Страница 40 от 98 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Току-що забелязах, че ТМ са заредили отново Toshiba 40XV733, та явно ще го има още известно време за търсачите на най-изгодни телевизори

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

firehorse
    D630, D650, D679 няма да се появят в България. Мисля да попитам Христофор Петков/самсунг/ - според мен изгубиха много с това си решение.
    На пръв поглед сравнението изглежда така.
    D650 = D5500
    http://www.samsung.de/de/Privatkunde...specifications
    http://www.samsung.com/ru/consumer/t...=specification

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Днес имах малко време за губене и в ТМ Бургас обърнах повече внимание на някои модели - меко казано бях сериозно впечатлен от http://www.technomarket.bg/products/...ung-ps-51d8000 - огромна разлика с поставения до него 51D490 , http://www.technomarket.bg/products/...toshiba-55zl1g - много добро 3Д и картина ,но също така сериозна цена и бях много изненадан от много добрата картина /ХД/ и особено 3Д на http://www.technomarket.bg/products/...56/lg-47lw570s /удобни и леки очила / ,-ще е доста добър избор при поне леко сваляне на цената .

5. Тук е от
    Aug 2011

Мога ли да помоля за малко помощ? Харесал сам си за новата каща Samsung UE55D7000. Дизайна е убийствен. Това което видях като картина в магазина направо ме хварли в оркестъра. Изглежда жестоко. Но... Четох някои мнения, че имало някакав вид Bleeding по ръбовете на телевизора. Предимно гледам филми и много спорт. Дали тези мнения не са много взискателни и струва ли си да дам една торба пари за този телевизор. Благодаря ви предварително

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Добре дошъл в форума !

Като имаш съмнения , някаква алтернатива имаш ли ? Не вярваш ли на очите си , че искаш мнение ?
    А защо не плазма ? Цените при тях за голям екран са по-ниски !

7. Member
    Тук е от
    Feb 2008

me4opuh,
    добър ник си си избрал - "колкото повече, толкова повече"

При положение, че ще си купуваш телевизор за 5000 лв. смятам няма да ти откажат да го пуснете в някоя тъмна стая, за да провериш лично има ли такъв проблем. Просто пускаш черен екран и усилваш яркостта и контраста. Но тъй като Самсунг хитруват, по-добрия вариант е да пуснеш финалните надписи на някой филм.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от me4opuh
    Мога ли да помоля за малко помощ? Харесал сам си за новата каща Samsung UE55D7000. Дизайна е убийствен. Това което видях като картина в магазина направо ме хварли в оркестъра. Изглежда жестоко. Но... Четох някои мнения, че имало някакав вид Bleeding по ръбовете на телевизора. Предимно гледам филми и много спорт. Дали тези мнения не са много взискателни и струва ли си да дам една торба пари за този телевизор. Благодаря ви предварително
    Ето това се нарича Bleeding в lcd телевизорите
    [img width=800 height=600]http://img149.imageshack.us/img149/7241/2005fpwwr9.jpg[/img]
    Понеже посветката е по рамката ,а често сглобката на дифузъора и отражателя във фабриката е некачествена се получава този ефект. Тествай го още първата вечер след покупката ,като му пуснеш черна заливка или тъмни кадри от някой филм. Може да го подмениш с друга бройка до 3 дни след покупката.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Честно казано, и особено при 5000 лв., никога не бих рискувал да си го пробвам вкъщи та след това да го връщам. Първо, не съм намерил закона, в който ясно да ми е дадено право да подменям стоката, а дори и да има такова, този проблем не се счита за дефект на стоката. Ходи се разправяй после.

11. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Честно казано, и особено при 5000 лв., никога не бих рискувал да си го пробвам вкъщи та след това да го връщам. Първо, не съм намерил закона, в който ясно да ми е дадено право да подменям стоката, а дори и да има такова, този проблем не се счита за дефект на стоката. Ходи се разправяй после.
    Това щях да пиша и аз Може да се върне до 3 дена само при дефект! Т.е. доста трябва да поспориш да докажеш че това е дефект.... Единственото безусловно връщане (по закон) до 7 дена е ако си сключил сделка ИЗВЪН магазин... Т.е. пазарувал online... Т.е. теоретично в този случай може да си тестваш на тъмно, светло с жената , съседката и ако не ти хареса да го върнеш до седмица Теоретично За това по-добре тествай в магазина по всички възможни начини

Ето цитатът от КЗП за връщане на стока:

"Какво да прави потребителят с промишлена стока, която не задоволява потребностите му? Занася я в магазина в 3 дневен срок, но там няма аналогична стока, с която би могла да се замени. Може ли в този случай да се съгласи на замяна със съвсем друга стока?

Потребителят има право на рекламация при:
    • Констатирани липси
    • Дефекти на стоката
    • Несъответствие с обявения размер
    • Несъответствие с обявената търговска марка
    Замяната е възможна само ако стоката се връща в неповреден и чист вид, с опаковка, маркировъчни обозначения и документи по продажбата, само при условие, че търговецът се съгласи (по закон не е задължен). Потребителят трябва да се задоволи с вече закупената стока. "

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Вече е коментирано ,че може да го върнеш и подмениш с друга бройка от същият модел до 3 дни след покупката. Във форума има поне 20 такива случая. Що се отнася до тестването в магазина трудно ще убедиш персонала да го вкарате в склада и да тествате на тъмно- освен ако управителят не ти е приятел.

В действителност трябва да се направи ремонт във всички вериги за телевизори

- трябва да са изложени в отделно помещение с регулируемо осветление/реостатен ключ/
    /така ще може да намалиш или изключиш осветлението нацяло за да тестваш или да видиш как ще изглежда картината вечер/

- клиентите да имат достъп до дистанционо за съответният модел ,за да прегледат менюто и настройките
    /така ще придобият по-добра представа ,за възможностите на телевизора и дали менюто е интуитивно и разбираемо за тях/

- изложени каталози на всяка марка + място където да седнеш и да почетеш
    /така ще им стане ясна разликата между отделнит серии и модели/

- няколко източника на сигнал - включително кабелна и ефирна телевизия
    /за тестване и по-добра предства за картината от различно растояние/

Hitachi планира да аутсорсва производството на TV
    http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1312880496

13. Тук е от
    Jan 2010

Тук става дума за 5000 левов ТВ и ако прочетеш мнението на КЗП което постнах "ако търговеца се съгласи"... Т.е. едно е да подмениш ТВ за 1000 кинта които имат по 100 в магазина друго е да се смени по-голям (който най-вероятно) е единствения в магазина.... За това и аз смятам, че Lance е прав да съветва да не не се разчита много-много на тези три дена..... Просто няма такъв закон.... А се разчита на милостта и настроенията на търговеца дали жена не му е дигнала кръвното сутринта....

14.  

15. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте!След повече от двуседмично образоване в света на ТВ-тата вече съм доста навътре в нещата и знам за какво иде реч,а преди това бях много бос на тази тема :default Понаучих много неща благодарение на този прекрасен форум! Единствения проблем е,че все още не съм си купил ТВ Ходих да купувам LG 42LE5500,но се оказа,че са останали само мостри в цяла България ... Бях разглеждал и LG 42LV5500 и SAMSUNG UE-40D6000 http://www.technopolis.bg/b2c/detail...E-40D6000,но не успях да ги видя на живо и затова реших пак да поискам вашето мнение,преди да ходя на място в друг град! Нека ако някой има такъв или има конкретни впечатления от модела,плюсовете и минусите на LG 42LV5500 http://www.technopolis.bg/b2c/detail...80-LG-42LV5500 и SAMSUNG UE-40D6000 да сподели мнение,че има още десетина дена от промоцията и вече трябва да решавам ! Благодаря на всички предварително и се извинявам ако съм станал досаден с моите питания Наистина избора е страшно труден и вече се обърках напълно Мисля от тези двата модела да взимам единия най късно до 5-6 дена

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И двата телевизора са добри , но Самсунг-а има по-добър плеър / пуска и ДТС / ие 3Д , но пък LG-то е с по-голям размер на екрана ! Като цени са еднакви почти и сам трябва да избереш кое е по-важно за теб !
    На мен лично ми стига 40" ТВ и бих си купил Самсунг-а ! Но това не значи , че LG-то не става , напротив , и то е доста добро и модерно , но без 3Д , ако въобще те вълнува това - мен не ме вълнува , засега !

17. Тук е от
    Aug 2011

искам да помоля за съвет м-у:
    panasonic l42s20
    lg 42ld450
    lg 42ld650
    друг е вапроса дали ще намеря нови бройки
    това е което съм избрал до 1000 лв., но може и жие да предложите друго на същите марки

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Добре дошъл в форума !

LG 42LD650 !! Определено !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 98 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе