ако си вземеш LG ще трябва да свикнеш с управлението му с magic remote
ако си вземеш LG ще трябва да свикнеш с управлението му с magic remote
Дистанционното да му е проблема. Важна е картината. И на мен не ми харесва на LG дистанционното, при положение, че другите големи вече влагат метални с подсветки във върховите си серии. Но пък меджик функцията си е много удобна.
Ако я караш пенсионерска, пускаш филми и не бараш, така става.
Но при постоянна смяна да тунери, приложения - иптв, тубата, корекции картина, звук и тн, тогава трябва да е удобно и логично за работа.
Сега се боря с RC833 и вече месец не мога да му свикна. Постоянно го поглеждам за смяна, а на тъмно и насочвам към светлина.
Съгласен съм. На LG-то и мене много ме дразни в тъмното като трябва да опипвам и да научквам бутоните. А и си е тежичко в сравнение с тези на конкурентите.
Този продавач не знае какво говори... Bravia 8 OLED е същия като LG OLED C4, дори C4-та е по добра от Bravia 8, но не може да го сравняваш със G4, защото разликата е огромна, в полза на G4-та разбира се.
На запада много хвалят Panasonic Z95A обаче e много скъп на фона на конкурентите си, почти двойно.
Sony BRAVIA 8 OLED vs LG C4 OLED Side-by-Side TV Comparison - RTINGS.com
Sony BRAVIA 8 OLED vs LG G4 OLED Side-by-Side TV Comparison - RTINGS.com
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 17-10-24 в 13:39.
Скъп е при нас, понеже се предлага единствено от полиса и румънците. В момента идва даже по-скъп от A95L, а се съмнявам да е по-добър. Отдавна не съм следил Panasonic, трябва да му загледам някое ревю да видя за какво става въпрос.
Няма го 55" вариант при тях в момента. В полиса е 5К. Цената на 65" и на двете места е 6,8, но при румънците в момента има и 10% намаление, така че излиза с една идея по-добре.
Оп! Здравейте отново! Ами... Забравих, да спомена, че преди няколко месеца си взех нов тв на LG, а именно - LG Oled42C4!... Та него го ползвам най - вече като монитор за настолния ми компютър! Така че съм му свикнал на дистанционното управление! А и поне за мен боравенето с това дистанционно не е трудно! И така... Иначе поне засега съм много доволен от тв - то, като цяло! Също така по въпроса за 55 инчовия тв мисля, да направя следното!... Най - вероятно, ще купя LG G4 - ката от Емаг и ако нещо не ми хареше, ще го върна в рамките на 30 дни и чак тогава вече, ще мисля за другите марки и модели на Сони и Панасоник!... Та така... Еми... Ок. Добре. Благодаря ви много на всички за включванията по темата! Ще пиша отново, ако е необходимо! Чао засега. Лека вечер. И евентуално, до скоро!...
Е кво стана с бюджета, нали беше 3К Би трябвало да останеш доволен от G4. За Panasonic не мога да ти кажа, но явно изискванията са ти високи, тъй че не очаквай чудеса и там. Относно Sony, аз ти казах вече, щом си имал A95K и не ти е харесал, надали и A95L ще ти хареса. Телевизорите са еднакви на 90%. Не случайно Sony не пуснаха нов флагшип, а си карат и тази година с A95L. Недей да четеш всички глупости, които се пишат в нета. Голяма част от ютубърите най-вероятно са добре платени за да зомбират балъците. Вече никнат буквално като гъби. Само аз не съм станал инфлуенсър още Производителите видяха, че обществото е станало консуматорско до n-та степен и подкараха телевизорите по модела на телефоните. С разликата, че хората на запад имат висок стандарт, съответно и повече възможности. Както писах тук преди няколко години - бързо ги настигаме. Ганя иска и той да тури 100" на три метровата стена у курника и всяка година да си купува новия модел
Този пост е редактиран от CubanLinx; 18-10-24 в 14:38.
Спокойно,
погрижили са се ганьовците от цял свят да си купуват ако не всяка,то на всеки две години,я телевизор,я перална машина,я хладилник....
То е приключение да се добута гаранцията....
А след това направо се търкаля към бунището......
Всичко качествено е вече "Рок в минало време...."
Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
Докато продължаваме да им купуваме боклуците като невидели ще е така. Даже ще става и по-зле. Sony с последния PS 5 Pro затвърждават порочните практики. И вместо хората масово да ги бойкотират и да им покажат, че тази няма да я бъде, най-вероятно просто ще им изкупят конзолите като топъл хляб. Липсата на стойка в основния комплект за мен е върха на наглостта. След това идва и отделния CD плеър. Също така и стандартния контролер. Като ще искат премиум цена, можеха поне да сложат и един премиум контролер. Но кой съм аз, че да имам такива претенции. Просто видяха, че на хората вече не им пука, и че всичко ще им се размине. Най-много някой гневен ютубър да ги нахока (дреме им на дедовия).
Аз явно не съм достатъчно "облъчен".
Как живея без PS, тротинетка и електрокарче направо се чудя!
Да предложим на Sony иновативно високотехнологично решение от над 50, че и повече години?
Казва се конструктор (kit на островитянски) и се продава в магазин Млад Конструктор.
Айде, от мен да мине, да си го кръстят Sony Self Assembly!
Пълни идиотии правят маркетолозите вече! Даже не те, ами отделите по потребителско изживяване!
Какво по дяволите се случва със Самсунга ? TCL-а буквално му скрива топката поне що се отнася до качество на изображението...
Samsunga има страшен блууминг....
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 22-10-24 в 22:45.
Вече не знаеш на кого да вярваш, ютубърите никнат като гъби. Макар и този да е от по-старите. Тука в темата за TCL нали виждаме за какво става въпрос. А и като сложиш цените им на територията (във видеото се споменава за £1000 разлика) и те нещата се изравняват