Първоначално публикувано от
Frost Чак сега виждам мненията и вече ще е късно да дам моето, но в крайна сметка взе ли го? Преди да пристигне моят C2, все ми подвхърляше шеговито, че би ме отървал ако е 65" за 3000 лв., а сега го имаше и за по-малко, но не се нави.
А и все пак от емаг имаш 30 дни за връщане, така че и да не ти допадне...
Лично на мен много ми харесва тв, развномерността му при тъмни сцени е доста добра, като се има предвид, че е и по-голям размер. На B8-цата доста се вижда banding-ът. На моменти се забелязва ABL, но не е нещо, което да ме дразни, на B8 май е по-агресивен. Бих го изключил от сервизното меню, но засега се въздържам заради гаранцията. Иначе не съм забелязал никакви проблеми с движения при игри, играл съм малко FIFA, нито някакви артефакти. Въобще каквито и игри да съм играл, не съм забелязал да има проблем с движението. И след толкова години все се удивлявам като видя бял надпис по средата на екрана, а всичко друго е черно, та черно. Лично за мен OLED си е достатъчно ярък и така, но моето ползване е основно през по-тъмните часове, та и затова не ми трбява яркост като при висок клас LCD.