Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 47 от 76 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от Vlado2D Виж публикацията
    Ами той ти го е написал - P42ST50E
    ами и аз съм го написал ...

Цитат Първоначално публикувано от tesiv Виж публикацията
    ......
    т.5 - 37" диагонал е максимума който може да преглътне секцията и от тази гледна точка се съобразявам с размера иначе бих се насочил към плазма 100%
    ....
    Поздрави!
    ама няма драма

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

pipobg
    Основната разлика м/у 765 и 860 мисля беше двуядрения процесор (който няма отношение към качеството на картината) и меджик дист. у-е с + гласов контрол - май по-оправданият избор е 765 . Може да погледнеш и http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-47PFL6007K , но въпреки добрата му картина и + Амбилайт (много полезен , особено за IPS панели) е добре да видиш как се работи с менютата , че за мен са си най-слабата част в моделите на Филипс.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

pipobg
    SAMSUNG LE40B620 - по спомен това беше модел 550 в корпус на 6-та серия/ тоест в горната граница на ниският клас
    Трите посочени от теб - подредени според моите виждания.
    1. LG 47LM860V
    2. LG 47LM765S
    3. LG 47LM671S
    Да уточня - не съм почитател на LG, така че не очаквай похвали...
    860 - нямам подробни наблюдения, но едва ли подобренията са толкова големи спрямо по-низшите модели.
    В шеста серия не ми харесва сканиращата подсветка - евтино решение за подобряване на моушън резолюцията.
    Мигащата подсветка на цял екран е за предпочитане - поне имитира цели кадри, а не на парчета като сканиращата....

Ето ти още няколко предложения...

50''
    SAMSUNG UE-50ES6710 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    SAMSUNG UE-50ES6100 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

47''
    PANASONIC TX-L47ET50E :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    PHILIPS 47PDL6907K/12 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    PHILIPS 47PFL6907K :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

46''
    SAMSUNG UE-46ES6800 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Благодаря за изказаните мнения, но в първоначалните си изисквания бях заложил пасивно 3Д. Именно поради тази причина самсунг и панасаник посочен от Hristoslav отпадат като вариант. Каква точно е разликата м/у двата Philips и те с активно или пасивно 3D са? Също така бих искал да попитам ако знаете - наличието на сателитен тунер прави ли възможно гледането на Булсатком без използване на техния приемник. И още един въпрос - при използване на приемник на булсатком свързан с HDMI кабел функцията за запис на предаване активна ли е или тя се отнася само за сигнал през някой от тунерите. При условие, че варианти остават Philips и LG какво бихте препоръчали?
    Този пост е редактиран от pipobg; 02-11-12 в 08:44.

6. spinus
    Guest

6te se kupuva tv. Tozi:LG 42LM660S :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria , ili tozi:https://www.technopolis.bg/b2c/detai...NIC-TX-L42ET5E. Edinia e s podaraci, drugia e ot renomirana marka. Daite savet.
    Izviniavam se za latinicata, no PC-to ot koeto pi6a e bez kirilica. Blagodaria vi predvaritelno.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

pipobg
    Не може да гледаш Булсат с вградения сат. тунер - не предлагат СА модули за тяхната кодировка . Няма да можеш да правиш запис от външен източник , само от вградените цифрови тунери . 6-та серия на Филипс е с пасивно 3Д (ползват панели на ЛГ), като разликите са в дизайна - предимство е Амбилайта , но лично за мен , софтуерно не са на ниво (дори и с всички кусури на ЛГ в тая област :D ). Аз може би бих избрал 765 - като картина не съм видял разлика с 860 (май и не съм чел за такава) - трябва за си прецениш дали си заслужава по-високата цена за второстепенни опции . Може би пък при определени ситуации двуядрения процесор ще е нужен - примерно бъдещо ползване на стрийминг услуги .

п.п. Абе ако парите не са проблем - вземай 860 .

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

А да попитам още малко... Тъй като в момента имам телевизор и покупката не ми е супер спешна да попитам - какви са тенденциите с наближаване края на годината? Цените склонни ли са към намаление или по-скоро не се очаква такова... Просто ако имате някакви впечатления от други години. Благодаря

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Очаквам ноември да ги вдигнат , че после да има "коледни промоции" ...

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pipobg Виж публикацията
    Благодаря за изказаните мнения, но в първоначалните си изисквания бях заложил пасивно 3Д. Именно поради тази причина самсунг и панасаник посочен от Hristoslav отпадат като вариант. Каква точно е разликата м/у двата Philips и те с активно или пасивно 3D са? Също така бих искал да попитам ако знаете - наличието на сателитен тунер прави ли възможно гледането на Булсатком без използване на техния приемник. И още един въпрос - при използване на приемник на булсатком свързан с HDMI кабел функцията за запис на предаване активна ли е или тя се отнася само за сигнал през някой от тунерите. При условие, че варианти остават Philips и LG какво бихте препоръчали?
    Разликата между двата филипса е в дизайна на корпусите. Двата са с пасивно 3Д.
    За Булсатком - само с техният приемник. Вграденият сателитен тунер може да ползваш сами със Сателайт БГ или Виваком.
    Функцията за запис, е активна само при използването на вградените в телевизора тунери.

Цитат Първоначално публикувано от spinus Виж публикацията
    6te se kupuva tv. Tozi:LG 42LM660S :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria , ili tozi:https://www.technopolis.bg/b2c/detai...NIC-TX-L42ET5E. Edinia e s podaraci, drugia e ot renomirana marka. Daite savet.
    Izviniavam se za latinicata, no PC-to ot koeto pi6a e bez kirilica. Blagodaria vi predvaritelno.
    spinus
    Така предложени са на кантар. Аз лично съм с лек превес за вторият.

Цитат Първоначално публикувано от pipobg Виж публикацията
    А да попитам още малко... Тъй като в момента имам телевизор и покупката не ми е супер спешна да попитам - какви са тенденциите с наближаване края на годината? Цените склонни ли са към намаление или по-скоро не се очаква такова... Просто ако имате някакви впечатления от други години. Благодаря
    В последните 3-4 години
    През Ноември вдигат леко цените, за да могат през Декември да ги свалят и така да имитират промоции.

В линковете долу има ценови графики
    http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p...7k-p114984448/
    http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p...7k-p117468942/
    http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p...e5e-p79401955/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-11-12 в 16:21.

12. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Трябва да се взима телевизор за пенсионер да се гледат сериалчета от БУЛСАТ. Кой от двата телевизора да избера LG 32CS460 или TOSHIBA 32ЕL933G

13. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от qazxsw Виж публикацията
    Трябва да се взима телевизор за пенсионер да се гледат сериалчета от БУЛСАТ. Кой от двата телевизора да избера LG 32CS460 или TOSHIBA 32ЕL933G
    Нито един от двата. Един 21" CRT е напълно достатъчен за целите ти. Дори сериалчетата ще се виждат по-добре.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Нито един от двата. Един 21" CRT е напълно достатъчен за целите ти. Дори сериалчетата ще се виждат по-добре.
    Няма проблем, кажи кой CRT???

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Няма проблем, кажи кой CRT???
    Еее , като е пенсионер дай да му вземеш черно-бял ?! В момента масово всички телевизии преминават към 16:9 , а CRT са все малки размери 15-21" , като сложи на 16:9 ще остане една лентичка екран . Хората в третата възраст имат намалено зрение и колкото по-голям екран толкова по-добре .
    Иначе и двата модела са ниски серии в един клас , гледай в магазина , кой има по-добър ъгъл на гледане .

17. Member Аватара на ronnie72
    Тук е от
    Dec 2009

TOSHIBA 32EL933G

18. Тук е от
    Oct 2012

Здравейте,
    та ситуацията е следната :-) Търси се телевизор (изненадах ви, нали :-)). Разстоянието за гледане ще е около 2,5-3 метра, но искам да му хвърлям и по някой поглед и от кухнята, т.е. разбирайте около 5 метра. Мислих, четох, мислих и май ми се върти някакъв размер около 46-7 инча. Бюджета е около 2000-3000 лева (препоръчително да се държим към долната граница, но не задължително). Предпочитания към марки - ами май да не е Самсунг(всеки луд с номера си). Телевизора не ми трябва спешно(някъде след около 2-3-4 месеца някъде), така че мога да изчакам и за някоя добра оферта или намаление по празниците :-) Предпочитам да е ЛСД, а не плазма, ама и аз не знам защо :-) Та, моля за съвети. Благодаря предварително :-)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 76 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе