12г. за кабели нищо не е, а и на 100 да са пак няма да ти ги сменят - нямат сметка заради един адсл да правят такива разходи. По-скоро ще ти предложат да ти прекратят договора поради невъзможност за доставяне на услугата.
12г. за кабели нищо не е, а и на 100 да са пак няма да ти ги сменят - нямат сметка заради един адсл да правят такива разходи. По-скоро ще ти предложат да ти прекратят договора поради невъзможност за доставяне на услугата.
Ха , в сайта my.contact.bg, вече има инфо и за скоростта на модема която мери доста писимистично. Интересно колко потребители ще се обадят да се сърдят ,че скоростите им са с пъти по-малки от тези за които си плащат.
по мъни4кия модем има роблем с температурите.
След като не може да ти се доставят 12мегабита , остави си стария - той държи максимум 10 , но пък няма да имаш грижи с него.
За температурата доста ми е горещ модема верно а и е много стабилен когато скороста ми се фиксира на 2 мегабита проблемите се появяват след като се качи на 4 мегабита и как да им кажа че си искам големият модем ще е за 5 път вече :D някои са решили проблема със поставянето на вентилатори някой да каже повечко по въпроса как се постигат резултати с вентилатор и по задълбочено и по подробно pls забелязах че големият ZTE ZXDSL 831 не е толкова горещ явно охлаждането му е по добро а и видях кво представлява и от вътре по надежден ми се видя от малкия и охлаждането при по големия е по добро наистина и такам за решението със вентилаторче моля за помощ интересуват ме параметрите на вентилатора размери маркa как се прикрепя към модема къде се слага подробности ще почерпя като трябва също и така да попитам имали някой който да е решил проблема със забиванията чрез увеличаването на охлаждането?
Здравейте, и аз имам горе-долу същия проблем като G-master, със стабилността и скоростта на връзката и моя модем, който е малкия модел, също много загрява. Абонат съм на бтк адсл от края на 2005 год. Тогава ми дадоха големия модем и с него никога не съм имал проблеми със стабилността и скоростта на връзката. Тази година, когато преминах на новия план БТК ADSL Tempo 12 Mbps, ми поискаха да върна големия модем и ми дадоха малък и се започнаха проблемите - непостоянна скорост, която понякога е даже и под минимума, който дават, че трябва да получавам на този абонаментен план, и също, а напоследък и доста често, както работи и спира и модема започва да се свързва наново, а понякога след като се е свързал минават 2-3 минути и пак се рестартирва, което много ме дразни. Проблемът със саморестартирането на модема го имам и без да правя нещо на компютъра, т.е. нямам пуснати програми ползващи интернет. Не съм звънял на хелдеска, защото незнам дали ще има полза, но другата седмицата като съм в отпуска, ако продължават тези проблеми, ще им се обадя, пък да видим дали ще ги оправят.
Между другото, да кажа една добра дума за БТК.
При мен напоследък имаше доста проблеми, стария ZТЕ831 през час и половина - два, разпадаше конекцията и трябва модема да се включи и изключи за да се закачи (сложил съм перка на модема от самото начало, така че със сигурност не е проблема в прегряването), вчера следобяд звъннах на съпорта - свързах се веднага с оператор (миналата година по същото време се налагаша да чакам по 10 мин че и повече), днес ми донесоха на крака Huawei MT882 - даже не се наложи да ходя до пощата да го взимам.
Надявам се вече да няма проблеми със разпадането на конекцията към дслама с новият модем, линията е сравнително нова, но като цяло ми направи много добро впечатление бързата реакция от страна на БТК.
абе пичoве изкам да си напрая server на Mu Online и като ми се ресне модема да не се сменя ip-to или разбрах че има програма която сама ми упдейт ip-to някой ще може ли да ми помогне по проблема
www.no-ip.comПървоначално публикувано от reiclan72