Страница 460 от 642 ПърваПърва ... 410450458459460461462470510 ... ПоследноПоследно
Резултати от 6,886 до 6,900 от общо 9616
Like Tree2464Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2017

Да, прав си. Аз говоря за гледане при най-малко 75% на качествен материал над 720p. При 16:9 определено 55” е малък и при 230-250см.

2.  

3. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Цитат Първоначално публикувано от mirbg Виж публикацията
    Ти определено си един от тях. Пиши си постовете и не се занимавай с мен.
    Ти си от породата, която защитава това, което има. Един ден като си вземеш по-голям от 55” , ще ти слушаме възторзите как 65” е перфектния размер за 270-290см.
    Дотогава трябва да оправдаеш покупката си от 55” и ще трябва да те издържим с общи усилия.
    И аз се опитвах да защитавам ревностно 55” от 3 м дистанция миналата година. Нямаше особен смисъл.
    Аз за разлика от Теб не ши чеша езиците и да пускам смешни теми дали 55-цата на метър и малко с рамо да ставала като 75-ца.... СМЯХ!
    Аз не съм този "пристрастен" както казваш. Имам си РАЗЛИЧНИ стаи за всичко и всяка една е съобразена.... мястото където е 55-цата ако искам и 83-ца мога да сложа, но не това е целта.
    А ти заяждащ се гдандоманино си сложи 120-ка и вземи да ни лишиш от своето присъствие с малоумните си постове!
    А това, че за теб 65-ца НЕ Е перфектен размер за съответните разстояния 3 - 3.6 метра....., пърррдоннн че той е подходящ за 2.2-2.5 - ами оди на офталмолог по-добре!

И двата ми телевизора от подписа са 8500лв, защо си мислиш че като съм дал за 55-цата 3700, не съм могъл да дам още малко за 65-ца.... да ти потретя ли пак това за стаите и как всяка една си има съответното предназначение? Или няма да вденеш?
    Заедно със саундбаровете са 11500лв. - сега ще кажеш ами изтъкваш се... мне точно това искам да ти кажа че ми е през шнорхела к'во мислиш точно пък ти!
    Този пост е редактиран от Dominator; 28-11-22 в 17:40.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2017

Довиждане, бъди здрав и щастлив с изборите си.
    Влизаш официално в блек листата ми от този момент и оттук нататък можеш спокойно да си изливаш жлъчта на воля.

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от apmil4ev Виж публикацията
    Много зависи какво се гледа - и на мен понякога от 2.30 м 55" ме натоварва но само ако картината е динамична, светла И НА ЦЯЛ ЕКРАН
    когато се гледа филм с черни ленти отдолу и отгоре ми малее
    Именно колега! Още един който като "болния" мозък mirbg пише само като латерна, точно това визирах и аз като гледам от 1.9 докато съм на масата.... преди да седна на дивана във всекидневната.
    Нека професора си вземе междугалактически размер и да се приключват мъките... то бива комплекси, бива кретенизъм но чак толкова..... А самия той не се вижда к'ви смешни постове е писал при ъпгрейд 46==> 46

- - - - - - - - - -

Довиждане, бъди здрав и щастлив с изборите си.
    Влизаш официално в блек листата ми от този момент и оттук нататък можеш спокойно да си изливаш жлъчта на воля.
    Честито, Току-що специално затеб, ама само заради теб си го преместих от лево - надесно!

- - - - - - - - - -

Да, прав си. Аз говоря за гледане при най-малко 75% на качествен материал над 720p. При 16:9 определено 55” е малък и при 230-250см.
    Сложи си лупи или бинокъл или най-добре иди на лекар - нека ти подскажа казва се офталмолог , или по-просто очен лекър, има си диоптри за тази работа...
    German одобрява това.

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Пак да кажа, че за 65" нямам място. Мога да вкарам 60", но този размер е твърде рядък и се среща само при не толкова прословути брандове. Освен това, тогава щеше да остане само по сантиметър от двете страни - неудобно за боравене с кабели и външни устройства, а и от гледна точка на вентилация не е ОК. Но така и така сега ми се струва, че 55" е възможния максимум. След време ще видим, може и да променя възгледите си, а и да очистя стената от всякакви шкафове. Навремето като купувах 42"-инчовата плазма, тук във форума някои ми се присмяха, че съм държал секция, и че това било наследство-анахронизъм от соца... Като ги питах къде да дяна книгите си и ме "посъветваха "да съм ги дадял на вторични - кой днес четял книги!? ... Е, пробвах различни варианти, накрая намерих оптимален, прекроих и съкратих секцията така, че да се събере плазмата, но сякаш съм знаел, че ще дойде ред и за по-голям и ето - 55"-вия и той се събра. Определено обаче си мисля, че за това разстояние си е на горна граница. Такива ми ти работи.
    kod и Dominator харесват това.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2017

65” е голям за модулна секция и/или като вградена алтернатива в нея, така е.
    Но за в бъдеще като се нарадваш на 55” (които в началото и на мен, мужду другото, ми се струваха като сериозен ъпгрейд от 49”, а за теб сигурно е още по-впечатляващо, идвайки от 42”), може да се замислиш за 65” (повече за до 3,3-3,4м не е нужно). Разбира се, че проблемът с жената и децата винаги стои на дневен ред при размери над 55”[emoji4]
    German одобрява това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Ти определено си един от тях. Пиши си постовете и не се занимавай с мен.
    Ти си от породата, която защитава това, което има. Един ден като си вземеш по-голям от 55” , ще ти слушаме възторзите как 65” е перфектния размер за 270-290см.
    Дотогава трябва да оправдаеш покупката си от 55” и ще трябва да те издържим с общи усилия.
    И аз се опитвах да защитавам ревностно 55” от 3 м дистанция миналата година. Нямаше особен смисъл.
    До година или две, поне половината форум (и като цяло българите в няколкото големи града) ще се оглежда за 77"+. Просто както винаги вървим години зад белия свят.
    berpan и mirbg харесват това.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2017

По-лошото е, че интелектуално и културно вървим със сто години зад белия свят…
    berpan и CubanLinx харесват това.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Дума да няма! Това е с което разполагаме обаче. Съдба.....
    mirbg одобрява това.

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

По-лошото е, че интелектуално и културно вървим със сто години зад белия свят…
    За'тва си стой в Германия и не гледай към....нас!

13. Member Аватара на Shimbadze
    Тук е от
    Sep 2004

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    До година или две, поне половината форум (и като цяло българите в няколкото големи града) ще се оглежда за 77"+. Просто както винаги вървим години зад белия свят.
    Понеже и аз искам да вървя С белия свят (120"++),
    направо си подготвям кинозала с проектор и съответното осветление и озвучение...
    German и Dominator харесват това.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Жив и здрав. Имаш пари, угаждаш си. Не знам как щях да спя без тази изключително важна за мен информация!

16. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Shimbadze Виж публикацията
    Понеже и аз искам да вървя С белия свят (120"++),
    направо си подготвям кинозала с проектор и съответното осветление и озвучение...
    Еваларка колега! Да си дойдем на думата, а тук разни човечета където явно "бутат" 77-ца и в тоалетните и усмиват хората които имат останал все още common sense.... :D

17. Member
    Тук е от
    Jan 2017

"Човечета" като тебе могат само да дойдат да ми изчистят тоалетната, барем бутнем нещо повече там. Не знам защо реши, че някой те Осмива (и на тебе букварче ти трябва! Преди да се хвалиш с англичанския, зЕми нАучи матерения си), явно сам се припознаваш в статистиката, която, колкото и да не ти отърва е факт. Тия дето сте най-шумни и обидчиви в момента (защо ли), първи ше търчите за по-голЕм тАлАвизор при първа възможност (да, разбрахме, че тАлАвизорите ти струват десетки хиляди, няма нужда да го потретваш). Много буквално приемаш нещата а и чувстото ти за хумор е на висота..... ае наздраве.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 29-11-22 в 23:43.

18. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    "Човечета" като тебе могат само да дойдат да ми изчистят тоалетната, барем бутнем нещо повече там. Не знам защо реши, че някой те Осмива (и на тебе букварче ти трябва! Преди да се хвалиш с англичанския, зЕми научи матерения си), явно сам се припознаваш в статистикиата, която, колкото и да не ти/ви харесва е факт. И ти ше си от тия дето първи ше търчат да вземат по-голЕм тАлАвизор при първа възможност (да, разбрахме, че тАлАвизорите ти струват десетки хиляди, няма нужда да го потретваш). Много буквално приемаш нещата а и чувстото ти за хумор е на висота..... ае наздраве.
    Ходи се лекувай, ненормалник!
    Жалкия си ти! Аз спирам да пиша на тези като теб където злобата жалки ги изяжда отвътре. Аз за разлика от теб говоря 5 езика. А това за тоалетната ,само ела да те навра аз без да можеш да излезнеш некадърнико!
    Като ти е малък този долу - го компенсираш по форумите.... всички разбрахми с твоите Талавизори....както казваш господин меринджерино!
    =Добре че си ти да си ми пример в животу....., ама Идол избиващ на Кретенизъм.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе