Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 46 от 76 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Мисля да купя Toshiba 32HL933G някой може ли каже какъв е input lag-a на този модел никъде в интернет не можах да намеря.Ще го ползвам за PS3 и ще свържа компютъра според вас добър ли е Телевизора (ако не какво бихте ми препоръчали) разполагам с бюджет до 700 лв.
    Кое според вас по добрия вариант да ново ЛСД нисък клас или второ употреба висок клас,както каза ще се ползва за PS3 и компютър

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

От вчера и аз станах собственик на PFL5507.
    В момента го разучавам, свързах изхода на слушалките към музикалната уредба.Друг начин не можах да открия.
    Клиповете от You Tube се плейват много добре през Wi-Fi мрежата.
    Опитах да използвам приложението MyRemote ,но телефона не може да открие TV-то.Нужна ли е някаква друга настройка освен Digital Media Renderer да е на позиция ON.

4. Тук е от
    Jul 2010

Изборът ми на ТВ до 900 лв, който ще се ползва основно за SD/HD телевизия, е Toshiba 40HL933G:

• цена в Metro: 798 лв
    • след включване на CAM-модула на Blizoo, образът, особено на HD каналите с висок bitrate, е отличен (в София)
    • жалко, че за да се гледа HD на Булсатком, ще трябва да се разчита на техния евтин применик
    • ако някой очаква описание на телевизора на български език, се лъже

5. Тук е от
    Oct 2012

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Когато отивам да взимам телевизора, мога ли да изисквам да ми го отворят и пуснат на място, за да го проверя за изгорели пиксели? Въобще да проверя дали всичко е ОК, така че да няма изненади като го тествам у нас.

6. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Отговор: Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от Stanislav Nalbantov Виж публикацията
    Когато отивам да взимам телевизора, мога ли да изисквам да ми го отворят и пуснат на място, за да го проверя за изгорели пиксели? Въобще да проверя дали всичко е ОК, така че да няма изненади като го тествам у нас.
    Задължително! По-принцип това е нормална практика на продавачите на телевизори - да се изпробва пред клиента и той да си го огледа...

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от Stanislav Nalbantov Виж публикацията
    Свали си ги от тук и ги качи на една флашка
    1080P Tests Photo Gallery by J. Vincent at pbase.com

Цитат Първоначално публикувано от Deniz Veizov Виж публикацията
    Мисля да купя Toshiba 32HL933G някой може ли каже какъв е input lag-a на този модел никъде в интернет не можах да намеря. Ще го ползвам за PS3 и ще свържа компютъра според вас добър ли е Телевизора (ако не какво бихте ми препоръчали) разполагам с бюджет до 700 лв.
    Кое според вас по добрия вариант да ново ЛСД нисък клас или второ употреба висок клас,както каза ще се ползва за PS3 и компютър
    За input lag-a не мога да помогна...Обикновено такива тестове се правят на телевизори от високият и средният клас.
    Виж и тези двата.
    SAMSUNG LE-32E420 :: LCD телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    LG 32CS460 :: LCD телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

AU Optronics (AUO), обяви 65-инчов телевизор с резолюция 4Kx2K (Ultra HD) и технология IGZO. С най-тънката рамка в света от 1 милиметър.

AUO - News Center

Имам една молба към съфорумците от Варна.
    Ако разполагате с части за компютър и може да прежалите някои от тях - пишете ми на лични. Нужни са ми да сглобя един компютър - нямам личен и постоянно тормозя близки и познати да пиша от техните. Малко е унизително, но нямам друг изход. Не мога да си позволя да си закупя, защото съм безработен.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-10-12 в 15:01.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Робърт Зон - организира втората част на Shootout 2012 в края на Ноември с OLED телевизор
    8th ANNUAL FLAT PANEL SHOOT-OUT - Page 23 - Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Papiloti Виж публикацията
    Изборът ми на ТВ до 900 лв, който ще се ползва основно за SD/HD телевизия, е Toshiba 40HL933G:

• цена в Metro: 798 лв
    • след включване на CAM-модула на Blizoo, образът, особено на HD каналите с висок bitrate, е отличен (в София)
    • жалко, че за да се гледа HD на Булсатком, ще трябва да се разчита на техния евтин применик
    • ако някой очаква описание на телевизора на български език, се лъже
    В Метро видя ли да продават TL933G и на каква цена ?

11. Тук е от
    Oct 2012

Здравейте, от доста време чета този раздел, а сега вече дойде време и да напиша нещо Искам да се консултирам с Вас като по-знаещи и по-разбиращи от мен относно техниката наречена ТВ. Спрял съм се на 37" размер на диагонал и съответно LCD (поради факта че плазмите започват от 42"). Ще се гледа мегаланска телевизия през HDMI вход и филми през USB вход или HDMI вход. За телевизията се търси добра поддръжка на динамични сцени или по-точно спорт (в частност футбол), а за USB филмите поддръжка на субтитри. Наскоро ходих в технополис и там видях Philips 37PFL6007K и бих искал да питам следното:
    1. какви са отзивите за този модел ТВ и ако някой има повечко впечатления моля да сподели
    2. като цена дали си заслужава, защото "набутват" някаква кафемашина, която съм сигурен не е подарък както пише и евентуално някой ако помни цената преди тази промоция каква е била само на тв-то, за да преценя дали да чакам коледа и евентуално понижение
    3. дали има проблем със зареждането на субтитри (четох че Philips са малко по-капризни в това отношение)
    4. като подсветка - дали се наблюдава неравномерното осветяване при тъмни картини
    5. какво евентуално бихте препоръчали в този ценови диапазаон като искам само да уточня че диагонал 37'' е този който ме интересува.

Предварително благодаря на отговорилите!

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Привет tesiv
    1. Приличен модел от средният клас /нисък контраст, 2-странен амбилайт...
    37PFL6007K/12 Philips 6000 series Smart LED телевизор 37PFL6007K 94 см (37") Easy 3D DVB T/C/S2 с Ambilight Spectra 2 и Pixel Precise HD - Philips Support
    2. 1599 лева - стара цена
    Philips 37PFL6007K телевизори - Цени, мнения, Philips тв магазини
    3. Не поддържа субтитри. Засега...
    4. Като при всяко LCD....въпрос на късмет.
    5. А какъв е проблема с по-големият диагонал ?
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E

Тази година Черният Петък, се пада на 23 Ноември....Да изчакаме и да видим дали нашите търговци ще влязат в час.
    HD Guru’s Black Friday 2012 HDTV Pricing Predictions | HD Guru

:rolleyes: заради урагана Санди...
    http://www.panasonic.com/promos/lear...70604_10022012
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-10-12 в 15:58.

13. Тук е от
    Oct 2012

hristoslav2, благодаря за конкретния и бърз отговор!

по т.3 - "засега" - това означава ли че се очаква някакво софтуерно решение за поддръжка на бг субтитри и няма ли някакъв начин дори и по-трудоемък да се прескочи това неподдържане?!?
    т.4 - подсветката на този модел е edge led - нали? или не съм разбрал правилно
    т.5 - 37" диагонал е максимума който може да преглътне секцията и от тази гледна точка се съобразявам с размера иначе бих се насочил към плазма 100%

Поздрави!

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

tesiv
    По точки
    3 - много съмнително. По-скоро не.
    След като производителите пуснат даден модел, вече не ги интересува да добавят екстри от такъв тип, освен ако не са ги били запланувани предварително.
    4 - правилно си разбрал
    5 - ееее...Ама много те мързи да вземеш инструментите и да "модернизираш" секцията... :rolleyes:
    Секцията се взима според размера на телевизора, а не обратното...

Един въпрос към останалите съфорумци. Кой от вас е регистрираният във hometheatershack от Нови Искър ?
    Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com - Googlemap ME
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-10-12 в 15:14.

16. Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    5 - ееее...Ама много те мързи да вземеш инструментите и да "модернизираш" секцията... :rolleyes:
    Секцията се взима според размера на телевизора, а не обратното...
    :D е да обаче секцията е факт пък и смяната от 26" на 37" си е забележителен скок нагоре

hristoslav, дали не ти се върти в главата някаква алтернатива на този телевизор... ?!?

17. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Ами той ти го е написал - P42ST50E

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Здравейте на всички. Първо бих искал да изкажа благодарност и възхищение от хората отделящи време за този форум, полезната информация, която споделят и най-вече професионалните съвети и препоръки, които изказват. Ето, че сега и аз бих искал да се възползвам от тази помощ. Предстои ми покупка на телевизор и много бих се радвал ако получа малко помощ и препоръки при избора му. Ето и някои от изикванията ми:
    - размер - 46"/47" - до 50", като по-скоро клоня към 47", тъй като по-голямото ще дойде и по-скъпо, а не мисля, че е много оправдано да се дават над 3000лв за ТВ.
    - много четох за пасивната и активната 3D технология и в крайна сметка мисля, че се спрях на пасивната, заради по-малкото натоварване и възможността да се гледа едновременно от повече хора без това да е свързано с допълнителни разходи. Също така не ми допада идеята за батерии, по-тежки очила и т.н.
    - на телевизора ще гледам често спортни предавания - най-вече футбол
    - отначало предвиждах да ползвам медия плеър-а на телевизора за гледане на филми и именно заради силните страни на LG се бях насочил към техните модели. Впоследствие обаче се откри възможност да си пускам филми през компютър и ако разликата между LG и друга алтернативна марка е огромна във вреда на LG-то, сериозно бих обмислил варианта да не е LG.
    - като източник на телевизонен сигнал засега предвиждам да ползвам БУЛСАТКОМ с техния HD приемник (жилището, в което се местя е окабелено и снабдено с тази апаратура и не предвиждам сменянето и поне на първо време до събирането на достатъчен брой негативи... )
    - доста коментари четох за качеството на картината, но да си призная не бих казал, че съм особено компетентен по този въпрос. В момента телевизора ми е 40" LCD SAMSUNG LE40B620 и честно казано ми изглежда доста добре. Не съм чел ревюта за този модел и дори нямам идея към кой клас точно спада - нисък, среден или над средния... Моля когато давате мнение за картината на някой от моделите, които ще ми препоръчате ако е възможно и имате информация да сравните картината именно с притежавания от мен Самсунг.
    Ето сега и по-конкретно за това към, което съм се насочил:
    Бях си харесал LG 47LM671S при това ще имам възможност да го взема за около 1980лв., но попаднах из форума на някои не много добри отзиви за шестата им серия и това доста ме разколебава...
    Вариант би бил и LG 47LM765S - като за него цената, на която мога да го взема е 2385лв. Сравнявах ги двата модела и видях някакви разлики, но не знам каква е тежестта им и заслужава ли си. Моля за компетентно мнение.
    Честно да си призная изкушавам си да мисля и за това - LG 47LM860V, като него мога да го взема за 2755лв.
    Има разлика в цената с първия цитиран от мен, но ако наистина си заслужава 8-ма серия на LG към момента имам възможност и при убедителни доводи - много бих му се радвал.
    Та така... Доста ми е легнало на сърце LG, заради достата екстри - това Motion Remote control, медия плеър-а и т.н. (които може би няма и да се използват на 100%), но бих казал, че съм разумен и бих обмислил и други алтернативи... От другата седмица предполагам, че Техномаркет ще имат нови промоции и цената на някои от моделите може и да се промени, но когато излезе новата промоция и се види дали има нещо интересно пак може да се коментира темата.

Ами това е общо взето като виждания и изисквания. Много бих се радвал да споделите мнения и препоръки, а особено ако и Hristoslav се изкаже по темата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 76 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 09:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 18:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 14:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 10:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе