Страница 17 от 91 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 1361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори 2011 - част 1/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    LG 42LD465 1099лв - като сложиш 10% отстъпка се получава
    http://www.technomarket.bg/products/09084353/lg-42ld465
    Това изглежда доста добре, а от плазмите нищо ли не струва до тези пари?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Цитат Първоначално публикувано от ittierre
    Това изглежда доста добре, а от плазмите нищо ли не струва до тези пари?
    PANASONIC TX-P42X20E
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p42x20e

4. Member
    Тук е от
    Aug 2009

от написаното да разбирам ли че от двата модела- samsung-ue-46c7000 или toshiba 46WL768
    тошибата е за предпочитане за момента? Плазмите съм зачеркнал защото ще се гледа в светло помещение.Точно за 3Д тв.съм се спрял защото от 1 месец снимам с 3д видеокамера а нямам подходящ телевизор.
    Стоп кадър от видеокамерата и същия кадър преобразуван анаглифно съответно намалени . Който има очила да гледа
    Прикачени изображения Прикачени изображения

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Здравейте!Моля ,ако някой има впечатления от PHILIPS 47PFL3605 -цена 1198лв. в Метро да ги сподели.Интересува ме как се представя на SD сигнал и става ли за гледане на спорт? До преди няколко дни бях убеден,че моя телевизор е LG 42 LD750,но сега вече се замислям....Дали не е по-добре да взема по-голям диагонал и отделно медиа плеър за филми?Дайте съвет!

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivbel
    Здравейте!Моля ,ако някой има впечатления от PHILIPS 47PFL3605 -цена 1198лв. в Метро да ги сподели.Интересува ме как се представя на SD сигнал и става ли за гледане на спорт? До преди няколко дни бях убеден,че моя телевизор е LG 42 LD750,но сега вече се замислям....Дали не е по-добре да взема по-голям диагонал и отделно медиа плеър за филми?Дайте съвет!
    Не те съветвам да вземаш 3-та серия на PHILIPS...Лично аз не харесвам картината на моделите от тази серия сглобена на базата на евтин китайски видеопроцесор...Виж го наживо - отдели 1 час време в магазина и ги помоли да ти пуснат някое DVD с бързи сцени.

7. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте. Първо искам да благодаря на всички за полезната информация в този форум.
    Второ моля за помощ. За коледа съм решил да си подаря LCD. За момента съм се спрял на два модела:
    1) LG 32LD750;
    2) PHILIPS 32PFL5625H.
    Спрял съм се на тях защото търся 32 инчов LCD с качествена матрица и процесор, който да ползвам основно за гледане на (първоначално) ефирна телевизия и филми от PC.
    Моля за препоръки.
    Ще съм много благодарен и на отзиви от тези които са си купили тези модели.
    А също така и ако имате по-добри предложения за 32 инчов LCD за около 1100 лв +- 50 лева.
    Предварително благодаря на всички.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Бюджетът ти бил без таван... ,а пък ти се свиди да си вземеш Panasonic TX-P50VT20E
    http://www.technomarket.bg/products/...-tx-p50vt20e-a

Добре си разбрал ,3D-то не си струва парите. Все още няма добро предлагане и разнообразие от заглавия/да не говорим за 3D телевизия у нас .......куцо и сакато, кой разбрал ,кой не разбрал се юрнали да купуват 3D и LED. Харчат пари ,като разпрани за излишни екстри ,които няма да ползват а и не знаят как-после иди и разправяй ,че имало имало криза....

Samsung PS-50C7000 - лично на мен много ми хареса този модел-гласувам ЗА.

Ако толкова много е важно за теб това 3D - погледни бюджетният модел PANASONIC TX-P42GT20E
    http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-p42gt20e
    Честно казано днес поогледах един LED 55C7000 в 3D режим и отново се разочаровах след вчерашната епопея със Sony-то. Образът този път не беше толкова тъмен след слагането на очилата, но първо, че имаше яко ghosting и второ - отново flickering. Отделно само топ моделите като че ли са в промоция с някакви очила, така че като цяло отписах 3D-тата и не искам да ставам жертва на маркетинговите лайна. Току що се връщам от Tron в новото IMAX Digital и определно това ще бъде мястото, което ще посещавам за 3D (заедно с Арена, разбира се) в следващата година-две.

Колкото до P50VT20E точно това не мисля, че е оптимален избор, защото като цяло 4 бона за телевизор ми се струва безмислено. Едва ли ще ми предложи и 10% по-добра картина от модели за по 2к... най-много някоя излишна екстра, за която трябва да отделям време само и само да оправдая покупката. Точно за това съм се ориентирал някъде около 2к (плюс-минус) и може би наистина изказването ми за "без таван" не беше на място.

Сега ще поразгледам още малко предложенията на Samsung на всички фронтове и ако не избера може би ще е плазма на Panasonic.

10. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте,след като отлагах известно време и цените паднаха/или поне така си мисля/ ето че дойде и моят ред за покупка на телевизор.Днес пообиколих магазините и се спрях на няколко модела, като се надявам вие да ми препоръчате кой да взема.Става въпрос за бюджет около 2000 лева и разстояние на гледане 3-3,5 метра.Ще се използва предимно за телевизия и спортни предавания и HD филми.Ето и моделите на които се спрях:

1.Toshiba 46 SL733G
    2.LG 47 LD750C
    3.Samsung LE 46C650
    4.Samsung UE 46C5000
    и накрая две плазми на които не разбрах точно каква е разликата.

5.Panasonic TX P50G20E
    6.Panasonic TX P50G20ES

Благодаря предварително.

11. Тук е от
    May 2009

От днес съм горд собственик на LG 42LD750

За 1259 лева мисля че няма конкуренция, досега съм си играл с него, всичко много ми харесва, дано да няма проблеми, препоръчвам го на всеки, който се колебае какво да си купи за празниците.

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от thetycoon

За 1259 лева мисля че няма конкуренция, досега съм си играл с него, всичко много ми харесва, дано да няма проблеми, препоръчвам го на всеки, който се колебае какво да си купи за празницитe
    Честито!!!А от къде го взе на тази цена?Нормално си е 1399лв.???

13. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте!LG 32LE7500 заслужава ли си?5 г. гаранция ,local dimming и добър usb плеър.Диагонала ми е достатъчен!

14.  

15. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivbel
    Цитат Първоначално публикувано от thetycoon

За 1259 лева мисля че няма конкуренция, досега съм си играл с него, всичко много ми харесва, дано да няма проблеми, препоръчвам го на всеки, който се колебае какво да си купи за празницитe.
    Честито!!!А от къде го взе на тази цена?Нормално си е 1399лв.???
    Взех го с промоцията 10% отстъпка, ако си абонат на Виваком ТВ и си спестих 140 лева. Добре че баба ми мина на тяхната телевизия октомври с договор на мое име, за да спестя някой лев сега. Таксата за една година на базовия им пакет е 102,90, така че за телевизори от 1000 лева нагоре е доста изгодно. Ако си на друг оператор можеш да спестиш таксата за един допълнителен приемник или дори да я поръчаш на адреса на някой роднина, при всички положения нищо не губиш. Даже за телевизори в диапазона 2000-3000 е направо задължително дори и сателитната чиния да ти седи като украса 1 година пак ще си икономисал 100-200 лева

16. Тук е от
    Nov 2010

към hritolsav2

Отидох в ТМ и ТП с намерение да закупя SONY KDL-40EX508 или PANASONIC TX-L42G20ES/ по твой съвет/, обаче шефът на отдел аудио/видео в ТП, който ми е познат ме навива, че нито един от двата не отговаря по качество на картината на плазмата PANASONIC TX-P42G20ES за ефирен или цифров сигнал от нашите кабеларки и канали и е с класи над много LCD-та в този ценови диапазон. Аз се бях отказал от плазмата поради факта, че не искам да робувам на ТВ-то си със специални настройки, поддръжка, защита от прогаряния и т.н. Също така екстри като WiFi, DLNA, USB и други подобни не представляват интерес за мен. Но при положение, че цените са идентични, дали си заслужава повече плазмата, като качество на матрица и картина съответно или да си взема "по-непретенциозно" LCD. Предварително благодаря за отделеното време. Весели празници на всички

17. Тук е от
    Dec 2010

18. Тук е от
    Dec 2010

тази 5 год. гаранция на LG за пренебрегване ли е пред накой с по- добри характеристики. ТВ ще се гледа на Булсатком

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 91 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1469
    Последно: 12-11-11, 20:01
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе