Страница 388 от 642 ПърваПърва ... 338378386387388389390398438 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,806 до 5,820 от общо 9616
Like Tree2464Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор (инфо в първите постове)

Е стига пък ти, стават грешки. Ти ако гледаш видеа от доставки на Федекс....
    Аз от еконт съм изключително доволен и за мен те са най-коректния куриер в страната.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Ще ви дойде ред за първи път. Откъде дошло - там и отишло. Нека прехвърлят 200кг залудо. Другият път може да им омекнат главите за правилното съхранение и транспортиране. Не е трудно.
    Да не споменаваме онзи плешивец на Еконт дето разкри личните данни на хората пред НАП за боклуците втора употреба.
    Този пост е редактиран от brotzki; 08-12-21 в 19:37.

4. Member
    Тук е от
    Apr 2020
    Цитат Първоначално публикувано от omax Виж публикацията
    Вашия въпрос си е адекватен....моя беше към колегата brotzki.
    Аз моя избор съм го направил и след 10 дневен престой на един С1 вкъщи, 4 дневен на друг С1 вкъщи, взех решение, че ОЛЕД не е за моите условия в хола и навиците ми на зрител.
    Т. е. не си доволен от LG c1.
    Гледах сравнение между Сони лед 9та серия и олед 8ма и честно казано наистина черното е по-черно при оледа, но като цяло картината на 9та серия ми харесва повече. По ярка е.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Едни се кефят на чисто бяло и тъмно черно. Други се радват на мръсно бяло и сиво. Не че първото не може да го докараш като второто. Обратното няма как да стане.

6. Member
    Тук е от
    Apr 2020

Добре, че има такива разбирачи като теб та да правят коментари с ирония.
    evdiko одобрява това.

7. Banned
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Варна

Ударих 2коняка и е време за Атака, естествено към приятеля ми Berpan IPSса ли прогоря.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2015

Имам два IPS-a и един VA панел, а на теб ще е най-добре да ти прекъснат достъпа до всякакви форуми, за да спасим всички от присъствието ти. Радвам ти се обаче на никнейма, защото е изключително точен. Оставям те да си пишеш сам.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от TOPALOV212 Виж публикацията
    Т. е. не си доволен от LG c1.
    Гледах сравнение между Сони лед 9та серия и олед 8ма и честно казано наистина черното е по-черно при оледа, но като цяло картината на 9та серия ми харесва повече. По ярка е.
    ОЛЕД беше първият ми избор. Просто мал шанс и с двата панела. Исках и аз "черно" та "черно". А и новата технология.
    И докато имах право на тест си го тествах в реална среда, а не на база ю тюб клипчета. Уточнявам, в Моята реална среда. До него сложих текущия ми ТВ (няма да го цитирам за да не разлайвам кучетата). Не е ОЛЕД. И така 10 дни. 2 часа сутрин, около 5 часа вечер. Единия уикенд, спортен маратон през деня.
    Калибриран с настройките на rtings и после с на Vincent от hdtvtest. Гледам с парабула 2.40 и немски 4к линукс базиран сателитен приемник. Практически гледам цялото небе от 0.9 до 45. Звука е през Денон с 7+1 сет от Силвър серията на Монитор Аудио.
    Ще го кажа просто: Супер си е ТВ (е, не съм припаднал в захлас:-))) ) но не е за МОИТЕ ЗРИТЕЛСКИ НАВИЦИ (Много информационни канали, много спорт, някой друг филм и сериалче през Нетфликс). Нямам отделна "пещера", в която да го закача на стената и по цял ден да блъскам игри и да гледам 4к клипчета от ю тюб.
    С късата клечка, която изтеглих и с двата панела, за себе си взех решение, че ще отложа употребата на ОЛЕД панел в Моята среда и Моите навици с поне няколко години. И не, не защото не е хубава но като цяло купувам техника, която да ми служи, а не аз на нея.
    А и в крайна сметка тук говорим за продукт на цената на един смартфон:-)
    А дебатите са сякаш, инвестираме в част от петролните сонди на Саудитска Арабия:-)

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
    Creep, CubanLinx и evdiko харесват това.

11. Member
    Тук е от
    Apr 2020
    Цитат Първоначално публикувано от omax Виж публикацията
    ОЛЕД беше първият ми избор. Просто мал шанс и с двата панела. Исках и аз "черно" та "черно". А и новата технология.
    И докато имах право на тест си го тествах в реална среда, а не на база ю тюб клипчета. Уточнявам, в Моята реална среда. До него сложих текущия ми ТВ (няма да го цитирам за да не разлайвам кучетата). Не е ОЛЕД. И така 10 дни. 2 часа сутрин, около 5 часа вечер. Единия уикенд, спортен маратон през деня.
    Калибриран с настройките на rtings и после с на Vincent от hdtvtest. Гледам с парабула 2.40 и немски 4к линукс базиран сателитен приемник. Практически гледам цялото небе от 0.9 до 45. Звука е през Денон с 7+1 сет от Силвър серията на Монитор Аудио.
    Ще го кажа просто: Супер си е ТВ (е, не съм припаднал в захлас:-))) ) но не е за МОИТЕ ЗРИТЕЛСКИ НАВИЦИ (Много информационни канали, много спорт, някой друг филм и сериалче през Нетфликс). Нямам отделна "пещера", в която да го закача на стената и по цял ден да блъскам игри и да гледам 4к клипчета от ю тюб.
    С късата клечка, която изтеглих и с двата панела, за себе си взех решение, че ще отложа употребата на ОЛЕД панел в Моята среда и Моите навици с поне няколко години. И не, не защото не е хубава но като цяло купувам техника, която да ми служи, а не аз на нея.
    А и в крайна сметка тук говорим за продукт на цената на един смартфон:-)
    А дебатите са сякаш, инвестираме в част от петролните сонди на Саудитска Арабия:-)

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
    Благодаря за изчерпателня отковор, но не разбрах кое не ти харесва в този модел олед. Питам понеже нямам възможност за по-съп модел олед, а този е с 300лв повече от Сонито което взех за 2000лв. И за това се обърнах към вас във форума, за да събера мнения дали не е по добре да го върна и да си взема оледа на Лг и да доплатя още 300лв. Имаше и някакъв Филипс олед за 2300лв?

12. Member
    Тук е от
    Mar 2008

На единия панел ми цъфна пиксел след два часа работа. Върнах. Първия панел в теста имаше една силно неравномерна вертикална зона в средата, както и две вертикални, избиващи в жълт цвят. Съпорта на LG в чата, предположи че панела е бил огънат по вартикалната зона при пакетажа и/или транспорта (!!!!) и те ме посъветваха да го върна на търговеца. Също така, не бях очарован от картината при гледане на футбол и формула 1. Поиграх си с всякакви настройки. Отделно, от около 11 часа до към 15.00 часа се налагаше да дърпам едни завеси и затъмнявам, макар да минавах в режим на "светла стая" със съответните по агресивни настройки. Изложението ми е юг-югоизток.Вечер нещата бяха доста по-добре. Пускайки сутрин с кафето обаче ТВ Европа,Bloomberg tv и CNN (професията ми го налага:-) ), постоянно мислено броях времето, което комулативно се натрупва заради риска от прогаряне. Превключвам канали и т.н. Дадох си сметка, че тази мисъл ще е постоянно в главати ми и за това взех това решение. Отново, базирано на моята среда и моите навици на зрител. Решението ми няма общо с качестовото на картината (макар и разочарован при спортни събития) и цалостното преживяване с ТВ-то. Не желая да съм роб на ТВ на цената на смартфон (както казах и по-рано). Просто лични приоритети и избор. Отново, не базиран на безпорните качества и предимства на С1 в моите очи.
    Този пост е редактиран от omax; 09-12-21 в 10:39.
    Creep и evdiko харесват това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Благодаря за изчерпателня отковор, но не разбрах кое не ти харесва в този модел олед. Питам понеже нямам възможност за по-съп модел олед, а този е с 300лв повече от Сонито което взех за 2000лв. И за това се обърнах към вас във форума, за да събера мнения дали не е по добре да го върна и да си взема оледа на Лг и да доплатя още 300лв. Имаше и някакъв Филипс олед за 2300лв?
    Пускай, настройвай и гледай слонито, така и така е поръчан. Не е чак толкова лош. Имате и 30 дни право на тест.
    Онзи ден C1 с някакъв код бе 1900лв в Емаг. Още малко го чакам да падне на 1400 по ДО и тогава да се прежаля.
    Този пост е редактиран от brotzki; 09-12-21 в 10:59.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2020

Благодаря!
    Оставам си Сонито, защото гледам мачове, а и в магазина продавача ме предупреди, че ако гледам мачове може този модел на Лг да ме разочарова. Благодаря още веднъж за изчерпателния отговор.

16. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

Продавача явно разбира нещата.Иначе само за да налея масло в огъня
    Спорт ---SO X95 =8,1/LG C1= 8,7
    https://www.rtings.com/tv/tools/comp...threshold=0.10

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Благодаря!
    Оставам си Сонито, защото гледам мачове, а и в магазина продавача ме предупреди, че ако гледам мачове може този модел на Лг да ме разочарова. Благодаря още веднъж за изчерпателния отговор.
    Гледам каква тъмница вадят оледите. Потрес!

18. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    Гледам каква тъмница вадят оледите. Потрес!

OLED-а в действителност вади по-малко детайл в тъмните сцени, в сравнение с (Q)LED, но разликата не е чак толкова фрапираща като снимките, които си дал.
    Все пак, и при двете технологии, всичко опира до настройки... На мен лично все още картинката на стария ми QLED ми допада повече, особено при гледане на телевизия от А1.
    При филми на тъмно обаче, OLED-a е по-приятен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе