ЧНГ на hristoslav2 и на всички във форума
ЧНГ на hristoslav2 и на всички във форума
Да ни е честита новата 2012-та година и лек махмурлук на всички!
Честита Нова година на всички!
ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА ! БЪДЕТЕ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВИ, ДРУГОТО Е НАШО ДЕЛО ! УСПЕХ !
HRISTOSLAV2 -съгласно това, което си прикрепил
http://www.digitalversus.com/tv-tele...ons-a1375.html
излиза, че можеш да си поръчаш примерно от Pixmania в UK 60" на Шарп за около 2700 лева с транспорта изастраховката ?
А и това за плазма-феновете /аз не съм от тях!/ е доста интересно:
Panasonic Viera TX-P50ST30 за около 180 лева
дори и с тези отрицателни оценки
-Sound quality only just average
-Glossy screen picks up reflections
-High energy consumption: 255 W
-Design beginning to show its age
-Poor brightness levels in lighter scenes
Това изглежда много интересно !
Дано махмурлука ми да не е толкова силен !
Честит имен ден на всички Васил-евци и производните !
Наздраве !
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1325386486[/time]_________________________________________________
ЕХ, ТЕЗИ ОПИТИ ДА ВКАРВАМ ВЪЗДУХ В СТЪКЛЕНИТЕ ПЕЧАТИ ......
За плазмата стойноста не е 180 а 1800 лева разбира се !
Извинете ме !
Наздраве !
Честита Нова Година живи и здрави да сме!
Здрасти пак,Първоначално публикувано от weedminer
знам, че много скоро отново пиша, но сега се оказва, че дистанцията на гледане се намалява с 0.5 метра и скачам на 37''. Разгледах всички постове в цялата тема внимателно и гледал, че почти винаги препоръчвате този L37E30E. Само, че на мен не ми трябва интернет както съм написал, което съответно ми качва и цената...
Ще бъда много доволен, ако отделите време да ми предложите нещо. Също ме интересува и от кой магазин да взимам (техномаркет, технополис, електрон.бг).
Извинявам се, МЕРСИ
Това нищо не променя -вземай 40/42" .
пак си за 40 инча....ама твоя воляПървоначално публикувано от weedminer
PANASONIC TX-L37E3E - вариант на горният без екстрите
Да е честита на всички новата година, здраве Господ да ни дава, телевизорите сами ще си намерим!
Прогноза за развитие на телевизорите
http://hdguru.com/hd-gurus-2012-hdtv-predictions/6941/
Здравейте и честита нова година на всички! Да сме много здрави през новата година.
А по темата - след много четене, съвети от вас и мислене взех Panasonic TX-L42E3E. Доволен съм от картината при игра на ПС3. Няма никакво видимо забавяне или каквито и да е сенки. Засега не съм забелязал и проблеми с подсветката. Като цяло съм доволен, но се оказа, че има нещо, което сега ми липсва, а преди това си мислих, че е маловажно - DLNA и каквато и да е LAN свързаност. За да гледам нещо от лаптопа пускам ПС-а и през неговия DLNA плеър гледам. ТВ-то има само card reader, а няма USB и явно ще трябва да си взема една карта, за да мога да си спестявам разни врътки. Може и просто да пусна кабел от лаптопа до ТВ-то.
Но въпреки това съм доволен от картината особено след направени настройки и калибрация на цветовете.
Още нещо по темата. Като отидох в Техномаркет питах и за G20ES, но както и предполагах имаха само 1 мостра. Продавачът се опита да ми продаде Toshiba 40TL838G - било голяма далавера, намален от 1500-1600 на 1099. Викам си - ще му дам шанс, защото не знаех нищо за този телевизор, а знам, че на Тошиба слагат всякакви матрици. Той нямаше идея какъв е панелът и затова го откачихме от стената и гледахме лепенката със серийния номер. Оказа се, че е с S-PVA матрица и това предопредели неговата съдба Това го пиша в случай, че някой се чуди за този телевизор конкретно.
Поздрави и спорна година!
S-PVA панелът на Самсунг е най-голямото предимство на тоя модел /TL838/-ако е с друг едва ли ще са много кандидатите да го купят /или ща са поне 3 пъти по-малко /.
Съгласен съм, но в моя случай поради специфичните нужди не ми върши работаПървоначално публикувано от svetlio1
Какво трябва да пише на тази Тошиба ,че съм я набелязал за да разбера каква е матрицата.И какво и има на тази матрица на Самсунг.Като цяло добър ли е телевизора.