиш всичко добре ,няма какво да пипаш !!
    Грешката е моя понеже не уточних, че имах предвид лаптоп а не десктоп ПС! В случаи със стационарно ПС и не се налага да се отсъединява HDMI кабел няма нищо против ако и не се пипа да се прецакват драйвери...

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

Какво ще кажете за sony KDL-46V5500 да го купувам ли става ли за кабелна тв през двб-ц тунера коя година е модел някой знае ли ?

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от speka
    Какво ще кажете за sony KDL-46V5500 да го купувам ли става ли за кабелна тв през двб-ц тунера коя година е модел някой знае ли ?
    Модела е на година и нещо и става за кабелна през DVB-C. Пак зависи и от оператора ти защото понякога се налагат разни врътки да се хванат всички канали.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

какво имаш впредвид накой врътки да се бара по тв то нещо ли?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не, просто се налага сканиране по отделни честоти, но има и шанс да не хванеш някои канали. Това обаче важи за почти всички модели ТВ. Зависи много от оператора.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не, просто се налага сканиране по отделни честоти, но има и шанс да не хванеш някои канали. Това обаче важи за почти всички модели ТВ. Зависи много от оператора.
    добре защото гледам в метро го пуснали тоя модел на добра цена и мисля да го вземам пък квото стане

18. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от benedict
    А нима за 2 години качеството на дисплеите не се е подобрило? В общия случай, сравнявайки модели от една и съща серия, винаги има някакъв напредък в образа от година на година. Така че ако не продаваш нещо от сорта на Pioneer Kuro, не очаквай да вземеш за него пари като за нов телевизор.
    Привет
    Първо - не очаквам да взема пари за него като за нов телевизор. Ама никак даже. И никога не съм си правил подобни илюзии. Тъй като отложих продажбата на сегашния си модел за още една година, поради липса на подходящ заместител с диагонал поне 60 инча, ми е ясно, че подлежи на подаряване (ще е излязъл от гаранция с няколко месеца). Е, ще го подаря на някой роднина, който поне истински ще му се зарадва Откалибриран, с повишен контраст, въопште... друг телевизор, различен от това, което виждаш в магазина. Но... трябва да се съобразяваме с реалностите

Колкото до напредъка на картината (специално при LCD), това, което наблюдавам е твъъъърде бавен реален прогрес, дължащ се колкото на по-новите матрици, толкова и на по-нови видеопроцесори. Това, което наистина се вижда, е декларативна цифромания от производителите в гигантски мащаби - "Мега контраст, 100000:1 динамичен... " и други тем подобни зелени хайверчета в лъскави опаковки. Като поставиш уреда и измериш, особено при модели със стандартна подсветка - се вижда реалната ситуация - съвсем малък прогрес от степен, неприлично непокриваща се с декларациите. Известни очаквания се възлагат на UV2A, но мога да взема отношение едва след като имам възможност да проведа замервания.

А какво да кажем за един от особено важните показатели - вид на картината (контраст, цветопредаване) при гледане от ъгъл, различен от перпендикуляра към панела? Като изключим IPS-Pro, която извърши известен пробив в това направление, всички основни производители - Samsung, Sharp, AUO, CMO, LG засега сериозно се дънят в тази област спрямо очакванията.
    Та такива ми ти работи с картината. Съжалявам, че плазмите не ми допадат поради някои свои особености, иначе, що се отнася до картина, бих си взел един Панасоник... Тъй като нямам възможност да си взема лазерно Мицубиши...

P.S. Забравих да добавя (за кой ли път), че най-добрият телевизионен плеър на всякакви формати (надлежно свързан към Интернет), който познавам, е персоналния ми компютър, с добра HD видеокарта подключен през HDMI вход в телевизора...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе