Аз ползвах това "Термошилд" и мисля че платих 50 кинта за 3 литрова кофа- не е на много ниски цени. Мухъл нямах, но точно до тази стена ми е леглото и чувството е неприятно. Спомням си, че тогава някой хора, които не вярваха много в магии взеха малко от този латекс и намазаха на една стена. След това с дистанционен термометър се оказа че температурата на двете повърхности е една и съща пък ако има топлоизолация едната трябваше според тях да е по-топла. Не мога да кажа дали се явява топлоизолация или просто връща обратно инфрачервените лъчи от тялото ми когато има контакт с нея.

Четох,че гипсокартона трябва да се шпаклова и боядиса,то каквото и да сложа най-вероятно ще трябва да го боядисам,но все пак тези ПВЦ плоскости трябва ли да се шпакловат и т.н.Предполагам че по-добре да е негорим материал.На пода няма да слагам,там съм сложил един дебел килим.Слагам снимка на тавана с част от стените които ще се изолират.Тавана ми е около 11 кв.м.Сега за тавана,преди години е паднал и под гредите е закован фазер,а под него са заковани тънки релефни плоскости.Въпроса ми е мога ли да сложа ватата директно под тези плоскости,или трябва да ги махам?Там сигурно ще сложа 10 см вата както ме съветвате и парозащитно фолио.Идеята ми бе после да сложа стиропорни таванни плоскости от онези дебелите