Страница 82 от 95 ПърваПърва ... 3272808182838492 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,216 до 1,230 от общо 1415
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от icefire
    Питането е още отворено - давайте съвети. Днес пак ги гледах, като че ли на LCD-то картината повече ми допадаше.
    Много силно ме интересува плазмата как се справя на светло? Не става дума за директна слънчева светлина, но примерно как е положението следобед, когато грее слънце в стаята, макар и не в/у телевизора, но все пак е много светло?
    Рanasonic-tx-p42gt30 - ако изчакаш 20 дена ще излeзe ST50
    При мен /V20/ и стая с югозападно изложение, картината избледнява. Става за гледане, но като пусна щорите всичко си идва на мястото.

2.  

3. Тук е от
    May 2012

Здравейте,
    Нов съм във форума и нямам никакъв опит с телевизори , не разбирам от параметри и прочие .
    В момента съм в процес на избор на телевизор около 32" или нагоре в рамките на 600-700 лева ми е бюджета(ако няма добри предложения до 800 но повече не мога да дам)
    Нямам нужда от най-новите глезотии,нито претенции дали да е старичко LCD или LED
    Просто искам стабилен телевизор който да не ми прави никакви проблеми и естествено да има хубава картина,предпочитам да е Full HD(разубедете ме ако това не е толкова важно).
    Ще се ползва с кабелна и от време на време някой филм през компа или с флашка......
    Та това са ми изискванията , ще бъда много благодарен на предложенията ви.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от bespak
    Здравейте,
    Нов съм във форума и нямам никакъв опит с телевизори , не разбирам от параметри и прочие .
    В момента съм в процес на избор на телевизор около 32" или нагоре в рамките на 600-700 лева ми е бюджета(ако няма добри предложения до 800 но повече не мога да дам)
    Нямам нужда от най-новите глезотии,нито претенции дали да е старичко LCD или LED
    Просто искам стабилен телевизор който да не ми прави никакви проблеми и естествено да има хубава картина,предпочитам да е Full HD(разубедете ме ако това не е толкова важно).
    Ще се ползва с кабелна и от време на време някой филм през компа или с флашка......
    Та това са ми изискванията , ще бъда много благодарен на предложенията ви.
    Прочети последните 5-6 стр. на темата, там се обсъждат и дават предложения за телевизори, точно в ценовия диапазон 700-1000лв.

5. Тук е от
    May 2012

Какво ви е мнението за LED LCD на Philips?
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-37PFL3507H
    Този е единият модел, на който съм се спрял.Другият вариант е Samsung от същият клас, но 32''.

6. Member
    Тук е от
    May 2012

Купих телевизора и и го включих към приемника ама картината е ужас ! По-гадно нещо не съм гледал и на "Юноса" с антена ! Ако така предава отивам и го връщам ебахти боклука ! Телевизора е http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40tl933g !!!

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Какво му пускаш и на какъв режим го гледаш ?

8.  

9. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Какво му пускаш и на какъв режим го гледаш ?
    Сигурно Булсат през скарт и аз бих се уплашил на 1 метър от ТВто

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Може и по-зле - аналогова ефирна или кабелна .

11. Member
    Тук е от
    May 2012

Булсат със скард букса !

12. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от maxuel82
    Булсат със скард букса !
    Човек , аз при тая комбинация на някой програми се плаша и на Сони КРТ 21 инча .

13. Member
    Тук е от
    May 2012

Пичове , за да не пълним темата с излишни коментари ще пусна една темичка в раздела за Тошиба и се надявам да ме "светнета" какво да правя че съм се побъркал !!! Това ми е първия ЛЦД телевизор и все още незнам къде се намирам !

14.  

15. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от pilot
    Прочети последните 5-6 стр. на темата, там се обсъждат и дават предложения за телевизори, точно в ценовия диапазон 700-1000лв.
    Мерси колега , прочетох поне 10 страници и се обърках още повече
    Явно ще се избира по дизайн....

16. Тук е от
    May 2012

Кажете си мнението за LED на Philips?Разпознават ли всички формати през USB?Имат ли проблем със субтитрите?Смятам да го ползвам за филми,цифровата телевизия през HDMI.

17. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Избирай на място в магазина измежду първите два.
    Здравей, благодаря за съвета. След доста четене почти бях купил самсунга.
    Както обикновено, обаче винаги накрая се появява още нещо, което да ме разколебае:
    http://electron.bg/philips-42pfl4007h-p-202508.html
    Този Филипс е леко над моя бюджет, но изглежда, удовлетворява условията ми. Така като чета и в упътванията му има подробна таблица на поддържаните A/V формати и субтитри и ми се струва доста примамлив. Май няма dts и dvb-t2 тунер. Тези неща не знам дали ще ми трябват някога.
    Моля, споделете мнение и +/- спрямо самсунга
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40eh5450

18. Тук е от
    May 2012

Какво ви е мнението за този телевизор - води се на промоция
    http://www.technomarket.bg/products/...kdl-32ex720aep нещо не хващам разликата между aep,baep и липсата на тази абревиатура ( в различните сайтове е даден по различен начин)
    По-добър ли е от този самсунг http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-32eh5450
    тоест струва ли си разликата в цената , и какво друго бихте препоръчали

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 82 от 95 ПърваПърва ... 3272808182838492 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе