Страница 36 от 91 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори 2011 - част 1/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

nkd, благодаря ти!

2.  

3. Тук е от
    Jan 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Здравейте експерти!

Решили са вкъщи точно днес да се купува телевизор и изборът е PHILIPS 32PFL5605H, http://www.techno-mix.com/LCD-LED-te...FL-5605-H.html , но на мен по ми се иска да бъде PHILIPS32 PFL 6605 H или 7605 и то не само заради външния вид (жена съм). Моля ви кажете има ли смисъл да изберем някой от по-скъпите модели? Четох, рових се, но разполагам с много малко време и не мога да намеря данни през коя година са излезли моделите т.е. поне да разбера кой е по-нов модел, ако не друго.
    пп. Преди време започнах да чета миналогодишната тема донякъде, та да вляза малко в час, но сега вече стана спешно та реших да питам направо

даа, ей сега видях темата за Филипс и поне абревиатурите и годините на производство ще ми се изяснят ... надявам се

4. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте попитах в една друга тема но нямаше отговор дано тук някой може да помогне .
    Проблемът е в това , че "Сила на звука" стои само в едно полужение "0" . Опитвам да усиля чрез дистанционното но не успявам .....колкото и пъти да натисна бутона за усилване силата на звука стои си стои на "0" . Върнах заводските настройки на телевизора но няма оправяне . Мисля че дистанционното е наред понеже като натисна бутон V- , V+ лентата "Сила на звука" се появява . Телевизора е нов на около месец модел: Panasonic TX-P46S20E . Имате ли идея от какво може да е ?

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

От бутоните на самия телевизор пак ли дава 0 ?

6. Тук е от
    Oct 2008

Да туко що пробвах
    Иначе телевизора никога не е включван към кабелна ,навъртял съм му 330 часа само на филми от Пуканката ми . Чудя се дали е за сервиз ...

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Изключи от мрежата за известно време и пак пробвай .Да уточним 0 да разбираме ,че звук не се чува ?

8.  

9. Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Изключи от мрежата за известно време и пак пробвай .Да уточним 0 да разбираме ,че звук не се чува ?
    Да , никакъв звук не се чува звука е на 0 . Снощи го изключих от мрежата и така е престоял около 10 часа . Днес нямаше разлика .

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Май ще трябва да го носиш в магазина или сервиза ,ако е нов под 7 работни дни трябва направо да ти го подменят .

11. Тук е от
    Oct 2008

Купих го преди около месец , ще изчакам още седмица ако не намеря решение ....сервиз . Благодаря за вниманието

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Здравей DIORSTOYANOV. Имах един такъв проблем с телевизор който няма нищо общо със LCD тата даже мисля че пусках тема тук да питам. Беше едно малко телевизорче. И то така - загуби говор и само на 0 ла стои колкото и да усилвам. Част от подменютата бяха изчезнали също (можеш да провериш и това) и се беше сменил системния език. Казаха че било от пренапрежение на мрежата - ремонта ми излезе 35 лв. (не знам какво са правили) - споделям просто защото ми се стори индентичен проблема нещо явно е прецакало паметта.

13. Тук е от
    Oct 2008

sevdo2000 Има логика да е от това . Имам и друг проблем ,не съм от София ,а и изхвърлих кашона на телевизора и сега не знам как да пренеса телевизора до магазина от който го купих ( цум-техномаркет ) . Предполагам че даже и да нямам оригиналния кашон гаранцията ми не отпада ?

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от DIORSTOYANOV
    sevdo2000 Има логика да е от това . Имам и друг проблем ,не съм от София ,а и изхвърлих кашона на телевизора и сега не знам как да пренеса телевизора до магазина от който го купих ( цум-техномаркет ) . Предполагам че даже и да нямам оригиналния кашон гаранцията ми не отпада ?
    Ами по принцип е проблем за кашона при някои марки.Проблем има и в невъзможноста те да го закарат в сервиза за ремонт без да гарантират нараняването му.Затова се изисква кашона да се пази.Ако ти откажат в сервиза прием без кашона се разбери в магазина да наемеш един от техните на мострите срещу капаро от 50лв примерно и след като излезе от сервиза им го връщаш кашона в магазина и си прибираш парите.Пробвано е и работи затова ти давам такава идея.А може и без кашон да го вземат всичко си зависи от тях

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

DIORSTOYANOV,кашона ще ти трябва, ако го връщаш в магазина за смяна ,мисля че в сервиза няма да има проблем , но хубаво е да се знае, че до края на гаранцията трябва да се пази както кашона така и окомплектовката. Всъщност Техномаркет- ЦУМ вече не съществува , закрит е. Веригата е яко на загуба сменя собствениците и скоро може и други магазини да затворят.

17. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Кашона се пази понеже ако примерно тв-то е Сони техния сервиз няма нищо общо със сервиза на Тм и ако трябва да пътува до най близкия град /сервиз/никой няма да поеме риск да го вземе без кашон както казах по време на транспорта ако стане нещо с него не поемат вина.Затова Сони и Филипс,....изискват за сервиза оригинална опаковка-да се предотвратят транспортни дефекти.

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Много ми е интересно в другите страни не се ли развалят телевизорите, тази простотия със запазването на кашона само тук я откривам. Като се е повредила стоката да се оправят както си искат - проблемът си е на магазина.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 91 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1469
    Последно: 12-11-11, 20:01
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе