Да, прав си. Аз говоря за гледане при най-малко 75% на качествен материал над 720p. При 16:9 определено 55” е малък и при 230-250см.
Да, прав си. Аз говоря за гледане при най-малко 75% на качествен материал над 720p. При 16:9 определено 55” е малък и при 230-250см.
Аз за разлика от Теб не ши чеша езиците и да пускам смешни теми дали 55-цата на метър и малко с рамо да ставала като 75-ца.... СМЯХ!
Аз не съм този "пристрастен" както казваш. Имам си РАЗЛИЧНИ стаи за всичко и всяка една е съобразена.... мястото където е 55-цата ако искам и 83-ца мога да сложа, но не това е целта.
А ти заяждащ се гдандоманино си сложи 120-ка и вземи да ни лишиш от своето присъствие с малоумните си постове!
А това, че за теб 65-ца НЕ Е перфектен размер за съответните разстояния 3 - 3.6 метра....., пърррдоннн че той е подходящ за 2.2-2.5 - ами оди на офталмолог по-добре!
И двата ми телевизора от подписа са 8500лв, защо си мислиш че като съм дал за 55-цата 3700, не съм могъл да дам още малко за 65-ца.... да ти потретя ли пак това за стаите и как всяка една си има съответното предназначение? Или няма да вденеш?
Заедно със саундбаровете са 11500лв. - сега ще кажеш ами изтъкваш се... мне точно това искам да ти кажа че ми е през шнорхела к'во мислиш точно пък ти!
Този пост е редактиран от Dominator; 28-11-22 в 17:40.
Довиждане, бъди здрав и щастлив с изборите си.
Влизаш официално в блек листата ми от този момент и оттук нататък можеш спокойно да си изливаш жлъчта на воля.
Именно колега! Още един който като "болния" мозък mirbg пише само като латерна, точно това визирах и аз като гледам от 1.9 докато съм на масата.... преди да седна на дивана във всекидневната.
Нека професора си вземе междугалактически размер и да се приключват мъките... то бива комплекси, бива кретенизъм но чак толкова..... А самия той не се вижда к'ви смешни постове е писал при ъпгрейд 46==> 46
- - - - - - - - - -
Честито, Току-що специално затеб, ама само заради теб си го преместих от лево - надесно!
- - - - - - - - - -
Сложи си лупи или бинокъл или най-добре иди на лекар - нека ти подскажа казва се офталмолог , или по-просто очен лекър, има си диоптри за тази работа...
Пак да кажа, че за 65" нямам място. Мога да вкарам 60", но този размер е твърде рядък и се среща само при не толкова прословути брандове. Освен това, тогава щеше да остане само по сантиметър от двете страни - неудобно за боравене с кабели и външни устройства, а и от гледна точка на вентилация не е ОК. Но така и така сега ми се струва, че 55" е възможния максимум. След време ще видим, може и да променя възгледите си, а и да очистя стената от всякакви шкафове. Навремето като купувах 42"-инчовата плазма, тук във форума някои ми се присмяха, че съм държал секция, и че това било наследство-анахронизъм от соца... Като ги питах къде да дяна книгите си и ме "посъветваха "да съм ги дадял на вторични - кой днес четял книги!? ... Е, пробвах различни варианти, накрая намерих оптимален, прекроих и съкратих секцията така, че да се събере плазмата, но сякаш съм знаел, че ще дойде ред и за по-голям и ето - 55"-вия и той се събра. Определено обаче си мисля, че за това разстояние си е на горна граница. Такива ми ти работи.
65” е голям за модулна секция и/или като вградена алтернатива в нея, така е.
Но за в бъдеще като се нарадваш на 55” (които в началото и на мен, мужду другото, ми се струваха като сериозен ъпгрейд от 49”, а за теб сигурно е още по-впечатляващо, идвайки от 42”), може да се замислиш за 65” (повече за до 3,3-3,4м не е нужно). Разбира се, че проблемът с жената и децата винаги стои на дневен ред при размери над 55”[emoji4]
По-лошото е, че интелектуално и културно вървим със сто години зад белия свят…
Дума да няма! Това е с което разполагаме обаче. Съдба.....
Жив и здрав. Имаш пари, угаждаш си. Не знам как щях да спя без тази изключително важна за мен информация!
"Човечета" като тебе могат само да дойдат да ми изчистят тоалетната, барем бутнем нещо повече там. Не знам защо реши, че някой те Осмива (и на тебе букварче ти трябва! Преди да се хвалиш с англичанския, зЕми нАучи матерения си), явно сам се припознаваш в статистиката, която, колкото и да не ти отърва е факт. Тия дето сте най-шумни и обидчиви в момента (защо ли), първи ше търчите за по-голЕм тАлАвизор при първа възможност (да, разбрахме, че тАлАвизорите ти струват десетки хиляди, няма нужда да го потретваш). Много буквално приемаш нещата а и чувстото ти за хумор е на висота..... ае наздраве.
Този пост е редактиран от CubanLinx; 29-11-22 в 23:43.
Ходи се лекувай, ненормалник!
Жалкия си ти! Аз спирам да пиша на тези като теб където злобата жалки ги изяжда отвътре. Аз за разлика от теб говоря 5 езика. А това за тоалетната ,само ела да те навра аз без да можеш да излезнеш некадърнико!
Като ти е малък този долу - го компенсираш по форумите.... всички разбрахми с твоите Талавизори....както казваш господин меринджерино!
=Добре че си ти да си ми пример в животу....., ама Идол избиващ на Кретенизъм.