Страница 21 от 91 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 1361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори 2011 - част 1/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

ЗДР.
    Някой знае ли с каква матрица са LG 32LD650?

2.  

3. Тук е от
    Dec 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Здравейте и от мен, не разбирам много от tv,някои може ли да ми каже + и - на LG LD750?Докато не прочетох форума мислех, че знам какво искам 100Hz,USB,LED, а сега съм малко объркана .Моля за помощ искам 32"TV -за светла стая,основно за гледане на филми-до 1500лв. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

4. Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от RIPSTER
    Моят избор се сведе до Samsung LE-46C650 или Panasonic TX-P50G20E, но съм доста раздвоен по-скоро заради минусите им. Първо Самсунга е със 100 лв по-скъп, има доста лаг (а по някое време ще го ползвам за гейминг), също така доколкото четох образът не е шарпнат на 100% и по-лошото няма опция. Като най-голям минус ми се сториха настройките на Motion Plus. В магазина ги помолих да изключат 100-те херца, защото при филм не ми трябва. Изключиха въпросния Motion Plus и картината стана ок, но при много бързи карди се наблюдаваше frame dropping. После в няколко ревюта четох за този проблем, но въпреки това казват, че е най-доброто, което може да се предложи и това ме озадачи. Може би с по-финна настройка нещата се оправят? За Panasonic-a също имам една-две тревоги. Първо, като се доближих до него в магазина от задната страна се чуваше леко бучене, къде от самия ТВ, къде от вентилаторите. В магазина е шумно и въпреки това го чувах, а какво остава за вкъщи? Второ, да очаквам ли тези перки отзад скоро да започнат да скърцат заради праха, както редовно се случва при PC-тата. Трето, там изобщо не успяхме да намерим опция за смяна на херците. Тествах го с филм и го нямаше ефекта "теленовела", но въпреки това не съм възхитен от факта, че няма опция за промяна (или има, но не я открих).

Като цяло прочтох доста ревюта и двата телевизора яко ги препоръчват, но поне за мен тези особености са доста важни и някак изпадам в още по-голяма дилема. Кое според вас би бил по-добрият избор, като пак казвам - ще се ползва само за HD филми и гейминг?
    Херците на Panasocnic-a се изключват от Intelligent Frame Creation Pro.
    Бученето при 42G20 в къщи не го усещам. Нов ми е и не знам как ще е след няколко месеца...

Сперед мен филми и гейминг само плазмата ще те задоволи! Аз също го ползвам затова и имах 2 седмици безсънни нощи докато избера тв-то си...

5. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от lubopitka*
    Здравейте и от мен, не разбирам много от tv,някои може ли да ми каже + и - на LG LD750?Докато не прочетох форума мислех, че знам какво искам 100Hz,USB,LED, а сега съм малко объркана .Моля за помощ искам 32"TV -за светла стая,основно за гледане на филми-до 1500лв. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
    От приблизително една седмица го имам и съм много доволен. Менюто е лесно и много добре структурирано, има много настройки, дистанционното също е много добро. Картината е супер, през флашката ми тръгват всякакви формати, връзвах го и с лаптопа през HDMI. Netcast е голяма зарибявка, гледам си клипчета в youtube и т.н. За първи път си купувам техника, на която още не съм и намерил кусур, всичко е много добре изпипано. Единственият минус е че са вдигнали цената със 100 лева от миналата седмица.

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от lubopitka*
    Този модел е много добър и е подходящ за светло помещение поради матовия панел. За тези пари можеш да вземеш 42" размер ако разстоянието ти е над 2.5м . Като минус може да се посочи липсата на подръжка на DTS звук от вградения медия плеър(съдържание с такъв звук трябва да се конвертира в друг стандарт предварително) , но иначе плеъра е достатъчно добър и само тези в Самсунг ги превъзхождат именно заради DTS.

7. Тук е от
    Nov 2010

kiko1975
    Здравейте. Имам питане относно "живота" на LG32LE5300,SAMSUNG UE- 32C5000 и PHILIPS32PFL5625H. Доста рових в интернет и рабрах че зависи от матрицата, но за съжаление само това. Ако някой знае моля за информация. LSD без лед подсветка на цена около 1000 лв. по-дълъг живот ли имат от 30000 ч.
    Изпиши в гугъл за живота на телевизори с LED u CCFL подсветка като зададеш превод на чуждестранни страници и ти излилза всичко както за самата технология, така и за продължителността им на живот.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kiko1975
    Здравейте. Имам питане относно "живота" на LG32LE5300,SAMSUNG UE- 32C5000 и PHILIPS32PFL5625H. Доста рових в интернет и рабрах че зависи от матрицата, но за съжаление само това. Ако някой знае моля за информация. LSD без лед подсветка на цена около 1000 лв. по-дълъг живот ли имат от 30000 ч.
    Живота на видеопанела /матрица с подсветка/ зависи от живота на подсветката/матрицата може да изкара и 50-60 години/. LED подсветката има различна продължителност според производителите. Миналата година изписваха между 30000 и 50000 часа. Тази година гледам че Sharp пишат 100 000 часа живот. Но какво означават тези 100 000 часа ?? Продължителност на светене ?? Като се има в предвид ,че с течение на времето яркоста им пада ,едва ли ще имаш добра картина след изтичането на 50000 часа.
    Това ,разбира се не трябва да те тревожи ,50000 часа живот са си 17 години работа на телевизора...Едва ли ще го ползваш толкова. След 7-8 години ще го смениш с нов. Освен ако не смяташ да те погребват с него...

10. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте! Предстои ми закупуване на нов телевизор на цена около 1000-1200 лева . Ще се гледа от 2.5 метра в стая без много светлина. Ще се гледа на него много футбол от кабелната и нета , доста филми от лаптопа и от време на време игра на Pro Evolution Soccer за по 2-3 часа.
    За сега клоня леко към плазма или по-конкретно съм се спрял на следните модели :

PANASONIC TX-P42S20E - 1349лв - надхвърля бюджета но е първия ми избор поне за сега

PANASONIC TX-P42U20E - 1149лв - идентичен но с 400 Hz , заслужава ли си да дам 200лв отгоре само за 600Hz

За тези пари които мога да отделя избора ми за LCD е следния :

SAMSUNG UE-37C5000 - 1199лв - 37" LED LCD на добра цена

PHILIPS 42PFL5405H - 1199лв - LCD 42'' на прилична цена

Не знам какви са матриците и кои модели са сполучливи, и кое като технология ще е най-добре спрямо бъдещата екплоатация , затова моля някои от иначе доста знаещите хора във форума каквито виждам че има да коментира и помогне в избора.

11. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Погледнете какво значат коледните оферти-остъпки http://www.wen-store.net/

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008

Здравейте!
    Можете ли да ми препоръчате телевизор до към 600лв - 26".
    Телевизора ще се ползва в кухня окачен високо на стената, почти залепен за тавана, така че за предпочитане е ъгъла на гледане да е добър, ще е почти срещу прозореца. За момента ще се използва с Булсатком, ако това има значение. Чета че е хубаво да има цифров тунер,но не държа да има USB.
    Мерси предварително!

13. Тук е от
    Nov 2004

Да опитам и аз!
    Иска ми се едно ново TV, но не мога да избера. Парите са до 2300лв.
    Ще се гледа основно SD TV/булсатком, в бъдеще може да се включим и във HD пакета им/заради NG и Discovery/, филми DVD&Divx от home cinema Philips скарт/HMDI. Държа за мрежова свързаност и добър плеер със BG субтитри. Мисля да го включа в дом. мрежа и да закача един външен хард. Отделно и компа ще е в мрежата.
    Ще се гледа от около 2.5м до 2.8м.-мерено от стената зад TV-то. проблем е, че отстеща точно има голям прозорец и осветява цялата стая. Така, че не съм сигурен за плазма. Иначе едни приятел ми препоръчва плазма: http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-p42g20e. Прочетох за минусите му: DTS, слаб плеер и т.н. и съм разколебах.
    от Samsung:
    http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40c6000 : не мога да разбера дали е 100Hz или не.
    http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40c6500
    Каква е разликата? Първия е на шаси на 5 серия, а втория на 6, т.е. по- висок клас, така ли е?
    Кой да вземем? Първия е 1800лв. на промоция, а втория е 2160лв. За още 40лв: http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40c7000.
    Направо съм разтроен..........

14.  

15. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Ivantt, Моделите на които си се спрял са с гланцов панел ,та не знам как ще е през деня с отраженията от този прозорец.Прецени добре !

16. Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Ivantt, Моделите на които си се спрял са с гланцов панел ,та не знам как ще е през деня с отраженията от този прозорец.Прецени добре !
    А има ли от този клас TV със матов?

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от b_i_l
    ЗДР.
    Някой знае ли с каква матрица са LG 32LD650?
    погледни последната колонка от таблицата
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456649

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от ivbel
    svetlio1

Ще го смена тоя скарт и ще видя дали има промяна.Интересува ме какво е нивото на сигнала при теб?При мен е 66dBm.Ako ги викна да го усилят малко дали ще има подобрение?
    Нивото на сигнала на техните Делти /имам2 бр./ варира на различните транспондери от 45-9 до 59% на единия тунер /сплитери и дълъг кабел , ще го оправям скоро/ и от 65 до 79% на другия , а C/N е около 39dB .Подобрение може да има ако вдигнат битрейда - сега варира от 1.900 до 6.000 ,което не е добре.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 91 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1469
    Последно: 12-11-11, 19:01
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 19:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 21:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 17:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 14:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе