Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 45 от 76 ПърваПърва ... 35434445464755 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: Биржа Баннеров T&M. 11 видов Рекламы. Купим ссылки

Цитат Първоначално публикувано от bokzzz Виж публикацията
    Здравейте,
    бихте ли споделили препоръки и мнения за телевизори със следните параметри:

37-40-42'' LCD или LCD LED
    FULL HD 1920x1080
    Motion Rate 200Hz
    Response time < 8ms
    USB, което да няма проблеми с mkv, .264, аудио и субтитри на кирилица
    Цена до 1000-1050лв.

Телевизорът ще се използва основно за цифрова ТВ, филми през USB/PC и от време на време някоя игра.
    Ако изчакам още малко, дали за Коледа ще паднат малко цените?
    SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    LG 42LM3400 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    LG 42LM3450 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    LG 42LS3400 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Цените ще паднат след нова година. Обикновенно през Септември и Октомври ги дигат, за да могат през Декември леко да ги свалят и по този начин да имитират промоции...

CEA - Consumer Electronics Industry Announces Ultra High-Definition
    http://www.koreatimes.co.kr/www/news...33_122606.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-10-12 в 19:07.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Да разбира се. Всичко е в една папка и е с едно име. Няколко пъти го сменях, като внимавах и разширенията да са както трябва. В случая субтитрите са srt. Наистина не очаквах проблем с LG. Аз затова махнах ПАНАСОНИКА, там беше страшно. Едно се преработва, друго не вижда и т.н. До сега не съм чувал някой да има проблем с LG, а и това е от най-новите модели...

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Странно е наистина - на компютър като пуснеш същия филм има ли субтитри , само не един или на всички филми е така ? Като натиснеш Q.Menu по време на възпроизвеждане имаш настройка на възпроизвеждане , картина и звук - в първото са опциите за звука и субтитрите (език , размер ,цвят).

5. Тук е от
    Oct 2012

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Здравейте, предстои ми покупка на телевизор. Бюджета е максмимум 1200-1300лв. и ще се гледа от около 2.5м. Ще се гледат предимно HD спортни канали(футбол), както и blu ray rip-ове(предимно вечер). Държа да има медия плейър, който да чете повечето формати и да няма проблем със субтитрите, поне за начало. По-нататък ще си взема външен. Добре е backlight bleeding-a и clouding-a(май е едно и също понятие) да е сведен до минимум. Да изкарва прилично черно. Изчетох доста и се спрях на следните модели:

1) SAMSUNG UE-40EH5450
    2) PANASONIC TX-L42E5E
    3) PHILIPS 42PFL4007H
    4) SAMSUNG UE-40ES6100
    5) PHILIPS 42PFL5507

Като ги гледах в магазина най-много ми харесаха SAMSUNG UE-40EH5450 и PANASONIC TX-L42E5E. Самсунга е на добра цена и изкарваше супер черно, но все пак има и 2та инча разлика, та се колебая.
    Някой ако може да помогне?

6. Member Аватара на Shienar
    Тук е от
    Jan 2010

Отговор: Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Ако ще купуваш Панасоника е добре да знаеш за разликата между 42E5E и 42ET5E - първият е с реални 50 Hz, а вторият със 100 Hz. Разбира се има и разлика в цената, но с обявеният ти бюджет почти се вместваш във вторият вариант - 1399 лв. към момента.

7. Тук е от
    Oct 2012

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Не, не съм се спрял твърдо на Панасоника. Гледам в Технополис са пуснали Panasonic 42ST50 - 1349лв. Четох доста добри отзиви за този модел. Единствено ме приетснява прогарянето на плазмите, което до каква степен е дразнещо и имали сигурен начин да се избегне? Някак си не ме блазни мисълта непрекъснато да се взирам за отпечатано лого или черни линии. След разработка 200-300 часа при продължително застояване на статично изображение ще се получили прогаряне? Също ако може мнение за някои от моделите на Самсунг в този ценови клас.

8.  

9. Member Аватара на Shienar
    Тук е от
    Jan 2010

Отговор: Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Дали ще си купиш плазма или LCD зависи и от това как смяташ да използваш телевизора. Аз лично избрах LCD, защото го използвам предимно като монитор. Всички тези менюта, иконки и т.н. статични обекти след известно време се отпечатват чудесно на плазмата. Същото е и ако ще се гледа дълго време един и същи канал - логото остава. Относно вграденият плейър (ET5E) - не съм го пробвал с всички формати, но от това, което съм му пускал не е имало нещо, което да не тръгне. Единствената особеност към момента е, че не плейва 3D субтитри, а само обикновени, но за мен това не е голямо главоболие - решението е предварително да ги вградиш в картината. Подсветката е равномерна, черното е нормално за LCD.

Като цяло съвета ми е следния - качи на една флашка малко съдържание (футболен мач, Full HD и 3D трейлъри, цветни заливки и т.н) и отиди да тестваш на място в магазина - телевизора, който ти хване окото ще е твоят

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

LG използва IPS дисплеи, за да измами пътниците, но подобни шеги могат да доведат до инфаркт, когато под краката с грохот внезапно се отвори виртуалната асансъорна шахта.

http://www.kes.org/index.do
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-10-12 в 21:43.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Препоръчайте някои модел ТВ на цена до 1000лв.
    Да е full HD и диагонал нещо в рамките на 42-46 инча. Аз съм се ориентирал към LED, но Вие ще кажете дали това е добър избор. Само, че не съм сигурен точно какъв LED (нали има с пълна подсветка) в смисъл искам по доброто (истинското) LED така да се каже. Вие ще кажете как точно беше наименованието и по какво се разпознава. Като марка съм се ориентирал към PANASONIC, ако има други по-малко "китайски" казвайте, че то с тия изнесени производства вече не знам какво е дереджето при марките. Приемам идеи всякакви само и само да се вземе нещо свястно за определения бюджет, който знам че е малък, но какво да се прави като живеем в бедна страна
    Ако има 3D би било добре само и там не съм сигурен кое е по-доброто нали има активно, пасивно надявам се да ми разясните с две думи.
    Ще се гледа почти всичко на телевизора, като спорт може би по-малко и ще бъде най-вероятно към цифровата на Vivacom.
    Към дизайна нямам никакви претенции, но колкото повече от модерните функции (като DLNA, USB и т.н.) има би било добре.
    Благодаря.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    tihog , нищо не се променило - това са си най-изгодните модели до 1000 лв (+-50лв)​.

п.п. Всъщност Самсунг-а са го вдигнали (пак) , но с онлайн поръчка е близо до търсената сума.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

да обаче тези са по 40 инча. Дали не може да се намери поне 42 инча за този бюджет?

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

2" ще са по-скоро загуба на качество.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    2" ще са по-скоро загуба на качество.
    ок може и да ги прежаля тези 2" и все пак ако има варианти за 42" може да ми кажете някои. А по повод въпросите ми за 3D - то (активно или пасивно) и за LED подсветката нещо да кажете. При тези модели, който ми казваш как е положението с тези неща?

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

И двата модела са с реални 100хц и с активно 3Д . При Самсунг подсветката е директ ЛЕД (т.е. зад панела) , а при Тошиба-та edgeLED - т.е. в рамката . Самсунг-а е с лесни и интуитивни менюта (бързи) , при Тошиба са малко по-странни , но също не е толкова зле. Плеъра на Самсунг е по-добър и има 2бр. 3Д очила в комплекта.

18. Тук е от
    Oct 2012

Реално каква е раѕликата 1920х1080 с 1366х768 ? При 3метра 42'' 46'' ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 76 ПърваПърва ... 35434445464755 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе