Това изглежда доста добре, а от плазмите нищо ли не струва до тези пари?Първоначално публикувано от hristoslav2
Това изглежда доста добре, а от плазмите нищо ли не струва до тези пари?Първоначално публикувано от hristoslav2
PANASONIC TX-P42X20EПървоначално публикувано от ittierre
http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p42x20e
от написаното да разбирам ли че от двата модела- samsung-ue-46c7000 или toshiba 46WL768
тошибата е за предпочитане за момента? Плазмите съм зачеркнал защото ще се гледа в светло помещение.Точно за 3Д тв.съм се спрял защото от 1 месец снимам с 3д видеокамера а нямам подходящ телевизор.
Стоп кадър от видеокамерата и същия кадър преобразуван анаглифно съответно намалени . Който има очила да гледа
Здравейте!Моля ,ако някой има впечатления от PHILIPS 47PFL3605 -цена 1198лв. в Метро да ги сподели.Интересува ме как се представя на SD сигнал и става ли за гледане на спорт? До преди няколко дни бях убеден,че моя телевизор е LG 42 LD750,но сега вече се замислям....Дали не е по-добре да взема по-голям диагонал и отделно медиа плеър за филми?Дайте съвет!
Не те съветвам да вземаш 3-та серия на PHILIPS...Лично аз не харесвам картината на моделите от тази серия сглобена на базата на евтин китайски видеопроцесор...Виж го наживо - отдели 1 час време в магазина и ги помоли да ти пуснат някое DVD с бързи сцени.Първоначално публикувано от ivbel
Здравейте. Първо искам да благодаря на всички за полезната информация в този форум.
Второ моля за помощ. За коледа съм решил да си подаря LCD. За момента съм се спрял на два модела:
1) LG 32LD750;
2) PHILIPS 32PFL5625H.
Спрял съм се на тях защото търся 32 инчов LCD с качествена матрица и процесор, който да ползвам основно за гледане на (първоначално) ефирна телевизия и филми от PC.
Моля за препоръки.
Ще съм много благодарен и на отзиви от тези които са си купили тези модели.
А също така и ако имате по-добри предложения за 32 инчов LCD за около 1100 лв +- 50 лева.
Предварително благодаря на всички.
Честно казано днес поогледах един LED 55C7000 в 3D режим и отново се разочаровах след вчерашната епопея със Sony-то. Образът този път не беше толкова тъмен след слагането на очилата, но първо, че имаше яко ghosting и второ - отново flickering. Отделно само топ моделите като че ли са в промоция с някакви очила, така че като цяло отписах 3D-тата и не искам да ставам жертва на маркетинговите лайна. Току що се връщам от Tron в новото IMAX Digital и определно това ще бъде мястото, което ще посещавам за 3D (заедно с Арена, разбира се) в следващата година-две.Първоначално публикувано от hristoslav2
Колкото до P50VT20E точно това не мисля, че е оптимален избор, защото като цяло 4 бона за телевизор ми се струва безмислено. Едва ли ще ми предложи и 10% по-добра картина от модели за по 2к... най-много някоя излишна екстра, за която трябва да отделям време само и само да оправдая покупката. Точно за това съм се ориентирал някъде около 2к (плюс-минус) и може би наистина изказването ми за "без таван" не беше на място.
Сега ще поразгледам още малко предложенията на Samsung на всички фронтове и ако не избера може би ще е плазма на Panasonic.
Здравейте,след като отлагах известно време и цените паднаха/или поне така си мисля/ ето че дойде и моят ред за покупка на телевизор.Днес пообиколих магазините и се спрях на няколко модела, като се надявам вие да ми препоръчате кой да взема.Става въпрос за бюджет около 2000 лева и разстояние на гледане 3-3,5 метра.Ще се използва предимно за телевизия и спортни предавания и HD филми.Ето и моделите на които се спрях:
1.Toshiba 46 SL733G
2.LG 47 LD750C
3.Samsung LE 46C650
4.Samsung UE 46C5000
и накрая две плазми на които не разбрах точно каква е разликата.
5.Panasonic TX P50G20E
6.Panasonic TX P50G20ES
Благодаря предварително.
От днес съм горд собственик на LG 42LD750
За 1259 лева мисля че няма конкуренция, досега съм си играл с него, всичко много ми харесва, дано да няма проблеми, препоръчвам го на всеки, който се колебае какво да си купи за празниците.
Честито!!!А от къде го взе на тази цена?Нормално си е 1399лв.???Първоначално публикувано от thetycoon
Здравейте!LG 32LE7500 заслужава ли си?5 г. гаранция ,local dimming и добър usb плеър.Диагонала ми е достатъчен!
Взех го с промоцията 10% отстъпка, ако си абонат на Виваком ТВ и си спестих 140 лева. Добре че баба ми мина на тяхната телевизия октомври с договор на мое име, за да спестя някой лев сега. Таксата за една година на базовия им пакет е 102,90, така че за телевизори от 1000 лева нагоре е доста изгодно. Ако си на друг оператор можеш да спестиш таксата за един допълнителен приемник или дори да я поръчаш на адреса на някой роднина, при всички положения нищо не губиш. Даже за телевизори в диапазона 2000-3000 е направо задължително дори и сателитната чиния да ти седи като украса 1 година пак ще си икономисал 100-200 леваПървоначално публикувано от ivbel
към hritolsav2
Отидох в ТМ и ТП с намерение да закупя SONY KDL-40EX508 или PANASONIC TX-L42G20ES/ по твой съвет/, обаче шефът на отдел аудио/видео в ТП, който ми е познат ме навива, че нито един от двата не отговаря по качество на картината на плазмата PANASONIC TX-P42G20ES за ефирен или цифров сигнал от нашите кабеларки и канали и е с класи над много LCD-та в този ценови диапазон. Аз се бях отказал от плазмата поради факта, че не искам да робувам на ТВ-то си със специални настройки, поддръжка, защита от прогаряния и т.н. Също така екстри като WiFi, DLNA, USB и други подобни не представляват интерес за мен. Но при положение, че цените са идентични, дали си заслужава повече плазмата, като качество на матрица и картина съответно или да си взема "по-непретенциозно" LCD. Предварително благодаря за отделеното време. Весели празници на всички
От няколко дни съм пред дилема. Кой от тези ?
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...BE%D1%80%D0%B8
Моля за помощ.
тази 5 год. гаранция на LG за пренебрегване ли е пред накой с по- добри характеристики. ТВ ще се гледа на Булсатком