Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 48 от 76 ПърваПърва ... 38464748495058 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2012
    Живее в
    София

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от shogo Виж публикацията
    Здравейте,
    та ситуацията е следната :-) Търси се телевизор (изненадах ви, нали :-)). Разстоянието за гледане ще е около 2,5-3 метра, но искам да му хвърлям и по някой поглед и от кухнята, т.е. разбирайте около 5 метра. Мислих, четох, мислих и май ми се върти някакъв размер около 46-7 инча. Бюджета е около 2000-3000 лева (препоръчително да се държим към долната граница, но не задължително). Предпочитания към марки - ами май да не е Самсунг(всеки луд с номера си). Телевизора не ми трябва спешно(някъде след около 2-3-4 месеца някъде), така че мога да изчакам и за някоя добра оферта или намаление по празниците :-) Предпочитам да е ЛСД, а не плазма, ама и аз не знам защо :-) Та, моля за съвети. Благодаря предварително :-)
    Добре е да кажеш какви функционалности на телевизора те интересуват и би ползвал.Да речем смарт,3Д(пасивно или активно),медиен плеър
    и също така каква е осветеността на помещението ,откъде идва дневната светлина което има връзка с това как предпочиташ да си гледаш телевизора (в затъмнени условия или на осветление).Иначе можеш да помислиш и за по-голям екран особено ако гледаш качествен сигнал.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Телевизора ще го ползвам главно за телевизия :-) Гледам доста спорт :-) Също така мисля да пускам и хд филми от компютъра. Помещението е доста осветено с цели три прозореца. Светлината би трябвало да идва отстрани - нещо в рамките на 150-180 градуса. Разбира се има вариант щори и пердета, но по принцип помещението е доста осветено. Кабелната още не съм я избрал, ако може да препоръчате и такава с по качествен сигнал(става въпрос за Бургас). За интернет не миля да го ползвам :-) Главно ще го гледам от малкото разстояние и затова ми се струва, че по-големият размер, ще се окаже неподходящ :-)

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Щом ще е след 2-3-4 месеца не виждам никакъв смисъл да ти препоръчваме телевизори, които първо, не е ясно дали ще ги има на пазара, или ще е останала някоя прашасала мостра по рафтовете и второ, не е ясно на каква цена ще се предлагат.
    Просто информацията, която ще ти дадем сега, няма да е актуална след толкова време, а и догодина февруари-март месец ще започнат да излизат новите модели. Иначе в този момент и с този бюджет си отвсякъде за една 50 инчова плазма (Panasonic ST50/GT50), въпреки голямата осветеност на помещението, което не е толкова голям проблем.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Здравейте! От доста време си избирам 3Д телевизор. Първоначално се спрях на Philips над 7 серия. Но сега съм разголебан между LG 42LM660 и Philips 42PDL6907. Помогнете ми за избора. Може и нещо друго да е. Благодаря предварително!

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от nils Виж публикацията
    Здравейте! От доста време си избирам 3Д телевизор. Първоначално се спрях на Philips над 7 серия. Но сега съм разголебан между LG 42LM660 и Philips 42PDL6907. Помогнете ми за избора. Може и нещо друго да е. Благодаря предварително!
    Над 7-ма серия са 8-ма и 9-та. Като разлика в картината между 7 и 8 няма. Виж, при 9-та вече има. 7,8,9-та серия са с VA тип матрица, докато ЛГ и Филипс 6-та серия са с IPS. Затова, трябва да започнеш от матриците, защото разликите между двата типа е съществена.
    Този пост е редактиран от pilot; 05-11-12 в 20:55.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2012

Имам съмнения че над 50 инча, ще ми е твърде близо и ще виждам картината малко размазана :-) Иначе Лг-то не изглежда зле :-)
    Имам въпрос и относно Шарповете. В далечната 2006-та си купих 32ка и все още си работи и си е пушка и тъй да се каже съм им малко фен :-)
    Искам да попитам и за тези двата:

SONY KDL-46HX850+2X TDG-BR750

SONY KDL-46HX920BAEP

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Щом ще е след 2-3-4 месеца не виждам никакъв смисъл да ти препоръчваме телевизори, които първо, не е ясно дали ще ги има на пазара, или ще е останала някоя прашасала мостра по рафтовете и второ, не е ясно на каква цена ще се предлагат.
    Просто информацията, която ще ти дадем сега, няма да е актуална след толкова време, а и догодина февруари-март месец ще започнат да излизат новите модели. Иначе в този момент и с този бюджет си отвсякъде за една 50 инчова плазма (Panasonic ST50/GT50), въпреки голямата осветеност на помещението, което не е толкова голям проблем.
    Като знам колко бързо се наканвам по добре да започна от рано. Нещо не съм фен на плазмите, въпреки добрата им картина :-) Ако ме питаш защо не мога да ти отговоря :-)

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Мда, труден си...:rolleyes: Явно, трябва сам да си отговориш на някои въпроси... 50ST50 e най-доброто в момента, като цена/картина/размер.
    Това Сони хич не е лошо, като картина, като цена ти решаваш...
    За Шарп...И аз имам един от 2009г. Мисля, че това е последната златна реколта...От 2010г. насам я поразвалиха с тип подсветка, матрици с жълт цвят...
    Този пост е редактиран от pilot; 05-11-12 в 21:17.

11. Тук е от
    Oct 2012

Кое от двете Сонита и има ли голяма разлика между тях?

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

За 850, модел 2012г, въпреки че е с Edge led, което е "-", но според мен има по-добра картина от 920, което е топ модел 2011г. Нещо с "Local dimming"-a не са го докарали и има "halo" ефект, особено под ъгъл.

13. sve
    sve е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

Метро има оферта за SHARP 40LE510 - 892.00 лв и същия модел 32" - 846,00 лв.
    Какво е мнението Ви за тези тв? В момента си търся 32-40" ще се гледа само цифрова тв и двд много рядко.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от sve Виж публикацията
    Метро има оферта за SHARP 40LE510 - 892.00 лв и същия модел 32" - 846,00 лв.
    Какво е мнението Ви за тези тв? В момента си търся 32-40" ще се гледа само цифрова тв и двд много рядко.
    Това не е Шарп, а Вестел и то много стара мостра.

16. Тук е от
    Nov 2012

Кой е по-добър PHILIPS 40PFL5507K или LG 42LM640S като картина и подсветка защото ще е в помещение без пряка светлина.За дечурлигата е така,че предполагам и 3D-то леко тежи ,но много леко- мисля ,че ще им мине мерака за седмица .

17. Тук е от
    Apr 2006

Здравейте мнения заPHILIPS 32PFL6007K

18. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте,
    Помагам в избора на ТВ за приятел и ще се радвам и вие отново да ми помогнете, че напоследък нямам много време за ровене и четене, изпуснал съм какви модели са излезли и са актуални.
    Та накратко:
    - търси се хубав телевизор, екстрите (3D, player, etc) не са важни, определено е важна картината, ще се гледа цифрова с Булсат, спорт, филми
    - ще се ползва в голям светъл хол (мисля че LCD/LED ще е добре), директно от 2-2,5м и леко странично от около 4, така че предполагам IPS матрица за широк зрителен ъгъл ще е подходяща.
    - като размер мисля 42" - 47"
    - бюджет до към 1500 лв
    - марки: аз съм фен на Panasonic, иначе се приемат всякакви предложения за Philips, Samsung и другите добри производители, предпочитам да са модели от 2012
    - обикновенно ноември има хубави промоции за цени и гаранции (аз така си взех моя Пани с 5г гаранция), ако някой е чул и видял нещо, да казва кога е момента за покупка, не е спешно, но предполагам преди Коледа трябва да се случат нещата.

PANASONIC TX-L42E5E ще се справя ли със спорта с тези 3х50Hz?
    PANASONIC TX-L42U5E или да заложа на класиката с LCD
    или да се ходи към 3D PANASONIC TX-L42ET5E или дори PANASONIC TX-L42ET50E ?

Благодаря предварително!
    Този пост е редактиран от barezz; 08-11-12 в 17:29.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 76 ПърваПърва ... 38464748495058 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе