Blu-ray плейър (HDMI)
Вграденият плейър (USB)
Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))
Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)
Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)
pipobg
Основната разлика м/у 765 и 860 мисля беше двуядрения процесор (който няма отношение към качеството на картината) и меджик дист. у-е с + гласов контрол - май по-оправданият избор е 765 . Може да погледнеш и http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-47PFL6007K , но въпреки добрата му картина и + Амбилайт (много полезен , особено за IPS панели) е добре да видиш как се работи с менютата , че за мен са си най-слабата част в моделите на Филипс.![]()
pipobg
SAMSUNG LE40B620 - по спомен това беше модел 550 в корпус на 6-та серия/ тоест в горната граница на ниският клас
Трите посочени от теб - подредени според моите виждания.
1. LG 47LM860V
2. LG 47LM765S
3. LG 47LM671S
Да уточня - не съм почитател на LG, така че не очаквай похвали...
860 - нямам подробни наблюдения, но едва ли подобренията са толкова големи спрямо по-низшите модели.
В шеста серия не ми харесва сканиращата подсветка - евтино решение за подобряване на моушън резолюцията.
Мигащата подсветка на цял екран е за предпочитане - поне имитира цели кадри, а не на парчета като сканиращата....
Ето ти още няколко предложения...
50''
SAMSUNG UE-50ES6710 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-50ES6100 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
47''
PANASONIC TX-L47ET50E :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
PHILIPS 47PDL6907K/12 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
PHILIPS 47PFL6907K :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
46''
SAMSUNG UE-46ES6800 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Благодаря за изказаните мнения, но в първоначалните си изисквания бях заложил пасивно 3Д. Именно поради тази причина самсунг и панасаник посочен от Hristoslav отпадат като вариант. Каква точно е разликата м/у двата Philips и те с активно или пасивно 3D са? Също така бих искал да попитам ако знаете - наличието на сателитен тунер прави ли възможно гледането на Булсатком без използване на техния приемник. И още един въпрос - при използване на приемник на булсатком свързан с HDMI кабел функцията за запис на предаване активна ли е или тя се отнася само за сигнал през някой от тунерите. При условие, че варианти остават Philips и LG какво бихте препоръчали?
Този пост е редактиран от pipobg; 02-11-12 в 08:44.
6te se kupuva tv. Tozi:LG 42LM660S :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria , ili tozi:https://www.technopolis.bg/b2c/detai...NIC-TX-L42ET5E. Edinia e s podaraci, drugia e ot renomirana marka. Daite savet.
Izviniavam se za latinicata, no PC-to ot koeto pi6a e bez kirilica. Blagodaria vi predvaritelno.
pipobg
Не може да гледаш Булсат с вградения сат. тунер - не предлагат СА модули за тяхната кодировка . Няма да можеш да правиш запис от външен източник , само от вградените цифрови тунери . 6-та серия на Филипс е с пасивно 3Д (ползват панели на ЛГ), като разликите са в дизайна - предимство е Амбилайта , но лично за мен , софтуерно не са на ниво (дори и с всички кусури на ЛГ в тая област :D ). Аз може би бих избрал 765 - като картина не съм видял разлика с 860 (май и не съм чел за такава) - трябва за си прецениш дали си заслужава по-високата цена за второстепенни опции . Може би пък при определени ситуации двуядрения процесор ще е нужен - примерно бъдещо ползване на стрийминг услуги .
п.п. Абе ако парите не са проблем - вземай 860 .![]()
А да попитам още малко... Тъй като в момента имам телевизор и покупката не ми е супер спешна да попитам - какви са тенденциите с наближаване края на годината? Цените склонни ли са към намаление или по-скоро не се очаква такова... Просто ако имате някакви впечатления от други години. Благодаря
Очаквам ноември да ги вдигнат , че после да има "коледни промоции"...
Разликата между двата филипса е в дизайна на корпусите. Двата са с пасивно 3Д.
За Булсатком - само с техният приемник. Вграденият сателитен тунер може да ползваш сами със Сателайт БГ или Виваком.
Функцията за запис, е активна само при използването на вградените в телевизора тунери.
spinus
Така предложени са на кантар. Аз лично съм с лек превес за вторият.
В последните 3-4 години
През Ноември вдигат леко цените, за да могат през Декември да ги свалят и така да имитират промоции.
В линковете долу има ценови графики
http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p...7k-p114984448/
http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p...7k-p117468942/
http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p...e5e-p79401955/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-11-12 в 16:21.
Трябва да се взима телевизор за пенсионер да се гледат сериалчета от БУЛСАТ. Кой от двата телевизора да избера LG 32CS460 или TOSHIBA 32ЕL933G
Еее , като е пенсионер дай да му вземеш черно-бял ?! В момента масово всички телевизии преминават към 16:9 , а CRT са все малки размери 15-21" , като сложи на 16:9 ще остане една лентичка екран . Хората в третата възраст имат намалено зрение и колкото по-голям екран толкова по-добре .
Иначе и двата модела са ниски серии в един клас , гледай в магазина , кой има по-добър ъгъл на гледане .
Здравейте,
та ситуацията е следната :-) Търси се телевизор (изненадах ви, нали :-)). Разстоянието за гледане ще е около 2,5-3 метра, но искам да му хвърлям и по някой поглед и от кухнята, т.е. разбирайте около 5 метра. Мислих, четох, мислих и май ми се върти някакъв размер около 46-7 инча. Бюджета е около 2000-3000 лева (препоръчително да се държим към долната граница, но не задължително). Предпочитания към марки - ами май да не е Самсунг(всеки луд с номера си). Телевизора не ми трябва спешно(някъде след около 2-3-4 месеца някъде), така че мога да изчакам и за някоя добра оферта или намаление по празниците :-) Предпочитам да е ЛСД, а не плазма, ама и аз не знам защо :-) Та, моля за съвети. Благодаря предварително :-)