Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 44 от 76 ПърваПърва ... 34424344454654 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Здравейте ,искам да попитам от разстояние 5-7 метра колко инча тв. трябва да си взема и lcd или плазма да бъде?Ако ви е удобно да препоръчате някое моделче и понеже нямам много възможности може ли да са hd ,че са по евтини и по големи?Благодаря!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Ами кажи конкретна сума? По принцип си за 60"-80", ама цените не са ниски.

4. Тук е от
    Oct 2012

Гледам в Техномаркет 51 инча плазма самсунг за 1100 и 47 инча лсд филипс за 1200,60-80 инча няма да мога да си го позволя.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от emanchev Виж публикацията
    Не знам дали не е редно в този раздел на този прекрасен форум да фигурира и една класация на тв. моделите Това би улеснило много хора в избора им
    Свободен си да я направиш :rolleyes: Имай в предвид, че това изисква много труд и сравнения, като крайният резултат е доста субективен.
    Ако ти трябва помощ ще помагаме.

Цитат Първоначално публикувано от Papiloti Виж публикацията
    Здравейте!

Имам нужда от препоръките Ви за най-добър LCD телевизор със следната спецификация и изисквания:

• дисплей: 32"-40"
    • разрешение на дисплея: full HD (1920x1080)
    • бюджет: до около 900 лв
    • използване: изключително за телевизия към Булсатком (евентуално Blizoo)
    • приоритет на изискванията:
      • качествен панел
      • DVB-C тунер с CI-слот (за CAM модул)
      • добро скейлиране и образ при SD и HD с външен декодер (към Булсатком) или със собствен декодер (Blizoo):
        • при спорт и филми
        • добър контраст
        • добро ниво на черното

• 100 Hz
      • размер на дисплея, по-голям - по-добре
      • Ambilight (?)
      • достатъчно добър и обемен звук
      • LED backlight
      • достъпен на пазара в момента

• Никакъв приоритет за следните екстри:
      • WiFi
      • Internet
      • LAN
      • DLNA
      • USB
      • Player
      • 3D

Дали на пазара се намират добри телевизори за гледане на телевизия без екстри?
    Papiloti
    Тв с реални 100Hz за тези пари няма да намериш.
    http://www.technomarket.bg/products/...onic-tx-l32e5e
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-32es5500
    http://www.technomarket.bg/products/...ips-32pfl3807h
    http://www.technomarket.bg/products/...80/lg-42ls3400
    http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40hl933g

Цитат Първоначално публикувано от aleksibebov Виж публикацията
    Гледам в Техномаркет 51 инча плазма самсунг за 1100 и 47 инча лсд филипс за 1200,60-80 инча няма да мога да си го позволя.
    Добро предложение за парите си
    http://www.technomarket.bg/products/...sung-ps-51e530
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-10-12 в 18:18.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

За съжаление бюджетът ти е доста ограничен, за да вземеш нещо щo годе добро за това разстояние. Все пак, по-добре се напъни за 51е530 или най-добре 60" вариант:http://www.technomarket.bg/products/...sung-ps-60e530, че говорим за 7м.....
    Този пост е редактиран от pilot; 22-10-12 в 18:33.

7. Тук е от
    Oct 2012

Чувал съм ,че плазмите много харчели ток по 2киловата -дали плазмата е по добрия вариант от лсд?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от aleksibebov Виж публикацията
    Чувал съм ,че плазмите много харчели ток по 2киловата -дали плазмата е по добрия вариант от лсд?
    Чак пък 2киловата SAMSUNG Series 5 PS60E530 Full HD 60" Plasma TV at cheap prices | Pcworld

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2004

Здравейте,
    Най-после се реших да сменя стария CRT телевизор(21").
    Изискванията ми са никакви, гледам много малко телевизия, никакви филми - за 10 години не съм пускал нито един филм, в момента ползвам сателитна телевизия от БТК(Виваком). Общо взето телевизора в къщи не е никак важен за мен, но все пак трябва да го има.
    Нямам никакво желание да давам много пари при условията изброени по-горе.
    От форума научих че "размера има значение" и понеже нямам проблем с мястото, а от време на време телевизора се гледа от 5-6 метра се насочих към 40". Пак от форума, струва ми се, научих че LED подсветката не е кой знае какво предимство за качеството на картината в ниския клас.
    Напоследък в Метро виждам два модела Toshiba 40LV933 и Sony 40BX440 за по 718 лв. всеки.
    Някой може ли да ми каже кой от двата е за предпочитане при моите условия на ползване, ако въобще има някаква разлика между тях? Може би Тошибата е по-добра, защото без промоция е по скъпа с 40 лв? Живо ме интересува на Сони или на Тошиба са по "лесни", интуитивни менютата.
    Очаквам мнения, макар да знам че тук се обсъждат повече "джиджаните" телевизори, а не простите като тези двата.
    Ако някой има желание и смята, че може да ме убеди, че трябва да си купя по-скъп телевизор, сега е момента. Не бих казал че липсата на бюджет е проблем за мен, но не смятам че трябва да си купувам "най-доброто" при условие, че нямам нужда от него.

PS Много се съмнявам има ли нужда да сменям CRT-то .

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@ivboje, при изброените от теб неща няма смисъл да сменяш кинескопа ако си работи нормално.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Дори и само заради по-големия размер си заслужава. С тия 21" от 5 м. съм сигурен, че не разпознаваш физиономиите на хората на екрана.
    Все пак, ако имаш някакви по-приятни начини да похарчиш тези пари, си помисли по-добре дали ти е важно.

13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012

След няколко дневно четене из форума мисля че избрах моите два фаворита , но ще съм Ви благодарен ако изкажете и вашето мнение.
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-40ES6710
    ТВ LED LCD Philips 40PFL5507K -3D TV - Търговска верига "Зора"
    Като се има предвид че ще се гледа основно IPTV на Виваком, имам малко по големи предпочитания към втория.

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    От какво разстояние ще го гледаш, щото за 1700лв.:ТВ LED LCD Philips 46PFL5507K - 3D TV - Търговска верига "Зора"
    Да разбирам ли че Филипс-а е по добрият избор ?

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За 3 м 46" си за предпочитане пред 40" :D .

16. Тук е от
    Oct 2012

Здравейте, може ли някой да ми помогне пускането на субтитрите на LG42LM670S. Никога не съм очакмал че с LG ще имам проблем. Филмите ги чете перфектно, но въобще не вижда файла със субтитрите. Пробвах всичко. Имената на srt и видеото са еднакви, пробвах с 5 различни флашки... НИЩО. Опциите в допълнителното меню за настройка са неактивни... Телевизора има DIVX регистрация...
    Дани

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Сигурен ли си , че всичко в името е еднакво и ,че са в същата папка ?

18. Тук е от
    Oct 2012

Re: Биржа Баннеров T&M. 11 видов Рекламы. Купим ссылки

Здравейте,
    бихте ли споделили препоръки и мнения за телевизори със следните параметри:

37-40-42'' LCD или LCD LED
    FULL HD 1920x1080
    Motion Rate 200Hz
    Response time < 8ms
    USB, което да няма проблеми с mkv, .264, аудио и субтитри на кирилица
    Цена до 1000-1050лв.

Телевизорът ще се използва основно за цифрова ТВ, филми през USB/PC и от време на време някоя игра.
    Ако изчакам още малко, дали за Коледа ще паднат малко цените?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 76 ПърваПърва ... 34424344454654 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе