Страница 32 от 95 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 1415
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

ЧНГ на hristoslav2 и на всички във форума

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

4. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Да ни е честита новата 2012-та година и лек махмурлук на всички!

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Честита Нова година на всички!

6. agk
    agk е офлайн

Тук е от
    Nov 2007

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА ! БЪДЕТЕ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВИ, ДРУГОТО Е НАШО ДЕЛО ! УСПЕХ !

HRISTOSLAV2 -съгласно това, което си прикрепил
    http://www.digitalversus.com/tv-tele...ons-a1375.html
    излиза, че можеш да си поръчаш примерно от Pixmania в UK 60" на Шарп за около 2700 лева с транспорта изастраховката ?
    А и това за плазма-феновете /аз не съм от тях!/ е доста интересно:
    Panasonic Viera TX-P50ST30 за около 180 лева
    дори и с тези отрицателни оценки
    -Sound quality only just average
    -Glossy screen picks up reflections
    -High energy consumption: 255 W
    -Design beginning to show its age
    -Poor brightness levels in lighter scenes

Това изглежда много интересно !

Дано махмурлука ми да не е толкова силен !
    Честит имен ден на всички Васил-евци и производните !
    Наздраве !
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1325386486[/time]_________________________________________________

ЕХ, ТЕЗИ ОПИТИ ДА ВКАРВАМ ВЪЗДУХ В СТЪКЛЕНИТЕ ПЕЧАТИ ......
    За плазмата стойноста не е 180 а 1800 лева разбира се !
    Извинете ме !
    Наздраве !

7. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Честита Нова Година живи и здрави да сме!

8.  

9. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от weedminer
    Здравейте,
    Изчетох първите 3-4 поста в темата и няколко от тези на hristoslav2, та вярвам, че сега мога да се насоча към по-тесен кръг от телевизори

Ще ви бъда благодарен, ако отделите време да прочетете изискванията ми и съответно да направите някакви препоръки дори били те и без конкретен пример:

1) LCD.
    2) Дистанция на гледане 3.5м - евентуално 40,42 инча, мога да сляза в краен случай и до 37, ако се налага.
    3) Бюджет - 1000лв(ще го взимам на изплащане за 6 или 10 месеца).
    4) Марка - Phillips, Sony, Samsung, Panasonic
    5) Доставчик - Булсат
    6) Осветеността може да се контролира от слабо осветено помещение към сравнително силна осветеност...
    7) Без 3д, интернет, скайп, конзоли

Телевизорът ще се използва по равно за гледане на каналите от Булсат, както и за филми от PC Lenovo w510 с обикновен VGA(мисля) изход от видео картата или от флашка.
    Мерси предварително! Ако е нужна още информация, която съм изпуснал моля да ме извините.
    Здрасти пак,
    знам, че много скоро отново пиша, но сега се оказва, че дистанцията на гледане се намалява с 0.5 метра и скачам на 37''. Разгледах всички постове в цялата тема внимателно и гледал, че почти винаги препоръчвате този L37E30E. Само, че на мен не ми трябва интернет както съм написал, което съответно ми качва и цената...
    Ще бъда много доволен, ако отделите време да ми предложите нещо. Също ме интересува и от кой магазин да взимам (техномаркет, технополис, електрон.бг).
    Извинявам се, МЕРСИ

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Това нищо не променя -вземай 40/42" .

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от weedminer
    Здрасти пак,
    знам, че много скоро отново пиша, но сега се оказва, че дистанцията на гледане се намалява с 0.5 метра и скачам на 37''. Разгледах всички постове в цялата тема внимателно и гледал, че почти винаги препоръчвате този L37E30E. Само, че на мен не ми трябва интернет както съм написал, което съответно ми качва и цената...
    Ще бъда много доволен, ако отделите време да ми предложите нещо. Също ме интересува и от кой магазин да взимам (техномаркет, технополис, електрон.бг).
    Извинявам се, МЕРСИ
    пак си за 40 инча....ама твоя воля
    PANASONIC TX-L37E3E - вариант на горният без екстрите

12. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Да е честита на всички новата година, здраве Господ да ни дава, телевизорите сами ще си намерим!

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Прогноза за развитие на телевизорите
    http://hdguru.com/hd-gurus-2012-hdtv-predictions/6941/

14.  

15. Тук е от
    Jul 2005

Здравейте и честита нова година на всички! Да сме много здрави през новата година.

А по темата - след много четене, съвети от вас и мислене взех Panasonic TX-L42E3E. Доволен съм от картината при игра на ПС3. Няма никакво видимо забавяне или каквито и да е сенки. Засега не съм забелязал и проблеми с подсветката. Като цяло съм доволен, но се оказа, че има нещо, което сега ми липсва, а преди това си мислих, че е маловажно - DLNA и каквато и да е LAN свързаност. За да гледам нещо от лаптопа пускам ПС-а и през неговия DLNA плеър гледам. ТВ-то има само card reader, а няма USB и явно ще трябва да си взема една карта, за да мога да си спестявам разни врътки. Може и просто да пусна кабел от лаптопа до ТВ-то.
    Но въпреки това съм доволен от картината особено след направени настройки и калибрация на цветовете.

Още нещо по темата. Като отидох в Техномаркет питах и за G20ES, но както и предполагах имаха само 1 мостра. Продавачът се опита да ми продаде Toshiba 40TL838G - било голяма далавера, намален от 1500-1600 на 1099. Викам си - ще му дам шанс, защото не знаех нищо за този телевизор, а знам, че на Тошиба слагат всякакви матрици. Той нямаше идея какъв е панелът и затова го откачихме от стената и гледахме лепенката със серийния номер. Оказа се, че е с S-PVA матрица и това предопредели неговата съдба Това го пиша в случай, че някой се чуди за този телевизор конкретно.

Поздрави и спорна година!

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

S-PVA панелът на Самсунг е най-голямото предимство на тоя модел /TL838/-ако е с друг едва ли ще са много кандидатите да го купят /или ща са поне 3 пъти по-малко /.

17. Тук е от
    Jul 2005

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    S-PVA панелът на Самсунг е най-голямото предимство на тоя модел /TL838/-ако е с друг едва ли ще са много кандидатите да го купят /или ща са поне 3 пъти по-малко /.
    Съгласен съм, но в моя случай поради специфичните нужди не ми върши работа

18. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Какво трябва да пише на тази Тошиба ,че съм я набелязал за да разбера каква е матрицата.И какво и има на тази матрица на Самсунг.Като цяло добър ли е телевизора.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 95 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе