Страница 613 от 617 ПърваПърва ... 563603611612613614615 ... ПоследноПоследно
Резултати от 9,181 до 9,195 от общо 9245
Like Tree2367Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

ако си вземеш LG ще трябва да свикнеш с управлението му с magic remote
    Bobsano одобрява това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Дистанционното да му е проблема. Важна е картината. И на мен не ми харесва на LG дистанционното, при положение, че другите големи вече влагат метални с подсветки във върховите си серии. Но пък меджик функцията си е много удобна.
    Gena_bs и Bobsano харесват това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Дистанционното да му е проблема. Важна е картината. И на мен не ми харесва на LG дистанционното, при положение, че другите големи вече влагат метални с подсветки във върховите си серии. Но пък меджик функцията си е много удобна.
    Ако я караш пенсионерска, пускаш филми и не бараш, така става.
    Но при постоянна смяна да тунери, приложения - иптв, тубата, корекции картина, звук и тн, тогава трябва да е удобно и логично за работа.
    Сега се боря с RC833 и вече месец не мога да му свикна. Постоянно го поглеждам за смяна, а на тъмно и насочвам към светлина.
    Bobsano и CubanLinx харесват това.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Съгласен съм. На LG-то и мене много ме дразни в тъмното като трябва да опипвам и да научквам бутоните. А и си е тежичко в сравнение с тези на конкурентите.
    brotzki и Bobsano харесват това.

6. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от Bobsano Виж публикацията
    Здравейте отново! Ами... Да попитам!?... Понеже наскоро продадох стария ми тв, който беше - Sony XR-55A95K и ще трябва да взимам нов тв!... Та... Сонито не беше лош тв, но поне за момента съм се спрял на - LG Oled55G43ls. Ами, дали това е най - добрият избор за 55 инчов тв откъм цена - качество на пазара за момента!? Иначе... Тези дни ходих до Технополис в София и там видях и разгледах LG - то, но според думите на един от продавач - консултантите в магазина новия модел на Сони, а именно - Sony Bravia 8 Oled е по - добър и от LG - то!? Иначе и аз ги сравнявах там на място, обаче само със пуснатите демо клипчета на самите тв - та и наистина, като че ли Сонито вадеше малко по - добра картина спрямо LG - то!... Обаче чета в нета, че като цяло LG - то го дават, като по - добрия тв и малко се обърках!... Та, ако може да ме насочите, кой тв от двата да избера, ще съм много благодарен!... Е... Бюджета, както се подразбира ми е около 3000 лева! А и, да спомена, че нямам място за по - голям от 55 инча тв! И така... Ок. Добре. Ще чакам за всякакви включвания, отзиви, съвети и мнения по темата! Благодаря предварително на всички! Чао засега. Лека вечер. И до скоро!...

Този продавач не знае какво говори... Bravia 8 OLED е същия като LG OLED C4, дори C4-та е по добра от Bravia 8, но не може да го сравняваш със G4, защото разликата е огромна, в полза на G4-та разбира се.

На запада много хвалят Panasonic Z95A обаче e много скъп на фона на конкурентите си, почти двойно.

Sony BRAVIA 8 OLED vs LG C4 OLED Side-by-Side TV Comparison - RTINGS.com

Sony BRAVIA 8 OLED vs LG G4 OLED Side-by-Side TV Comparison - RTINGS.com
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 17-10-24 в 13:39.
    Bobsano одобрява това.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Скъп е при нас, понеже се предлага единствено от полиса и румънците. В момента идва даже по-скъп от A95L, а се съмнявам да е по-добър. Отдавна не съм следил Panasonic, трябва да му загледам някое ревю да видя за какво става въпрос.
    Bobsano одобрява това.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Скъп е при нас, понеже се предлага единствено от полиса и румънците. В момента идва даже по-скъп от A95L, а се съмнявам да е по-добър. Отдавна не съм следил Panasonic, трябва да му загледам някое ревю да видя за какво става въпрос.
    Голяма ли е разликата в цената при румънците?
    Bobsano одобрява това.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Няма го 55" вариант при тях в момента. В полиса е 5К. Цената на 65" и на двете места е 6,8, но при румънците в момента има и 10% намаление, така че излиза с една идея по-добре.
    brotzki и Bobsano харесват това.

11. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Живее в
    Перник

Оп! Здравейте отново! Ами... Забравих, да спомена, че преди няколко месеца си взех нов тв на LG, а именно - LG Oled42C4!... Та него го ползвам най - вече като монитор за настолния ми компютър! Така че съм му свикнал на дистанционното управление! А и поне за мен боравенето с това дистанционно не е трудно! И така... Иначе поне засега съм много доволен от тв - то, като цяло! Също така по въпроса за 55 инчовия тв мисля, да направя следното!... Най - вероятно, ще купя LG G4 - ката от Емаг и ако нещо не ми хареше, ще го върна в рамките на 30 дни и чак тогава вече, ще мисля за другите марки и модели на Сони и Панасоник!... Та така... Еми... Ок. Добре. Благодаря ви много на всички за включванията по темата! Ще пиша отново, ако е необходимо! Чао засега. Лека вечер. И евентуално, до скоро!...

12. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Е кво стана с бюджета, нали беше 3К Би трябвало да останеш доволен от G4. За Panasonic не мога да ти кажа, но явно изискванията са ти високи, тъй че не очаквай чудеса и там. Относно Sony, аз ти казах вече, щом си имал A95K и не ти е харесал, надали и A95L ще ти хареса. Телевизорите са еднакви на 90%. Не случайно Sony не пуснаха нов флагшип, а си карат и тази година с A95L. Недей да четеш всички глупости, които се пишат в нета. Голяма част от ютубърите най-вероятно са добре платени за да зомбират балъците. Вече никнат буквално като гъби. Само аз не съм станал инфлуенсър още Производителите видяха, че обществото е станало консуматорско до n-та степен и подкараха телевизорите по модела на телефоните. С разликата, че хората на запад имат висок стандарт, съответно и повече възможности. Както писах тук преди няколко години - бързо ги настигаме. Ганя иска и той да тури 100" на три метровата стена у курника и всяка година да си купува новия модел
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 18-10-24 в 14:38.
    Bobsano одобрява това.

13. Member Аватара на coverstar
    Тук е от
    Dec 2017

Спокойно,
    погрижили са се ганьовците от цял свят да си купуват ако не всяка,то на всеки две години,я телевизор,я перална машина,я хладилник....
    То е приключение да се добута гаранцията....
    А след това направо се търкаля към бунището......
    Всичко качествено е вече "Рок в минало време...."

Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
    brotzki, Bobsano и CubanLinx харесват това.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Докато продължаваме да им купуваме боклуците като невидели ще е така. Даже ще става и по-зле. Sony с последния PS 5 Pro затвърждават порочните практики. И вместо хората масово да ги бойкотират и да им покажат, че тази няма да я бъде, най-вероятно просто ще им изкупят конзолите като топъл хляб. Липсата на стойка в основния комплект за мен е върха на наглостта. След това идва и отделния CD плеър. Също така и стандартния контролер. Като ще искат премиум цена, можеха поне да сложат и един премиум контролер. Но кой съм аз, че да имам такива претенции. Просто видяха, че на хората вече не им пука, и че всичко ще им се размине. Най-много някой гневен ютубър да ги нахока (дреме им на дедовия).
    Bobsano и skarabei харесват това.

16. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Аз явно не съм достатъчно "облъчен".
    Как живея без PS, тротинетка и електрокарче направо се чудя!
    Да предложим на Sony иновативно високотехнологично решение от над 50, че и повече години?
    Казва се конструктор (kit на островитянски) и се продава в магазин Млад Конструктор.
    Айде, от мен да мине, да си го кръстят Sony Self Assembly!
    Пълни идиотии правят маркетолозите вече! Даже не те, ами отделите по потребителско изживяване!
    CubanLinx одобрява това.

17. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Какво по дяволите се случва със Самсунга ? TCL-а буквално му скрива топката поне що се отнася до качество на изображението...

Samsunga има страшен блууминг....
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 22-10-24 в 22:45.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Вече не знаеш на кого да вярваш, ютубърите никнат като гъби. Макар и този да е от по-старите. Тука в темата за TCL нали виждаме за какво става въпрос. А и като сложиш цените им на територията (във видеото се споменава за £1000 разлика) и те нещата се изравняват
    AntrAcsA и sony 1 харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе